Gravidute & Mamici de IASI (64)
Raspunsuri - Pagina 10
kriss79 spune:
SONDAJ INTALNIRE
sper sa fie util..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)De vanzare 1
De vanzare 2
iulia-stefy spune:
Cristina, mie mi se pare buna ideea ta cu sondajul, dar nu am completat ca eu nici saptamana viitoare n-am voie sa merg.... asa ca... intalnire placuta va doresc.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
danyelle005 spune:
Michelle reteta e luata de aici http://savalaura.blogspot.com/2008/05/prajitura-cu-nuca-de-cocos-ciocolata-si.html. Sotului meu i-a placut f. mult, asa ca mi-a dat comanda sa mai fac un rand zilele astea.
Imi pare rau ca nu ti-au iesit papanasii, poate ai pus multa faina si de asta
.
Amalia are program numai cu mesele, de dormit nu are niste ore anume, doar cand se trezeste dimineata, in jur de 10 in fiecare zi; in rest e varza si la noi cu dormitul.
ALINA ma bucur ca ti-e bine; s-o tii asa toata sarcina.
Felicitari TEOMARIA, sa-ti traiasca fetita.
CRISTINA eu am raspuns la chestionar![]()
LACRAMIOARA ce mult imi place cum povestesti tu de Stefy.
mancacioasa mica.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
mariussimiuc spune:
Helau! 
LA MULTI ANI VLAD DOMINIC! Sa cresti mare si frumos!
Teomaria,felicitari!
Sa fiti sanatoase si voioase! 
Monica,cum fu la sedinta? Si noi am avut miercuri prima sedinta cu parintii. Nu s-au discutat decat probleme...materiale
dar eu eram asa de emotionata. ![]()
Michelle,multi pupici lui Domi! Si...vaiiii...porti copilul fara caciula? ![]()
Simo,ai revenit draga? Cam nestemate sunteti!
Abia astept sa ne intalnim,sa-ti vad cearcanul.
Lacramioara ce fel de tarta ai facut?Aluat de pandispan?Am si eu niste prune si nu stiu ce sa fac cu ele.Daca le mai tin mult se fac rachiu. ![]()
Spui ca e mai usoara refacerea dupa naturala,decat dupa cezariana. Depinde de fiecare mey. Eu m-am refacut dupa cateva zile.Am prietena care a nascut natural,dar care n-a putut sta pe fund mai bine de 2 saptamani din cauza taieturii.
Ori natural ori cu cezariana tot ai o taietura. Ce mai conteaza acu daca e mai sus sau mai jos?
Astea-s amanunte de-acu. 
Cristina,mi-a placut aia cu...chestionarul. ![]()
Nu l-am completat inca,pentru ca nu cunosc locatii.Pentru ca vremea e cum e eu as zice sa mergem la un loc de joaca. Macar 10 minute poate or sta intr-un bazin de ala cu bile sa schimbam si noi 2 vorbe. ![]()
Te ocupi tu de organizare?
Eu n-am mai apucat sa ma interesez...Am avut alte...prioritati. 
Daniela,la 10 in fiecare zi? La cat esti de odihnita mai vrei si program?
Moamaaaa...ce-as vrea si eu. Vise taica...vise.
Mie mi-e rau de nu mai pot...Vreau un rachiu sa-mi treaca greata
si inca unul sa-mi treaca
![]()
Nu stiu de la ce m-am defectat in halul asta...Ba cred ca stiu...
Mai aveam niste inghetata in congelator...fo juma de kil
...si am mancat-o toata aseara,ca ma incurca cutia pe acolo...
Adevarul e ca fu cam multa,dar nu m-am lasat pana n-am dovedit-o,breee...
Munca grea am avut...da si ce munci grele o sa am azi pe buda. 
Iar am vorbit cam mult! Sa ma opreasca cineva! ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Daniela, eu am cerut reteta de papanasi, dar am incercat si nu se deschide. Oricum multumesc.
Miha, eu tarta am facut-o asa cum ai zis, cu aluat de pandispan, dar prunele le-am oparit intai si le-am decojit. Ca sa nu se "inece" cumva Stefy.
