Gravidute & Mamici de IASI (64)
Raspunsuri - Pagina 8
ella10 spune:
ce liniste pe aici?
pe unde sunteti?
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
kriss79 spune:
Mesaj de la teomaria:
"Sunt Ana si am venit pe lume azi, ora 11, am 4 kg si mami m-a nascut natural dupa o ora de travaliu"
Bine ai venit Ana!Felicitari Teomaria! Sa va traiasca fetita sanatoasa!
ella,eu nu m-am uitat pt.mine,probabil ca erau ..ci doar pt.fata.erau 2 mag in afara supermark cu lucruri simpatice, nu f scumpe(la prima vedere..)
Nonna, cum a fost la sedinta?
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)De vanzare 1
De vanzare 2
laurraa spune:
Buna fetelor!
Am o rugaminte la voi caci poate sunteti mai cunoscatoare in domeniu:
ce parere aveti despre doi doctori dr Schaas Carmina si dr Mihaila Radu Catalin ambii de la Cuza Voda?
Oscilez intre ei si m-ar ajuta mult niste sfaturi!
Va pup!
Si multumesc
http://tt.lilypie.com/h6uap3.png
Laura
ralnied1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kriss79
In Iasi, Ralu?! |
pai... nu-i in Iasi Piata Palatului?

Da, mai, in Iasi...
Si-a pus Nichita ghearele si pe evenimentul asta. Cica el ni-l ofera in programul Iasi 600. Al naibii... ca in celelalte orase cand a fost anii precedenti, nimeni nu si l-a insusit in halul asta concertul...
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kriss79 Ralu, stii si in ce perioada sunt sarbatorile? vreau sa stiu cat timp voi fi nervoasa..stii tu de ce..auzisem ca vor sa tina 11 zile ca se sarb si cei 600 de ani de atestare..numai sper sa nu stea atat si pelerinii la coada.. |
tocmai ce ziceam mai sus de Iasi 600... care pana la urma nici nu-s 600, din cate-am inteleg, dar ma rog, an electoral...
Incep pe 5, tocmai cu Romanian Music Awards...
Si... dupa ce s-a spart Nichita in figuri ca ne aduce trupa strina pe 12 octombrie, acum 2-3 zile a iesit la rampa si a zis ca se muta marele concert pt 14 oct pana la urma si ca... a gresit cand s-a gandit sa aduca trupe straine, pt ca nu a fost suficient timp si nici n-a avut destui bani. Dar, acum, la sfarsit de sept, inca nu le poate spune iesenilor cine va canta, pt ca nu au definitivat nimic...
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Din ciclul "cum nu mai pot avea secrete in propria casa" din cauza cotrobaitorilor |
S-a zis cu tine
mihamora spune:
Seara buna!
Bai , ce fete harnice!
Daniela -faina prajitura ta, ce e ? Felicitari pentru faptul ca o sa fiti nasi!
Miha - delicioase placintele tale. Bravo Amira, asa sa faci, sa nu lasi nimic necercetat 
Celia - Domi e foarte ciudat, nu are niciodata un program, oricat m-as stradui, o perioada il culcam la 9 si dormea pana pe la 7-8, cu o trezire pt apa, apoi nu doarme la pranz si se culca pe la 9 seara, sau adoarme tarziu, 6-7 seara pt somnul de dupamiaza si apoi dupa 12... e f complicat, acum 2 nopti s-a trezit la 1.30 si pana la 4.30 a stat treaz...etc
Tu ce ne povestesti despre Andreea?
Lacramioara - ce tarta ai facut?
Monica - cum a fost la sedinta?
Felicitari Teomaria! Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa! 
Ralu- cred ca o sa fie fain spectacolul.Mai nou ma pasioneaza concertele in aer liber, daca in club nu mai pot, sau nu pot cu copilul
Tu ce mai faci, ce mai vizionezi? tot cu "anatomia..."?
Am fost si eu ieri la ERA si doar m-am uitat asa ce magazine noi s-au deschis, in supermarket nu am intrat, era prea aglomerat, am cumparat lui domi un hanorac polar f caduros si frumos si am stat la concert pana la ora 23 si ceva cand s-a terminat![]()
Asa pofta imi faceti cu bunatatile voastre si ma bag si eu sa fac, ca na, numai ca o cam dau in bara, am facut si eu papanasii Danielei si mi-au iesit niste chestii f tari, am pus prea multa faina cred,dar aratau f bine, pacat ca nu se puteau manca

revin
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mihamora spune:
A adormit si copilul meu 
Aici poze de aseara.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
alynta27 spune:
Salutare! Multumesc de raspuns!
Felicitari Teomaria! Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa! Mai 4 kg si natural?! Curajoasa mai esti! Refacere rapida!
Noi suntem bine, ma refer cu totii!
Nu mi-e rau, varsaturi sau alte minuni! Atat ca ametesc uneori! David a pupat pe bb, adica burtica lui mami! E mai dragut cu zi ce trece! La control inca nu am mers, urmeaza! Tot la dr. Mihalceanu vreau sa merg!
Laurraa ti-l recomand pe dr. Mihaila mai ales daca vrei sa faci cezariana. La nasterea naturala nu iti garanteaza prezenta, in schimb te lasa pe maini bune!
Miha draguta "cautatoarea" de comori!
Daniela sa va fie de bine prinsul de nasi!
Fetelor care au fost la Era sa le fie de bine plimbarica!
Kriss felicitari pentru kg pierdute!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!