M-am hotarat.........adoptie-cap.51

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Multumim mult fetelor! Va intoarcem si noi urarile de bine si va multumim ca nu ne-ati uitat chiar daca nu mai apar asa des aici. Nu pot sa cred ca au trecut 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Misha, io am trecut 8 luni - 5 ani. Am vrut sa vad si copii mai maricei, ca nu se stie niciodata! Uita-te la Anca Wish...

Carmenul, felicitari si Doane ajuta!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Tzuni, nu stiu de ce, insa eu ma vad mamica de bebe pina in 1,5 ani. Nu am nici un motiv (de altfel am si scris pina in 3 ani), dar parca tot mai micut vrea sufletelul meu. Parca imi pare ca pierd o multime de momente din viata lui. Toate au farmecul lor: si noptile nedormite si colicile si primul dintisor si primul gingurit, ca sa numai zic de primul cuvint. E ceva ce nu prea vreau sa ratez. Insa, asa e, nu se stie niciodata.

Prietenie de suflet

Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denialex

Multumesc mult pentru primire Zambarici 74 , ASI multa bafta in continuare , Misha te am lasat special la urma pentru a ti multumi mult pentru sfaturi. In legatura cu copilul ne dorim pur si simplu o fetita intre 1 - 3 ani . Am vazut ca sa deschis un subiect care ma nelinistit si pe mine . Am depus actele prima oara in Iulie 2006 in Aprilie 2007 am fost contactacti sa vedem o fetita de 4 ani in Brasov am fost sa o vedem dar fetita era de alta etnie iar sotul meu imediat sa schimbat la fata ( nu este rasist dar are niste amintiri foarte urate despre acesta etnie )deci totul a fost tardiv , pot sa spun cat am tinut fetita in brate nu imi mai doream sa o las jos , maternala era o femeie de nota 10 iar fetita era crescuta impecabil . Ma intreb oare nu se razbuna oare soarta pe mine , Dumnezeu iti da dar nu iti baga in gura . Credeti ca refuzul nostru a cantarit in ochii ce lor de la DPC de atunci liniste si pace . Cat despre sotul meu totusi gandesc ca nu pot trece chiar cu bocanci si peste trairile lui .

Imi pare sincer rau ca treci prin asta, ca stiu cum e. Nu cred ca refuzul tau vis-a-vis de fetita a facut DPC-ul sa nu te mai contacteze pentru a-ti arata un bebe. Iar sentimentele sotului (mai ales ca a avut o experienta neplacuta), nu ai cum sa le treci cu vederea, asta e clar. Totusi cam mult timp de la atestat pina la primul copil pe care ti l-au aratat. Stiu ca exista un termen, da nu stiu cit. Ma duc sa ma uit in lege.

Prietenie de suflet

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

Super idee mi-a venit. Ma bucur, pentru ca nu se intampla prea des (fiind blonda) :))
Haideti sa ne facem un cont comun pentru poze, astfel incat sa putem posta fotografii cu minunatii nostri copii si DOAR NOI sa avem acces la ele. Vom pune o parola pe care o vom sti doar noi, fiecare va avea folderul ei (nickDC+nume copil, de preferat).
Cel putin pe mine m-a speriat ce a patit Diciu, astfel incat tot cautam o solutie la problema "privirilor indiscrete de pe DC".
Cine e pentru???????
Sau aveti alternative mai bune??????

mami lui rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Si pe mine ma mananca degetele sa va arat poze cu printesa mea, dar de fiecare data ma razgandesc, nu neaparat din cauza celor de la dpc (acum, ca am terminat cu ei...) ci din cauza ca n-as sta linistita stiind ca poza poate fi vazuta de oricine .
Asa ca eu as fi de acord sa putem avea doar noi acces la poze, daca se poate face asa ceva. Dar de unde stim, la cineva nou-venit ce intentii are ? Ma scuzati daca am luat-o razna dar asa-s eu, mai fricoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrada77 spune:

Eu nu prea inteleg....daca ati incheiat adoptia,de ce va e frica?
Cine poate sa vada pozele?Si ce se poate intampla?E un copil ca oricare altul,copilul tau,si faci ce vrei cu pozele lui.
Asta e parerea mea.Eu nu o sa-mi tratez altfel copilul doar pt ca e adoptat,si nu o sa stau cu frica in san niciodata.O sa am o viata normala.

Mergi la inceput

Eu prefer sa am putina intimitate, nu vreau sa postez poze cu copilul meu pe net. Nu e vorba de adoptie sau ca n-as avea o viata normala, chiar daca as fi nascut-o eu tot n-as fi postat poze cu ea.

Mergi la inceput

Pai Sabineta nu vorbea de pozele cu copiii adoptati, ci de cei in plasament.

Prietenie de suflet

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Eu n-am vazut sa apara in mesajul ei cuvantul plasament, eu vorbeam in general, insa se pare ca m-am bagat in discutie aiurea. Scuze.

Mergi la inceput