Gravidute & Mamici de IASI (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Fetelor cum pot sa intru la semnatura? D-au la "profil personal" si acolo imi spune ca e pagina in lucru. AM intrat la "editeaza profil personal" si nu imi aparte semnatura!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Multumesc mult!
Noapte buna

http://tt.lilypie.com/h6uap3.png

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

michelle...asa si la noi cu "programul"...uneori mi-e ciuda cand aud de alti copii care au program de masa, de somn,...cand ma uit la mamicile lor ce fetze odihnite au si la cearcanele mele...DAR nu mi-as schimba copilul si felul lui de-a fi pt nimic in lume...si noi suntem pasari de noapte, deci nu pot ridica prtentii ...si apoi cand incepe gradi, tot o sa aiba program pana iese la pensie...macar 3 ani de libertate sa-i ofer

Teomaria felicitari! ANA sa fie sanatoasa si norocoasa

Laura...de scahss am auzit ca-i mai...dificila...cam tipa, trateaza cu raceala. depinde ce pretentii ai ...ca parca ti-ai dori sa fii privita si trata cu caldura. Mihalceanu stiu si eu ca e f bun pt cezariana. Succes si sarcina usoara

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!
Hai la o ;brrr ce urat e afara,dar noi tot o sa iesim la aer un pic...
Michelle si noi ne-am uitat la hanorac de care are Domi
Felicitari Teomaria!!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Buna dimineata!

Va invit la o .

Felicitari Teomaria! Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa! Bine ai venit pe lume Ana. Sa cresti mare si sanatoasa.
Cristina, multumim.

Monica, cum a fost la sedinta?

Ralu, asa fac unii. Dar poate vor mai observa si altii, nu doar noi.

Michelle, am vazut pozele. Ce frumosi sunteti si ce cavaler s-a facut Domi. Referitor la tarta, aveam niste prune prin casa si mi-a venit mie asa sa fac tarta cu ele. N-a iesit ceva spectaculos.... asta gasim la Miha, Oana... si la celelalte cunoscatoare. SI pe deasupra, am si stat sa ma uit la bunatatile fetelot si am copt-o cam tare. Dar Stefy a fost foarte incantata.
Am intrat impreuna in bucatarie sa-l vedem pe tati pe geam. Cand intra in bucatarie, incepe: a-la, a-la. Si imi arata tava cu tarta pe care o scosesem din cuptor sa se racesca. Pina nu i-am dat nu s-a lasat. Am adus-o in camera s-o schimb si dupa ce termina prajiturica imi zice "a-la, a-la, nat" si-mi arata gurita, ca ea a terminat si mai vrea. Dupa care imi arata usa si zice "pi-cea" adica pe aici sa te duci. Dupa ce i-am adus doua bucatele mici m-a pupacit si a inceput sa manance din amandoua. Cand din una, cand din cealalta.

Alina, si noi tot cu nastere naturala si 4 kg ne laudam. Si n-a fost greu de loc. Si a doua oara daca va fi tot natural as incerca, dar cu acelasi doctor. M-am dus pentru cezariana.... dar asa a vrut DD si mi-a fost mai bine. Se vedea ca e mare copilul... E mult mai usoara refacerea dupa o nastere naturala.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Fetelor cum pot sa intru la semnatura? D-au la "profil personal" si acolo imi spune ca e pagina in lucru. AM intrat la "editeaza profil personal" si nu imi aparte semnatura!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

eu am reusit.intr-adevar scrie pag.in lucru sau ceva de genul asta..dar am apasat pe editeaza profil..dupa care tre sa introduci parola ta. Iti apare dupa aceea pe ecran date despre tine, iar mai jos Optiuni Profil +/-. Tu apesi pe plus si iti vor aparea mai multe optiuni, dintre care prima e semnatura.Acolo o modifici dupa cum vrei,si o si poti vizualiza.. Sper ca a fost explicit.
Hai ca te asteptam cu semnatura noua!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

De vanzare 1
De vanzare 2

Mergi la inceput

LA MULTI ANI VLAD DOMINIC!!!Teo, sa va traiasca mare si sanatos baiatul!!
Lauraa,asa cum au spus si fetele am auzit ca dr schass e mai dificila..eu sunt pacienta dr.Mihaila si sunt f multumita de el. Depinde acum si de ceea ce cauti tu..Sunt si paciente care nu sunt fane ale dr.Mihaila..
cica azi iese si soarele..astept!
Fata mea iar a adormit singurica in patut!insa e cam maraita ca i-a iesit coltisorul de la dintele no.4!
revin, ma duc sa pun de papa pt.pranzul fetei

Avem 11 luni!!

De vanzare 1
De vanzare 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

LA MULTI ANI VLAD DOMINIC!
Cristina, multumim de lamuriri. Un la domnisoara cu "coltisor"

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Lauraa: dr. Mihaila este grabit, grabit, grabit. Daca esti la prima sarcina si esti mai sensibila de felul tau, cu multe intrebari si indoieli, cauta pe cineva mai rabdator. Despre dr. Schaas nu stiu nimic.
Ioana

Mergi la inceput

Haideti sa stabilim odata intalneala, nu de alta, dar daca incep sarbatorile, voi iesi cu greu din casa!!
Deci, cum preferati, in weekend sau in timpul saptamanii? (eu ma gandesc la vineri sau daca nu, sambata)
Vreti sa mergem undeva cu loc de joaca pt. copii? (a mea nu stiu daca sta sa se joace, ca e mai micuta..)si daca da, unde?
Sau ne vedem tot la o terasa(depinde si de vreme..) ca anul trecut? (poate pinochio ca au loc de joaca..numai ca e departe pt. multe mamici)
Ma gandeam ca sapt urmatoare ar fi ok, nu?

Avem 11 luni!!

De vanzare 1
De vanzare 2

Mergi la inceput