Gravidute & Mamici de IASI (64)
Raspunsuri - Pagina 18
alynta27 spune:
Sanatate la copii cu mucisori! Si al meu e in club de ieri!
Am trebaluit. Am pus zarzavat pe iarna-la congelator si am facut o portie de zacusca de peste pana aseara tarziu! Acum la mine se doarme. Eu m-am trezit, ca nu pot sta prea mult sa dorm!
Kriss am sa incerc din nou cu semnatura! Merci!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Nonna76 spune:
Salut! Mi-a fost dor de voi.
Am vazut poze cu Victor. Ce-au crescut baietii tai Oana! Am vazut si niste poze din februarie si Stefan pare mult mai matur acum.
Eu nu pot sta la calculator decit atunci cind doarme Andrei(stiti de ce), in rest umblu prin casa dupa el, tot felul de minunatii face.
Si el danseaza, cu miinile pe sus.Deci poate fi deansator in trupa-de cintat nu cinta.
Vorbeati de nastere. Eu m-am dus sa nasc la Iasi(la Vlad) pentru ca la noi se faceau doar cezariene si eu voiam natural. Dar daca copilul n-a vrut sa se roateasca.... La nastere pelvina dr. mea nu s-a bagat la natural.Acum important e ca i-am nascut in siguranta, ca totul a fost bine.
Voaiam sa zic mai multe dar am uitat. Batrinetile....
mariussimiuc spune:
Helau! 
Cam liniste pe aici...
Pupici lui Victoras cel cu pielea fina...
Lacramioara,era doar o figura de stil draga,nu te simti jignita...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ella10 spune:
Buna seara!Doar ce am ajuns si noi pe acasa,am fost prin vizite...
Draga Lacramioara imi cer mii de scuze

daca te-am jignit
, nu a fost cu intentie,pur si simplu ,vorba Mihaelei ,era o figura de stil,intentia mea nu a fost sa jignesc pe nimeni
,la urma urmei important e ca am devenit mame...e si normal ca fiecare dintre noi sa-si sustina parerea;poate daca nasteam si eu normal as fi gindit la fel ca tine sau invers daca nasteai si tu prin cezariana...Inca o data te rog sa ma scuzi,nu am intentionat sa jignesc pe nimeni

Multumim pentru aprecierile in privinta Biancai
Va pup noapte buna!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
mihamora spune:
Salutare!
Ce faceti fetelor?
Am vazut ca saptamana viitoare o sa fie caldut, numai bine pt intalnire
Voi unde preferati sa fie? Daca vreti la mall la locul de joaca am vazut ca in unele zile e mini discoteca si o mascota care face show acolo, dar nu stiu programul, trebuie sa ne interesam.
Alina - tare harnicuta esti
Multa sanatate lui David!
Miha - ce bunatati ai mai facut?
Oana - faini baietii tai, imi place cum mananca Victor
Stefan e baiat mare, cred ca te intelgi foarte bine cu el. Am chef de o ciocolata![]()
Monica -asteptam video si cu Andrei
Tu ce bunatati ai mai facut?
A trecut vara si la noi tot nu ai mai venit :(
Defapt asta cu bunatile e valabila pt toata lumea![]()
Eu nu am mai gatit nimic, decat pt copil, si pt. mine popcorn la microunde 
Ralu - pe HBO e un serial Dinastia Tudorilor in fiecare duminica imi place f tare, il stii?
Da' Kriss unde a plecat ca eu nu tin minte
si cand vine?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mihamora spune:
Ella - cum merge Bia in premergator?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Am vazut ca saptamana viitoare o sa fie caldut, numai bine pt intalnire Voi unde preferati sa fie? Daca vreti la mall la locul de joaca am vazut ca in unele zile e mini discoteca si o mascota care face show acolo, dar nu stiu programul, trebuie sa ne interesam. |
E frumos la mall,dar nu stiu cat e de potrivit pentru intalnire.E destul de aglomerat si destul de stramt spatiul ca sa putem face o bisericuta.
| Citat: |
| Miha - ce bunatati ai mai facut? |
Ieri am facut tarta ce ne-a dat-o Oana.