Cu refacerea, cred ca ai dreptate, depinde de organism. Asa e taietura tot e. Dar eu dupa 17 zile exact, dansam de mama focului.....

ceea ce nu pot spune despre prietena mea, care dupa cezariana, a zacut mai mult de o luna, ca a avut complicatii. Deci, depinde de fiecare. Eu am nascut natural, ca asa a fost sa fie, ma dusesem pt cezariana. Multumesc ca m-ai corectat, ca nu vreau sa se inteleaga altceva. 
Cu burta.... mie mi-a recomandat cineva ceai de menta cu frunze de salcam. Sa-i dea DD sanatate, ca altfel nu mai scapam. Eu m-am chinuit 2 saptamani.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Simo78 spune:
miha...vezi ce patesti daca nu chemi un rieten sa te ajute in vremi de astea de restriste? imediat trageam o fuga sa te scot din impas cu cutia aia sacaitoare ![]()
de ceza ce sa zis si io acu?......e atat de dezbatut subectu ca ma ia cu rau! cert e ca mai nimeni nu le-a incercat pe amandoua ca sa dea verdictu....io in cateva zile am fost freshu-preshu dupa ceza...prietena mea a suferit cu taietura aia ingrozitoooor, cu taiat la loc, cusut la loc, infectat, tratament cu antibiotice, nu putea alapta, se mulgea sa nu piarda laptele....si ce...o sa-i ridice careva statuie pt asta? eu am ajuns la spital cu contractii din 10 in 10 minute si dilatatie ZERO! imi dadeau vre-un premiu in bani pentru un travaliu de 24 de ore (dupa care tot ceza faceau, ca intra copilul in suferinta, complicatii bal bla)...
eu cred ca tot ce conteaza e cum ne crestem copiii, nu cum ii aducem pe lume..."sa realizeze copilul ca s-a nascut"....zau! nu tot aer respira?
...si stiu care au nascut natural si apoi au fost niste mama...sa spunem bland mai putin atente decat mine![]()
hai ca m-am inflacarat! mai aveti nevoie sa va mai scriu?
imi pare rau daca am suparat pe careva dar m-am saturat sa fiu judecata dupa asta si nu dupa cum imi cresc si educ copilul...pana la uram asta conteaza, ca nu o sa-i scrie in CV natural sau ceza, o sa-i scrie realizarile...care o sa fie acolo pentru ca EU am stiut ce educatie sa-i fac!![]()
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
Simo78 spune:
nah ca m-am luat cu vorba luunga!
kriss...eu nu stiu locatii ...si in principiu as veni, numa sa vad stare vremii la matei
...ca el are zile cand pe la 5, cand va intalniti voi de obicei, trage un pui de somn...si cu el marait nu vin nici sa ma tai!
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo78 miha...vezi ce patesti daca nu chemi un rieten sa te ajute in vremi de astea de restriste? imediat trageam o fuga sa te scot din impas cu cutia aia sacaitoare |
Pai ia vino...Ca Amira iar e bagata acolo.O gasi ea pana la urma ceea ce cauta.
O atrage cutia aia ca un magnet.Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Simo, daca la mesajul meu te referi, sa stii ca n-am vrut sa supar pe nimeni. Nu stiu ce s-a interpretat, dar eu am vrut sa spun ca mie mi s-a parut mai usor asa si nu sa judec pe cineva. La urma urmei, medicul e cel care decide ce si cum, de cele mai multe ori. Si cum ai spus si tu cum il cresti conteaza. Eu ii consider parinti pe cei care te cresc si nu pe cei care te fac. Stiu eu de ce, dar asta e o alta poveste si e lunga rau si trista.
Si pentru tine, un buchet mare de
daca te-am suparat, sa-mi repar neatentia in exprimare.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Simo78 spune:
lacramioara, nu "bateam" spre nimeni...scuze de indarjire....dar sunt un pic prea-plina de treaba asta si s-a intamplat chiar o mamica in parc sa se dea mare ca ce-a sufeirt ea la nastere si ce tare si viteaza a fost ea si bla bla bla...si cu tzigara in bot in locul de joaca pt copii...
nu ca as avea ceva cu fumatorii, si eu am fumat tare mult pana sa fiu insarcinata...dar chiar in locurile de joaca pt copii?????
Simo