Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 13
gabitzam spune:
Pfiuuu, mi-am gasit docomentu', il salvasem cu alt nume, peste alt fisier mai vechi. L-am rezolvat si pe Raducu pentru prima tura de tzitzi navetista
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ralu_t spune:
mi_bebelina o astept azi pe la 2:30. am emotii, sper sa ne intelegem. merg pe mana ta. te tin la curent cum au decurs lucrurile
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU- de minune TUDOR
poze tudor
Adriana_78 spune:
Buna
Alysh, bine ai venit! Frumos, ca v-ati relaxat, fiecaruia i-ar prinde bine cateva zile de relaxare, insa din pacate, nu e asa usor.
Laura, tu ai facut cum ai crezut mai bine, ref. paracetamol, nu trebuie sa te scuzi. Fiecare mamica face cum simte si cum crede ca e mai bine pt. bebelusul ei.
Mie de ex. nu mi se pare deloc febra 37,5; copilasii au tendinta sa aiba temp. corpului mai ridicata.
Mi_bebelina, si eu as incepe cu cate un aliment; morcov, cartof, dovlecel si apoi dupa vreo luna i-as baga totul in supa(plus altele).
N-am inteles de la Jacky, ce legatura are morcovul cu iesitul afara si de ce vroia sa nu ii dea morcov?
Inais, si Larei i-au dat primii dintisori pe la 7 luni/ 7 luni jumatate, fara mare scandal, doar cu mai multa agitatie, miorlaiala, bagat tot in gurita, ros -- insa nu exagerat, nu chiar cum povestea Gabitzam ca trebuia plimbat bebe non-stop.
Simonix, eu una n-as lasa copilul cu vreo luminita in camera; nu cred ca la varsta asta au frica de intuneric; doar la noi in burtica era o noapte continuua; cand o sa fie mai maricel, o sa vezi daca e nevoie de vreo luminita pe hol sau ceva micut langa patut.
E perfect daca dormi bine in patul conjugal si bebe doarme bine la el in camera; eu cred ca daca sunt in pericol bebelusii sunt in stare sa scoate un tipat suficient de tare ca sa-l auzi; sau foloseste un Baby Phone. Noi avem unul si chiar acum 3 zile stand in sufragerie aud in Baby Phone niste sunete infundate – dau fuga in camera, bebelina intoarsa pe burta, de-a latul patului (care e mai mic decat lungimea ei) se blocase acolo si cu nasul in cearsaf gafaia de zor, ca nu se mai putea intoarce; m-am cam speriat, si m-am felicitat ca am avut Baby Phonul. Nu stiu, poate daca ea simtea ca nu mai poate si nu mai poate ar fi urlat mai tare, si o auzeam oricum, asa ea, inca incerca sarmana, sa se intoarca.
Doloress, cum sotul nu vrea sa-l duca pe bebe in camera? ce dragut! eu pe pitica o invelesc pur si simplu cu o paturica si cand e mai rece ii mai pun una. Sacul de dormit mi se pare ca-i limiteaza posibilitatea sa se intoarca; da e adevarat ca nu l-am incercat, desi avem. Plapuumica, mi se pare cam mult la un bebe mic, desi avem si din aia (primita cadou).
Ieri noapte, am gasit-o dormit tot intr-un colt al patului, tot de-a latul, facuta covric si dezvelita. Era asa dulce!
Am invelit-o imediat, nu s-a trezit.
Reallaura, acum am vazut celalat mesaj cu Ventolin; nu ti l-a prescris doct?
In homeopate crezi? eu le dau fetelor si din astea; stiu ca e o tema controversata, insa mie una mi se pare ca la noi au ajutat. Avem o gramada de sticlute micute pt. fel de fel de afectiuni si printre care si tuse. N-are ce sa-i faca rau copilului, poate doar buzunarului (ca de’ cam costa!). Da, eu zic ca merita!
Ancaurn, multumesc pt colaj!
Hai ca am ras --Am ajuns la concluzia ca: “1. E barbat si nu-i place la cumparaturi. 2.E zgarcit si nu ma lasa nici pe mine sa cheltui banii.” --- vezi, nu-i de joaca cu bebelusii astia baietei.
Fecian, o fi de vina si faptul ca a fost racit si cresa -- mergi la doct. pt un alt control!
Socrate, crezi cumva ca se trezeste bebe mai des noaptea, de cand ai bagat mancarica?
Annika se trezeste de un timp de vreo 4-5 ori/noapte; ma plangeam inainte ca se trezea de 2 ori, acum mi se parea rai ce era atunci.
