M-am hotarat.........adoptie-cap.51

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

La noi, la ancheta sociala au venit asistenta sociala si psiholoaga, ambele de la DPC.

Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Pentru ancheta sociala, la mine au venit cei de la primarie (3 persoane). Ei au facut un raport social pe care l-au trimis la DSC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

Multumesc pentru raspunsuri Se pare ca in fiecare judet e altfel....
Manuela

Not flesh of my flesh
Nor bone of my bone,
But still miraculously
My own.
Never forget
For a single minute:
You didn't grow under my heart
But in it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denialex spune:

Sper ca am nimerit bine in acest subiect din pacate saptamana aceasta incepem procedurile pentru al treilea an de atestat pur si simplu nu stiu ce sa mai cred si suntem dezamagiti ce sfaturi imi dati sa continui sau accept viata asa cum este sunt nou venita si pana ma voi familiariza cu voi sper sa imi scuzati greselilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Manuelita normele sunt la fel insa ancheta sociala e una si evaluare pentru ateastat sau plasament e alta.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Buna dragelor,
Ma alatur voua, dupa un FIV nereusit sunt convinsa ca asta-mi doresc, sa adoptam un copil.
Ne-am apucat de dosar, mai avem putin si-l terminam, stiu ca este un drum lung, insa stiu ca asta trebuie sa fac.
Am o intrebare, avem un catelus de cinci ani, de care ne-am atasat foarte tare, e cat o mata de mic.
Mi-a spus o cunostiinta care a trecut si ea prin toate etapele ca nu-ti dau voie sa ai caine in casa, as vrea sa nu fie adevarat.
Sper sa stiti voi mai bine si sa-mi spuneti.
Va multumesc!
Si va doresc sa reusiti in tot ceea ce va-ti propus.
Multi si week-end placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Bine ai venit si felicitari pentru decizia luata!
As putea umple cel putin 2 pagini cu parinti care au adoptat, in conditiile in care aveau cel putin un animalutz de companie in casa. Sincer nu am vazut in nici o lege sa spuna ca un copil nu poate creste frumos si sanatos intr-o familie care are un catzelus sau pisicutza, sau altele.
Uite aici s-a mai discutat problema asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118901

Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Mishamultumesc, era prea absurd sa fie adevarat, m-am linistit.
Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi fara catelusa, candva... e sufletul meu, o tratez ca pe un copil, stiu nu-i bine, insa...imi umple toate golurile din suflet si din casa.
Poate reusesc sa-mi gasesc si eu copilul mult dorit si pe fiecare in parte il voi trata cum se cuvine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denialex spune:

Tot eu va deranjez as dori daca ma puteti ajuta cu o cerere pentru motivatia adoptiei la reatestare dna de acolo ne a sugerat ca ar merge inlocuita iar in starea actuala chiar ca nu imi sta capul la asa ceva nu doresc sa o copiez nu mai putin sa ma inspir , si inca o ultima intrebare unde pot face controlul de psihiatrie anul trecut l am facut la Batistei ceea nu as recomanda la nimeni si am umblat trei zile pe drumuri pentru ca nu stiau ce formular trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

bubu, nu-i adevarat. noi il aveam pe terry cand a inceput procedura de adoptie. avea 7 ani atunci si nu l-am ascuns deloc. asistenta chiar s-a jucat cu el. l-am dus si la casa de copii sa-si cunoasca viitorul stapan. nu a fost absolut nicio problema. nu-ti face griji.asa a fost si la noi, catelul a fost copilul nostru cu blana si fetita, copilul nostru cu par :) si uite asa aveam 2 copii.

Mergi la inceput