Tarte Tatin Foarte buna,am terminat-o imediat. Am pus cateva poze noi incepand de aici si am fugit la culcare.
Noapte buna!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Salut!
Va ofer o
. Si va doresc o saptamana placuta.
Am fost si am dus domnisoara la cresa si m-am intors repede sa-mi beau cafeaua cu voi.
Alina, ce harnicuta ai fost. Si eu am pus niste gogosari la otet si mai am azi de pus niste ardei la congelator. Sa vad daca ma ami lasa piciorul, ca am inceput sa-l folosesc si.... Sanatate multa lui David.
Monica, felicitari la micutul dansator. Nici pe mine nu ma prea lasa Stfey la calculator.
Miha, multumesc. Tu cum te mai simti?
Super bunatatile iar puiutii tai... n-am cuvinte.... sunt atat de dragalasi...si mami pe masura....
Ella, faptul e consumat. Asta e... mi-a trecut. Ma aprind repede si ma sting la fel. Am reactionat, pentru ca asa cum Simo spune ca mereu cele cu naturala.... is cu nasul pe sus, si eu la randul meu am intalnit persoane care au facut cezariana si au o impresie foarte proasta despre cele care nasc natural. Eu nu am avut posibilitatea sa aleg si ma bucur ca alegerea nu a fost a mea. Iti ofer si eu
si sa trecem peste asta, ca e o discutie fara rost.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ella10 spune:
Neata!Multumim de cafea Lacramioara;mai sincer nu credeam ca o sa supar pe cineva spunindu-mi parea in privinta unui subiect,dar de acum inainte promit sa ma abtin,cred ca asa e mai bine...sincer nu aveam intentia sa supar pe nimeni...inca o data ma repet nu-mi voi mai spune parerea la nici un subiect deschis de oricare dntre voi,o sa discut strict despre copil si atit
O zi frumoasa!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
kriss79 spune:
Neata
Am sosit ieri spre seara obosita de parca ma batuse cineva cu parul..Michelle, fusei la nunta verisoarei sotului in Buc. Am sa pun cateva poze facute de mine..sambata ajunsi de pe drum dupa 6 h nu am avut unde si cum sa ma odihnesc,m-am schimbat si am plecat la biserica si dupa la petrecere..care a durat pana dim la 2 jumate(de la 17.30). Am dormit 3 ore juma si am plecat spre Iasi..
Asadar, cf sondajului(9 mamici au raspuns) se prefera in timpul saptamanii(VINERI E OK?) si se prefera undeva in parc/aer liber.Se pare ca vremea va fi buna asa ca acum ramane sa vedem unde aer liber. parcul expo, copou?
Singura care prefera in weekend e Mexxa/Andreea pt. ca ea lucreaza. Acum nu stiu daca e ok pt. ea vinerea dupa-amiaza..
S-au inscris pt. intalneala deocamdata:
1.Michelle + Domi (1,4 ani)
2.Daniela + Amalia (11 luni)
3.Raluca(byu) + Casian (1,3 ani)
4.Andrea(amironeanu) + Matei (1 an) + Stefi (3 ani)?
5.Oana(oana8188) + Alexandra (9 luni)
6.Andreea(mexxa) + Sebi (2 ani)
7.Irina (tuscut) + Iustina(11 luni)
8.Ella + Bianca (8 luni)
9.Alina + David (1,3 ani) + BB din burtika![]()
10.Kriss + Alessia (11 luni)
Miha, eu eram cu sondajul..dar daca e sa fie, ma ocup..insa daca e in aer liber, nu stiu ce as putea face![]()
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)De vanzare 1
De vanzare 2