Ma gandesc ca de cand i-am bagat si eu morcovel -- tu ai facut vreo legatura?
Adriana
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_t mi_bebelina o astept azi pe la 2:30. am emotii, sper sa ne intelegem. merg pe mana ta. te tin la curent cum au decurs lucrurile a venit toamna...cu un bebe albastru RALU- de minune TUDOR poze tudor |
Stai linistita, eu zic ca o sa va intelegeti. Sa-mi povestestesti cum a decurs totul...sunt curioasa.
mi_bebelina spune:
citat din mesajul lui Adriana_78 Buna Alysh, bine ai venit! Frumos, ca v-ati relaxat, fiecaruia i-ar prinde bine cateva zile de relaxare, insa din pacate, nu e asa usor. Laura, tu ai facut cum ai crezut mai bine, ref. paracetamol, nu trebuie sa te scuzi. Fiecare mamica face cum simte si cum crede ca e mai bine pt. bebelusul ei. Mie de ex. nu mi se pare deloc febra 37,5; copilasii au tendinta sa aiba temp. corpului mai ridicata. Mi_bebelina, si eu as incepe cu cate un aliment; morcov, cartof, dovlecel si apoi dupa vreo luna i-as baga totul in supa(plus altele). N-am inteles de la Jacky, ce legatura are morcovul cu iesitul afara si de ce vroia sa nu ii dea morcov? Inais, si Larei i-au dat primii dintisori pe la 7 luni/ 7 luni jumatate, fara mare scandal, doar cu mai multa agitatie, miorlaiala, bagat tot in gurita, ros -- insa nu exagerat, nu chiar cum povestea Gabitzam ca trebuia plimbat bebe non-stop. Simonix, eu una n-as lasa copilul cu vreo luminita in camera; nu cred ca la varsta asta au frica de intuneric; doar la noi in burtica era o noapte continuua; cand o sa fie mai maricel, o sa vezi daca e nevoie de vreo luminita pe hol sau ceva micut langa patut. E perfect daca dormi bine in patul conjugal si bebe doarme bine la el in camera; eu cred ca daca sunt in pericol bebelusii sunt in stare sa scoate un tipat suficient de tare ca sa-l auzi; sau foloseste un Baby Phone. Noi avem unul si chiar acum 3 zile stand in sufragerie aud in Baby Phone niste sunete infundate – dau fuga in camera, bebelina intoarsa pe burta, de-a latul patului (care e mai mic decat lungimea ei) se blocase acolo si cu nasul in cearsaf gafaia de zor, ca nu se mai putea intoarce; m-am cam speriat, si m-am felicitat ca am avut Baby Phonul. Nu stiu, poate daca ea simtea ca nu mai poate si nu mai poate ar fi urlat mai tare, si o auzeam oricum, asa ea, inca incerca sarmana, sa se intoarca. Doloress, cum sotul nu vrea sa-l duca pe bebe in camera? ce dragut! eu pe pitica o invelesc pur si simplu cu o paturica si cand e mai rece ii mai pun una. Sacul de dormit mi se pare ca-i limiteaza posibilitatea sa se intoarca; da e adevarat ca nu l-am incercat, desi avem. Plapuumica, mi se pare cam mult la un bebe mic, desi avem si din aia (primita cadou). Ieri noapte, am gasit-o dormit tot intr-un colt al patului, tot de-a latul, facuta covric si dezvelita. Era asa dulce! Am invelit-o imediat, nu s-a trezit. Reallaura, acum am vazut celalat mesaj cu Ventolin; nu ti l-a prescris doct? In homeopate crezi? eu le dau fetelor si din astea; stiu ca e o tema controversata, insa mie una mi se pare ca la noi au ajutat. Avem o gramada de sticlute micute pt. fel de fel de afectiuni si printre care si tuse. N-are ce sa-i faca rau copilului, poate doar buzunarului (ca de’ cam costa!). Da, eu zic ca merita! Ancaurn, multumesc pt colaj! Hai ca am ras --Am ajuns la concluzia ca: “1. E barbat si nu-i place la cumparaturi. 2.E zgarcit si nu ma lasa nici pe mine sa cheltui banii.” --- vezi, nu-i de joaca cu bebelusii astia baietei. Fecian, o fi de vina si faptul ca a fost racit si cresa -- mergi la doct. pt un alt control! Socrate, crezi cumva ca se trezeste bebe mai des noaptea, de cand ai bagat mancarica? Annika se trezeste de un timp de vreo 4-5 ori/noapte; ma plangeam inainte ca se trezea de 2 ori, acum mi se parea rai ce era atunci. Ma gandesc ca de cand i-am bagat si eu morcovel -- tu ai facut vreo legatura? Adriana |
Iesit afara .....adica...kk. Morcovul constipa
si de aceea nu e recomandat celor care au probleme cu constipatia.
