M-am hotarat.........adoptie-cap.51
Raspunsuri - Pagina 9
daphnyie spune:
Vreau si eu sa felicit toate proaspetele mamici si sa le doresc multe clipe fericite alaturi de pitici.
Va tin pumnii celor care inca nu v-ati gasit copilasii, sa aveti putere si incredere ca voi veti fi urmatoarele felicitate aici.
O sa intru sa va mai povestesc despre noi, acum nu prea pot sa mai stau ca ma asteapta tati cu printesa sa mergem la plimbare. In mare, suntem bine, eu stau cu ea acasa desi are 2 ani impliniti, dar mi s-a parut cea mai buna varianta.
Vreau sa-i urez fetitei lui Aissa La multi ani ! Multa sanatate, fericire si noroc, sa cresti mare si frumoasa
Aissa, salutari si va doresc numai bine !
asi spune:
La multi ani Alexandra!
Aissa sa va traiasca minunea si sa aiba parte numai si numai de bucurii iar voi parinti fericiti alaturi de Ale.
Daphyne multumesc ca ne-ai adus aminte.In vartejul actelor am uitat o clipa sa ne bucuram de copii nostri.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
misha71 spune:
LA MULTI ANI PRINTESICA FRUMOASA!!
Prietenie de suflet
Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie
LOC DE DAT CU CAPU'
Anca Wish spune:
Aissa, sa-ti traiasca printesica. La multi ani!!!!
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
carmenul spune:
Asi draga , daca poti modifica in listuta ta, astazi am obtinut atestatul .Suntem foarte bucurosi amandoi si simtim ca drumul catre copilasul pe care inca nu il cunostem, va fi mai scurt.
Simt ca nu mai conteaza nimic , decat puiul care va veni...sper ca nu exagerez...
Misha71 ce mai faci?Ai reanoit atestatul? Multa bafta
misha71 spune:
Lume noua!! Carmenul, buna! Felicitari pentru atestat si bafta multa in contnuare. Sper sa-ti gasesti puiul cit mai repede.
Ma duc miine sa depun toate actele si sper ca sapt viitoare sa primesc noul atestat. Am inteles ca acum il da repede in 1-2 saptamini.
De data asta am fost cu o secunda mai desteapta. Am scris ca vreau copil intre 0-3 ani, nu ca data trecuta (6luni-2ani), asa macar am sanse mai mari.
Pup fetele!
Prietenie de suflet
Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie
LOC DE DAT CU CAPU'
Alexa Ioana spune:
LA MULTI ANI, Alexandra !!!
(si iarta'ma te rog de intarziere )
asi spune:
Maine o sa o vad pe Maria.stam pana duminica si sper sa vin cu vesti bune.
toate fetele si puiutii.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.