Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 78
Raspunsuri - Pagina 7
elly_me spune:
Gabriela- 
Anaconda- te duci vineri la dr?? la ce ora??
Si eu ma duc pe la 17.30.
Poate ne vedem pe acolo- eu te stiu am o poza cu tine![]()
Si tu ai o poza cu mine.![]()
Ne conversam pe mess.

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
lorelix spune:
Buna fetelor,
Mi-a fost dor de voi, astazi am revenit la job..am facut laparo .. azi mi-a scos firele..ma supara..ca imi supureaza putin la buric si mi- a curs si la inciziile micutze.Voi dupa laparo ati patit la fel?
Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!
magdita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorelix Buna fetelor, Mi-a fost dor de voi, astazi am revenit la job..am facut laparo .. azi mi-a scos firele..ma supara..ca imi supureaza putin la buric si mi- a curs si la inciziile micutze.Voi dupa laparo ati patit la fel? Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi! |
Lorelix, si mie mi-a supurat o zi sau doua dupa scosul firelor incizia din buric, insa poti sa dezinfectezi in continuare cu betadina si sa te dai de-acum cu crema de galbenele, sa se cicatrizeze frumos. Ai reusit sa vorbesti cu dr.T azi sau ti-a scos firele unul din rezidenti? Eram curioasa daca ti-a recomandat diphereline.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!aspiranta
din aprilie 2004Doamne ajuta tuturor

In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
crisarh spune:
crisarh, bleah ... naspa .. dar si cand o sa scapi de uraciune ... 

.. pazeaaaa ca vine bb ..asa vreau sa te aud tipand[/quote]
Ce draguta esti
Sa te auda dumnezeu si o data cu mine sa se mai anunte si alte fete de aici.

fetele pe toateaspiranta la
tamaryllis spune:
buna fetelor!
azi nu prea am intrat, caci m-am cam certat cu seful meu care e f exigent
....mai ales acum inainte de operatie, chiar nu ma pot concentra si mai gresesc...dar cat sa fii de stupid sa nu intelegi ca am motiv sa fiu cu gandul aiurea.... ce sa mai...il astept la cotitura...ne vanam greseliele si trecem la 
eu am ramas la stadiul in care ma plimb pe strada si cand vad copii ma cert cu DD in gand. Sunt sincera cu mine...si cu voi! Asta fac! si imi pare rau si ma simt vinovata, dar nu am ce sa fac!
ce sa mai...sunt pe marginea butoiului! si mi-e din ce in ce mai frica de ce o sa gaseasca T la operatie. si parca imi vine sa dau inapoi! asa sunt de lasa! stiu insa ca nu am cu sa fac treaba asta!
n-am cu cine vorbi de treburile astea! asa ca va zapacesc pe voi!
Georgia....fetele au zis bine! esti super curajoasa! si hotarata!
si mai esti si modesta! iei si tu un "concediu" psihic vorbind.... nu mai stai in fiecare luna sa te uiti lung in chiloti, sa vezi daca ti-a venit...sau nu
si eu sunt curioasa daca ti-a recomandat T diphereline, Lorelix.
sa ma scuzi ca indraznesc, dar tie Roxy, ti-a recomandat? caci am vazut ca ti-a gasit putina endometrioza.
si mai am o intrebare: cat concediu medical iti da dr?ca eu as sta acasa si dupa ce imi scoate firele! macar cateva zile!
fetele
rocsy2007 spune:
tamy mie nu mi-a zis sa fac diphe a zis ca s-a chinuit sa o gaseasca si ca nu e necesar. a zis ca practic e ca si cum nu mi-a gasit nimic.
aerlilian spune:
Gabriela,sambata e bine la ora 8.Atunci vine sambata,pe mine cand m-a chemat la monitorizare sambata mi-a zis 8.30.Asa ca la 8 e bine sa fii acolo.
Mai intreb odata:cu cine ma vad maine la cabinet in jurul orei 15?
anaconda2 spune:
Elly , eu merg mereu in jurul pranzului la cabinet , cel tarziu pe la 1:15 sa fiu acolo , ca sa fiu printre primele
. Deci si vineri tot asa ....
Ai tu poza cu mine :)) ?? Nu te mai gasesc in lista . Trimete-mi pe pm inca o data id-ul tau .
Fetelor , la majoritatea ne-a dat sa facem diphe , insa cate au facut ?? Eu una , n-am vrut sa le fac , si mi-a gasit endo , dar putina . Mi-a zis sa fac injectiile , i-am zis ca nu vreau
...si la 2 luni tot am ramas gravi ! Deci , se poate ramane si fara diphe . Acum depinde si in ce stadiu este , ca daca este muuulta si marunta..., e musai de rezolvat cu injectiile alea .
Tamy , iti poate da si 2 sapt de concediu daca vrei ...
Pe mine m-a intrebat Ioana cate zile vreau ....ca imi da cat doresc... insa n-am avut nevoie .
Aerlilian , poate ne gasim vineri . Insa cred ca te mai cheama sambata dim , daca mergi maine . Eu o sa mai merg duminica la monito . Se mai inscrie careva...?
monicabo spune:
Fetele, multa bafta la teste, IA-uri, operatii!!
Dumnezeu sa va ajute sa fie bine!
Ce inseamna exact diphereline? Adica ce rol are, de ce este nevoie dupa o anumita operatie, intrarea temporara la menopauza? Cum actioneaza?
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
32+
Ana Maria