Reallaura spune:
GAbitzule uuuf, ce bine ca ai gasit documentul, aoleu ce fiori reci ma trec si pe mine la faze d-astea!
DAna H tare faza cu Alexandru...nu mai avem ce face cu ea, o dam!!! Ce o fi in capsoarele lor!
Socrate sper sa-si revina puiul cu suptul, si la mine si-a revenit de nu mai vrea sa auda de bibe. Ii dau mai mult san. daca papa 100 ml pe zi de bibe, dar nu in fiecare zi.
CAt despre trezitul noaptea, in Mama si copilul scrie ca sunt niste colici si pe la 4 luni. sa-i dai colic baby???
Ralu_tbafta cu menajera!
Cleo ce e cu tine, pe unde umbli?
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
citat din mesajul lui Adriana_78 Laura, tu ai facut cum ai crezut mai bine, ref. paracetamol, nu trebuie sa te scuzi. Fiecare mamica face cum simte si cum crede ca e mai bine pt. bebelusul ei. Mie de ex. nu mi se pare deloc febra 37,5; copilasii au tendinta sa aiba temp. corpului mai ridicata. Reallaura, acum am vazut celalat mesaj cu Ventolin; nu ti l-a prescris doct? In homeopate crezi? eu le dau fetelor si din astea; stiu ca e o tema controversata, insa mie una mi se pare ca la noi au ajutat. Avem o gramada de sticlute micute pt. fel de fel de afectiuni si printre care si tuse. N-are ce sa-i faca rau copilului, poate doar buzunarului (ca de’ cam costa!). Da, eu zic ca merita! |
Adriana ba sa stii ca-mi pare rau ca i-am bagat supo cu paracetamol...cred ca era degeaba. eu acum aflu ca bbicii au temp corpului mai ridicata.
Ventolinul este recomandat de medic, sigur...cred ca nu-i mai dau, mie imi tremurau mainile efectiv dupa ce luasem si nu stiam de la ce.
Apoi am citit in prospect ca poate avea reactia asta...
O sa -i dau Propol pur pt tuse e pe baza de propolis.
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
cleo78 spune:
citat din mesajul lui Reallaura GAbitzule uuuf, ce bine ca ai gasit documentul, aoleu ce fiori reci ma trec si pe mine la faze d-astea! DAna H tare faza cu Alexandru...nu mai avem ce face cu ea, o dam!!! Ce o fi in capsoarele lor! Socrate sper sa-si revina puiul cu suptul, si la mine si-a revenit de nu mai vrea sa auda de bibe. Ii dau mai mult san. daca papa 100 ml pe zi de bibe, dar nu in fiecare zi. Ralu_tbafta cu menajera! Cleo ce e cu tine, pe unde umbli? Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
io ? cuminte acasa! tati insa umbla... si nu prea avem timp.
In 2 ore va arat ce coc io de cateva zile
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Reallaura spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
io ? cuminte acasa! tati insa umbla... si nu prea avem timp. In 2 ore va arat ce coc io de cateva zile |
Maaaa-maaaaa! Sa vedeti ce jachetica face Cleo pentru Mara!
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Lorich spune:
Ancaurn super colajele! Esti cea mai the bestest!
Andre27 pup, ieri a fost mai bine, azi maraici din nou.
Laura sanatate multa lui Mirciulica!
Daria pup Darius pe burtici, data viitoare neaparat sa filmezi!
Alysh bine ai revenit! Stiam eu ca o sa te intorrci mai devreme!
Andreap…uf, imi pare rau cu Sara; exact asta ne-a facut Robert duminica in Herastrau la Aviatorilor…
mi bebelina la multi ani fericiti impreuna!
Getuta felicitari pentru baiait mare, cuminte si diversificat!
Gabi azi oricum nu era de plimbarica, dar ce ma fac eu atatea zi, ai? Bine ca ai gasit docomentu’ si pup pe Raducu pe nasucu mucos
Si Edit: fetelor cred ca m-am intoxicat cu ceva, desi nu prea stiu cu ce, mi-au iesit bube mancacioase pe spate si pe un picior. O singura chestie am mancat care ar putea fi buba-o conserva de peste. Ce stiti, are ceva cu alaptatul, ca eu nu m-am oprit, Doamne fereste, ca asta nu ar vrea bine!
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert