Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 78
Raspunsuri - Pagina 8
aerlilian spune:
Anaconda,eu sper sa facIA sambata,fiind z10.Pt ca daca nu o fac sambata...la revedere IA luna asta.Duminica n-are cine sa-mi faca,iar luni cred ca e prea tarziu...Iar m-au luat nervii.

georgia_c spune:
dragutele mele ... gata l-am intepat pe poponet .. a stat cuminte .. nu s-a agitat .. nu la- durut ... desi la pretul fiolei putea sa-l doara .. macar asa o taruca ![]()
tamy , nu-ti pune mintea cu unul care nu pricepe ca probemele de sanatate te pot pune in situatia sa nu te concentrezi cum trebuie .. lasa-l .. ca Dumnezeu nu doarme si il vede cat de drgalas e
crisarh, DD ma aude dar cu intreruperi ,caci nu-s io prea constanta in rugaciune ,...dar schimb io si asta
monicabo,
mie mi-a explicat asa dr t
organismul cu endo , este ca o bucatarie cu gandacei ; daca noi gasim unul , il eliminam (asa face dr t cu punctele pe care le vede la laparo) , insa nu stim sigur daca nu cumva a depus oua pe care noi nu le vedem cu ochiul liber , si de-asta da diphe , ca acele puncte pe care nu le-e vazut sa nu se dezvolte si sa ramana cat mai mult locul curat si primitor pt bb
micutele m-am decis .... pe perioada asta a mea de pauza ... voi antrena galeria de majorete pt voi cele ce intrati luna de luna in cursa
..
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
pamy_ggg spune:
Georgia,ma bucur ca ti-ai facut curaj si ai inceput diphe ,stiu ca e greu pana te decizi cel putin asa a fost la mine.Eu tot dupa 3 luni de la laparo am inceput ,ultima inj am facut-o pe 11 sept.Nici nu o sa iti dai seama cand o sa treaca astea 3 luni.Mai ales ca sa privesti partea buna ca acum este mai frig si o sa suporti mai usor 'bufeurile'.![]()
pamy
cosicel spune:
Aerlilian - Adica, sambata asta? Nu pot sa cred ca a trecut asa repede! Deci, in cateva zile incepe sa se cuibareasca un bebita la tine!!!!!

Asta inseamna ca ne vedem sambata la Elias? Astept sa-mi spui maine!
aerlilian spune:
Anaconda ,nu m-ai inteles...Astazi e z8 si fac prima monitorizare.In ultimele luni am ovulat in z10,ceea ce ma face sa sper ca voi face IA sambata.Adica in z10.Intelegi?Lucrul care ma bucura foarte tare este ca tu spui ca se poate si duminica.Desi...nu e deranjul prea mare?Ma gandesc ca e singura lor zi libera...si a lui Tutu si a lui Matei.Fac ei asemenea eforturi si duminica?
Cosicel,da puiuta,sper sa ne vedem sambata si...multumesc de anticipare,sa fie si la tine la fel!
felix76 spune:
Neata fete dragi,
Va astept la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si praji.
Felix
felix76 spune:
Lali, tin pumnii stransi pentru 21, oare de ce tineam io minte 2??? Batranetile batrane....
Sorelina mea, cea mai curajoasa si hotarata dintre noi! Iti doresc sa n-ai simptome de menopauza deloc deloc deloc iar dupa ce trece, sper din suflet ca ne vei spune "Am doua liniuteeeeee!!!!!"
Magditu un pupic de la mine pentru listuta!
Madut dragut si tu intri rarut! Te prinse si pe tine sefu de-un chisior, ca pe mine?
Lilisor, sper din toata inima sa-ti iasa pasenta luna asta si sa ne dai vestea cea mare si frumoasa!!!!! Hai, macar tu, ca noi astea veteranele intr-ale incerarilor vaz ca am cam dat chix. Dar ne vine el si noua randul!
Tamy, imi pare rau ca sefu te cearta! Nu-l baga in seama ca nu merita! Concediu medical primesti cel putin pana iti scoate firele, adica vreo saptamana! Ar fi bine sa ii spui Ioanei inainte de ope cate zile doresti si-ti da!
Pamy, tu ce mai faci? Din cate imi amintesc te apucasei si tu de dife!
Rocsy, tu te pregatesti de o noua IA sau mai lasi un pic natura sa isi faca datoria? 
Crisarh, imi pare rau ca a trebuit sa iei antibiotice! Poate vindeca si alte eventuale inflamatii de pe la tine prin burtica si ne vei da vestea ca buna curand!
Cosi, bafta!
Fetele, vreau sa aud luna aceasta macar de o gravi intre noi astea scriitoare pe forum!
Despre mine, ce sa va spun? De la ciclul urmator ma apuc de gonal. Tare sunt curioasa cum voi reactiona de la el, voi vedea, nu mai este mult timp...
Pupici pe burtici care vor purta sau poarta deja bebici!
Felix
machus spune:
Monicabo, completez la ce a zis Georgic, ca acei gandacei sunt hraniti de sangele menstrual, motiv pentru care tocmai lipsa menstruatiei pe o anumita perioada de timp duce la diminuarea/disparitia lor. De aceea si o eventuala sarcina, imediat dupa laparo, este la fel de benefica, daca nu chiar mai mult (fiindca perioada de lipsa menstruatie este mult mai mare- cel putin 9 luni).
Va pupicesc!
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei 
Bubu
Poze
anaconda2 spune:
Aerlilian , inseamna ca am inteles eu gresit ca abia sambata incepi monitorizarile . Am crezut ca , cum face de regula , prima monitorizare o face in ziua 10 , insa tie ti-a schimbat schema . Cade bine . S-ar putea atunci s-o faci chiar sambata
!
Bafta !!
rala spune:
Neata fete!
Georgia felicitari! Incepand de ieri incepi numaratoarea inversa! Sunt sigura ca o sa fii fericita mamica posesoare de bebe balanta.
Aerilian, bafta cu monitorizarile si daca nu e in weekend cum iti doresti, nu te stresa inutil, se va gasi sigur o rezolvare. When there is a will there is a way!
Tamy, stiu exact ce simti, la tine e mai pronuntat pentru ca se apropie momentul, dar nu vom da inapoi, nu?
...pararea mea!