Gravidute & Mamici de IASI (64)
Raspunsuri - Pagina 17
mariussimiuc spune:
Amira danseaza si mai trage si cate un chiot,Domi danseaza si pocneste din degete...
Neaparat tre sa-l vedem si pe Victor. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella10 Anilansa bina ai venit alaturi de noi,sa-ti traiasca puiul ![]() |
Bun venit si de la noi.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihamora spune:
Ce tare e Amira!
Dansatoarea.
Da Oana - filmeaza-l si pe VIctor, abia astept sa-l vad![]()
Deci mai sunt si altii in greva cu somnul
Multa sanatate lui Victor!
Miha -ia zi tu cum a fost la cumparaturi.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mihamora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Simo78
Da da planuri imi fac si eu.....zici ca rastorn muntii, numa sa doarma copilul ...si uneori adoarme si eu ma iau cu netu` Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei |
Eh, de asta nu mai zic...

POZE
POZE NOI
mihamora spune:
citat din mesajul lui ralnied1
no, no... cu aia am terminat de mult... acum vad in nestire tot felul de comedioare romantice... si am pe stoc o drama, dar nu stiu cand imi fac curaj sa vad. Am derulat putin sa vad ce si cum si mi-au dat lacrimile... Mai vad eu cand am curaj... |
Da si tu niste nume pls, sa ne mai inspiram.Eu am vazut pe tv, da nu mai stiu pe ce program "anatomia.. " mi s-a parut dragut si ma gandeam poate sa il copii si eu sa il vad...
POZE
POZE NOI
lullabay spune:
Salutare.
Eu cand cu nevoia hop si cu mesajul..dar acum sunt de-a dreptul disperata,m-a lasat bona cu care ma intelegeam super bine tam nesam,am inteles ca sotzul ei nu mai e de acord..ideea e ca am ramas cu Stefan si am un examen acum in octombrie la care trebuie sa tocilaresc si nu am cum..si cum are deja 2 ani m-am gandit la varianta cresei,desi si aici sunt stresata fiindca inca e cu pampers.
Daca stiti vreo cresa buna in zona nicolina va rog sa imi scrieti...stiu ca mai erau subiecte despre crese dar chiar nu le-am gasit si din pacate nu am nici timpul necesar sa le caut.
va multumesc mult.
ghinetz spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Bun venit si de la noi. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Si de la noi, desigur. te asteptam cu povesti si la povesti
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Roxana, nu stiu sa-ti raspund, inca nu ma arde. E o cresa prin Cantemir, stie Lacramioara mai multe.
Asa, inca nu am filmat dansatorul, desi acum, bolnavior cum e nu cred ca ii mai arde de dans, dar...nu se stie. Am pus insa cateva poze noi
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o
, si va doresc o zi frumoasa.
Ella, nu vreau sa redeschid subiectul despre nastere, dar sa stii ca eu desi am nascut natural, nu ma simt o eroina, dar ma simt o doamna. Deci si cele care nasc natural tot doamne sunt. Durerea care o simti poate e mai mare sau mai mica, dar toate suntem femei, mame, deci hai sa nu ne jicnim. Eu n-am jicnit pe nimeni, dar asta a fost.... Pe mine m-a jicnit afirmatia.
Am mai auzit pe cineva, ca mai bine faci cezariana, nu te duci acolo sa ragi ca o vaca. Eu una nici n-am zbierat, ca n-am avut motiv si am incercat sa ma comport ca un om cu coloana vertebrala si in momentele mai putin placute.N-am nascut natural ca am vrut eu ci ca asa a fost sa fie. Am plecat de acasa pentru cezariana si am nascut natural.
Si ca sa schimb subiectul, Bia e o frumoasa. Sa va traiasca.
Mullta sanatate Biancai. Si Stefy a facut asa la inceput, dar cu timpul s-a obisnuit. Eu am zis ca mai bine o chinui eu putin, decat sa faca otita, ca.... am ajuns sa urasc spitalul.
Daniela, multumesc pentru reteta.
Monica, un
pentru baietelul ascultator. Poate afli despre ce lege e vorba, ca m-ar interesa si pe mine.
Miha, si Stefy tot cu rosul cablului USB de la camera foto s-a ocupat intr-o perioada. PIna s-au oxidat contactele.... si pa, am luat altul, dar nu il mai las la indemana.
Multumim ca ne-ai spus ce face Diana. Ma bucur ca sunt bine. Chiar imi e dor. E asa mult de cand nu a mai scris.....
Miha, e mortala Amira. Am vazut filmuletul si asa mi-a placut cum se misca ea din fundulet....
Oana, multa sanatate lui Victor. La trupa daca o primiti, o inscriu si pe Stefy, ca ea nu se da in laturi. Chiar i-ar place. Asa se mai bataie si ea prin casa cand aude muzica....
Dar ce simpatic e manjit tot pe fata si cu manutele in castron... Doamne si ce ochi are........Si Stefan cu puzzel-ul, dar Victor in dulap.... e belea si cu mami pe bicicleta...
Anilansa, bine ai venit. Sa va traiasca puiutul. Sa ne povestesti despre el.
lullabay, ti-am trimis PM.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
alynta27 spune:
[quote]citat din mesajul lui iulia-stefy
Alina, si noi tot cu nastere naturala si 4 kg ne laudam. Si n-a fost greu de loc. Si a doua oara daca va fi tot natural as incerca, dar cu acelasi doctor. M-am dus pentru cezariana.... dar asa a vrut DD si mi-a fost mai bine. Se vedea ca e mare copilul... E mult mai usoara refacerea dupa o nastere naturala.
Iulia si eu tot natural am nascut si asa vreau si acum! E mai greu pe moment sa zic, dar apoi te refaci rapid! Si cu putin ajutor din familie e o experienta placuta!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!