Gravidute & Mamici de IASI (64)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Amira danseaza si mai trage si cate un chiot,Domi danseaza si pocneste din degete... Neaparat tre sa-l vedem si pe Victor.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Anilansa bina ai venit alaturi de noi,sa-ti traiasca puiul

Bun venit si de la noi.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ce tare e Amira!Dansatoarea.

Da Oana - filmeaza-l si pe VIctor, abia astept sa-l vad
Deci mai sunt si altii in greva cu somnul Multa sanatate lui Victor!

Miha -ia zi tu cum a fost la cumparaturi.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Asa, incepusem cu Simo , hehe, deci nu sunt singura cu copil fara program, eu inteleg ca omul nu are chef de program, numai ca eu imi fac planuri, ...cat doarme el, fac aia si aia...dar de unde, ca nu reusesc si asta ma enerveaza f rau...

Da da planuri imi fac si eu.....zici ca rastorn muntii, numa sa doarma copilul ...si uneori adoarme si eu ma iau cu netu`

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Eh, de asta nu mai zic...

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Ralu - ce mai faci? Ce mai vizionezi, tot "anatomia..."?

no, no... cu aia am terminat de mult...
acum vad in nestire tot felul de comedioare romantice...
si am pe stoc o drama, dar nu stiu cand imi fac curaj sa vad. Am derulat putin sa vad ce si cum si mi-au dat lacrimile... Mai vad eu cand am curaj...

Da si tu niste nume pls, sa ne mai inspiram.Eu am vazut pe tv, da nu mai stiu pe ce program "anatomia.. " mi s-a parut dragut si ma gandeam poate sa il copii si eu sa il vad...

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare.
Eu cand cu nevoia hop si cu mesajul..dar acum sunt de-a dreptul disperata,m-a lasat bona cu care ma intelegeam super bine tam nesam,am inteles ca sotzul ei nu mai e de acord..ideea e ca am ramas cu Stefan si am un examen acum in octombrie la care trebuie sa tocilaresc si nu am cum..si cum are deja 2 ani m-am gandit la varianta cresei,desi si aici sunt stresata fiindca inca e cu pampers.
Daca stiti vreo cresa buna in zona nicolina va rog sa imi scrieti...stiu ca mai erau subiecte despre crese dar chiar nu le-am gasit si din pacate nu am nici timpul necesar sa le caut.
va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Anilansa bina ai venit alaturi de noi,sa-ti traiasca puiul

Bun venit si de la noi.

Si de la noi, desigur. te asteptam cu povesti si la povesti

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Roxana, nu stiu sa-ti raspund, inca nu ma arde. E o cresa prin Cantemir, stie Lacramioara mai multe.

Asa, inca nu am filmat dansatorul, desi acum, bolnavior cum e nu cred ca ii mai arde de dans, dar...nu se stie. Am pus insa cateva poze noi

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o , si va doresc o zi frumoasa.

Ella, nu vreau sa redeschid subiectul despre nastere, dar sa stii ca eu desi am nascut natural, nu ma simt o eroina, dar ma simt o doamna. Deci si cele care nasc natural tot doamne sunt. Durerea care o simti poate e mai mare sau mai mica, dar toate suntem femei, mame, deci hai sa nu ne jicnim. Eu n-am jicnit pe nimeni, dar asta a fost.... Pe mine m-a jicnit afirmatia.
Am mai auzit pe cineva, ca mai bine faci cezariana, nu te duci acolo sa ragi ca o vaca. Eu una nici n-am zbierat, ca n-am avut motiv si am incercat sa ma comport ca un om cu coloana vertebrala si in momentele mai putin placute.N-am nascut natural ca am vrut eu ci ca asa a fost sa fie. Am plecat de acasa pentru cezariana si am nascut natural.

Si ca sa schimb subiectul, Bia e o frumoasa. Sa va traiasca.
Mullta sanatate Biancai. Si Stefy a facut asa la inceput, dar cu timpul s-a obisnuit. Eu am zis ca mai bine o chinui eu putin, decat sa faca otita, ca.... am ajuns sa urasc spitalul.

Daniela, multumesc pentru reteta.

Monica, un pentru baietelul ascultator. Poate afli despre ce lege e vorba, ca m-ar interesa si pe mine.

Miha, si Stefy tot cu rosul cablului USB de la camera foto s-a ocupat intr-o perioada. PIna s-au oxidat contactele.... si pa, am luat altul, dar nu il mai las la indemana.
Multumim ca ne-ai spus ce face Diana. Ma bucur ca sunt bine. Chiar imi e dor. E asa mult de cand nu a mai scris.....
Miha, e mortala Amira. Am vazut filmuletul si asa mi-a placut cum se misca ea din fundulet....

Oana, multa sanatate lui Victor. La trupa daca o primiti, o inscriu si pe Stefy, ca ea nu se da in laturi. Chiar i-ar place. Asa se mai bataie si ea prin casa cand aude muzica....
Dar ce simpatic e manjit tot pe fata si cu manutele in castron... Doamne si ce ochi are........Si Stefan cu puzzel-ul, dar Victor in dulap.... e belea si cu mami pe bicicleta...

Anilansa, bine ai venit. Sa va traiasca puiutul. Sa ne povestesti despre el.

lullabay, ti-am trimis PM.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

[quote]citat din mesajul lui iulia-stefy
Alina, si noi tot cu nastere naturala si 4 kg ne laudam. Si n-a fost greu de loc. Si a doua oara daca va fi tot natural as incerca, dar cu acelasi doctor. M-am dus pentru cezariana.... dar asa a vrut DD si mi-a fost mai bine. Se vedea ca e mare copilul... E mult mai usoara refacerea dupa o nastere naturala.

Iulia si eu tot natural am nascut si asa vreau si acum! E mai greu pe moment sa zic, dar apoi te refaci rapid! Si cu putin ajutor din familie e o experienta placuta!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput