Gravidute & Mamici de IASI (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Si acum sa va indulcesc putin http://good-times.webshots.com/photo/2050309050103159727gVrPgq?vhost=good-times

Eu deja is incleiata de la placinta cu branza si de la pancake-urile papate cu ciocolata,evident. Dar atat de bine arata "cocoasele" tale incat nu ma pot abtine.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Multumesc Miha dar nici nu se compara cu bunatatile tale

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Din ciclul "cum nu mai pot avea secrete in propria casa" din cauza cotrobaitorilor

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Multumesc Miha dar nici nu se compara cu bunatatile tale

Am lumina buna in bucatarie,sa stii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna mamici si bebici,
Kriss, multumim, .
Miha, Danyelle, ...
Ralu, multumim.
Dianaaaa..., niste zburatoare nu mai apar ca mi s-a oprit webshot-ul pe ostropelul cu mamaliguta la Miha...yamiiii. Ce mai fac zgatiile?Tu?
Michelle, s-a domolit Domi cu trezirile matinale?
Monica cum e inceputul de scoala?Copii ce mai fac?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Din ciclul "cum nu mai pot avea secrete in propria casa" din cauza cotrobaitorilor

printesa curioasa

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salut!

Cristina, multumesc pentru cafea. Si eu voiam clamite pentru Stefy cand era de varsta Alessiei, dar nu aveam unde sa le pun. Insa dupa ce i-am luat motul de la radacina i-a crescut foarte frumos si e tare, nu mai e asa ca parul de pisica, cum era inainte. Feicitari domnisoarei ca s-a culcat singurica.

Alina, din cate stiu eu treci dintr-un CIC in altul.

Daniela, ma bucur pentru voi. Prajitura arata super, dar reteta???? Unde e?

Ralu, multumim pentru informatie. Nu stiu ce ne-am face fara tine. Noroc ca ne mai spui ce se intampla....

Miha, felicitari Amirei. Sper s-o tina asa mai departe. Dar ce de bunatati.... Astea sunt in cinstea Amirei ca te-a lasat sa dormi?
Iar are Amira treaba? Mai are putin si intra toata in cutie...De acum asa o tine. Imi aduc aminte ca tineam sertarele de la bucatarie legate cu prosoape... Si acum mai corobaie, dar mai putin.

Cu ochii la bunatatile voastre eram sa-mi ard tarta, ca am uitat de ea.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

eu fusei in ERA..mare e domle!am vazut lucruri dragute, dar ne-am limitat doar la a vedea..de fapt am luat scutece ca nu mai aveam..si mi-am luat eu ciorapi pt.nunta de samb..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

De vanzare 1
De vanzare 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Am fost si noi la ERA,adevarat ca e mare,am vazut la leonardo niste botine frumoase,dar o sa merg la Felicia sa mi le iau caci e mai aproape de mine;si noi doar la vizitat am fostsi am vazut si noi niste lucrusoare frumoase

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput