M-am hotarat.........adoptie-cap.51
Raspunsuri - Pagina 6
andrada77 spune:
BUBUstai linistita,eu am o pisica,e viata mea si cand au venit la ancheta nu au zis absolut nimic de animalut.Nici nu exista in lege asa ceva.Nu au de ce sa se lege.Chestiile asta sant scornite de persone "binevoitoare"care nu suporta animalele.
Tzuni spune:
Bubu, primul meu copil este...o matza Al doilea copil (in ordinea venirii pe lume, fireste) este Maria. Pisu are 7 ani. Si cand tipele de la DPC au venit la mine acasa prima data si au stat aproape 4 ore, matza, trista ca n-am bagat-o in seama atata timp, a facut kk in mijlocul baii. Una distre doamnele de la DPC chiar a fost in acest interval la baie, dar n-a zis nimik. Abia dupa ce-au plecat am descoperit "minunatia" de pe gresie si mi-am luat matza la o discutie intre 4 ochi si 6 picioare...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
asi spune:
Dar e absurd sa spui ca nu e permis sa adopti daca ai animalutz!
Dimpotriva cei care au un animaluti sunt mai responsabili, mai toleranti si iubitori.Deci sunt "candidati" perfecti pentru adoptie.
Va doresc o duminica linistita.Noi mergem la tara.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asi spune:
Era sa uit....am nevoie de un sfat.
Maria nu are gauri in urechi pentru cercei.Cum sa fac mai bine?E mai bine sa ii fac gaurelele cat e la maternala sau cand o aduc acasa?
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
misha71 spune:
E cam dureroasa "operatiunea cercelul" Asi si sa nu se sperie si sa te vada dupa aceea ca "dusman" ca ii provoci durere. Mai bine vorbeste cu maternala, da-i cercelusii si sa se duca ea. Stiu ca vrei tu sa faci asta, e copilul tau si vrei sa ai tu bucuria asta, dar ea nu cred ca o ia ca pe o bucurie, acum.
Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie
LOC DE DAT CU CAPU'
Tzuni spune:
Asi, eu as spune ca nu e o urgenta treaba cu gaurile. Mai bine i le faci cand o iei la tine (dupa un timp, fireste) si o duci tu la un cabinet curat, unde stii ca e steril. Si daca face cumva vreo iritatie la urechiuse, o tratezi tu cum stii mai bine. Decat sa-i faca gauri vreo moasa sau asistenta cu vreun ac aiurea.... Zic si io....
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
cons spune:
Asi, ai rabdare sa aduci fetita acasa. Este musai sa pui fetitei cercei?
De ce sa nu faci acest lucru impreuna cu ea? Sa-i arati papusile cu cerceisi rochite, apoi sa-i spui ca-i pui si ei cercei si ii vei cumpara si rochite, sa alegeti impreuna cercei, sa suferi impreuna cu ea atunci cand ii vei face gaurile in urechiuse, etc., etc........ In felul acesta te apropii mult mai repede de ea (sau mai bine zis o apropii mult mai repede de tine).
Asta-i parerea mea. DD ajuta!
IreneCAM spune:
Citeam subiectul deschis de Misha la Generale. Cand am deschis prima pagina ma gandeam ca eu chiar nu am de ce sa ma dau cu capul de pereti. Uite chiar am fost foooarte fericita in ultima vreme! Si apoi am citit posturile lui Guestus de la subiectul respectiv. Nah, ca am ajuns sa barfesc pe forum! In fine, cert e ca m-am enervat, mai ales ca am o problema care ma tine treaza noaptea. Mi-au spus cei de la DPC ca acum vor trebui sa o caute din nou pe mama buburuzei, sa-si mai dea o data consimtamantul.Si uite asa am gasit n motiv sa ma dau cu capul de pereti. Pai nu scrie in lege ca parintii biologici nu mai trebuie sa-si dea consimtamantul, daca si l-au dat in momentul in care copilul a fost declarat adoptabil???
Cei de la DPC au motivat ca asa cer judecatorii, inca o declaratiea parintilor naturali, inainte de incuvintare! E normal?
Am uitat sa va spun ca am avut-o acasa pe gogoasa in week-end. Acum am dus-o la maternala si parca nu-mi gasesc locul!OFFFFFF! Abia astept sa o aduc acasa definitiv!
deMiruna
cons spune:
Irene, toate astea ca sa mai treci prin niste emotii puternice, sa nu mai ai somnul linistit pana cand o vei lua pe puicuta ta acasa in toata puterea cuvantului, legal, etc.
misha71 spune:
Irene, pai trebuie sa-si dea consimtamintul si daca nu a trecut 1 an de cind a fost declarata buburuza adoptabila? Ca din cite stiu, tot 1 an e valabil si hotarirea asta, ca si la atestat.
Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie
LOC DE DAT CU CAPU'