Gravidute & Mamici de IASI (64)
Raspunsuri - Pagina 16
mihamora spune:
Ralu - ce mai faci? Ce mai vizionezi, tot "anatomia..."?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
ella10 spune:
Anilansa bina ai venit alaturi de noi,sa-ti traiasca puiul
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
Simo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Asa, incepusem cu Simo , hehe, deci nu sunt singura cu copil fara program, eu inteleg ca omul nu are chef de program, numai ca eu imi fac planuri, ...cat doarme el, fac aia si aia...dar de unde, ca nu reusesc si asta ma enerveaza f rau... |
Da da
planuri imi fac si eu.....zici ca rastorn muntii, numa sa doarma copilul
...si uneori adoarme si eu ma iau cu netu` Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Ralu - ce mai faci? Ce mai vizionezi, tot "anatomia..."? |
no, no... cu aia am terminat de mult...
acum vad in nestire tot felul de comedioare romantice...
si am pe stoc o drama, dar nu stiu cand imi fac curaj sa vad. Am derulat putin sa vad ce si cum si mi-au dat lacrimile... Mai vad eu cand am curaj...
mariussimiuc spune:

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ghinetz spune:
Gata shopingu'?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Nu vorbiti de somn, ca azi Victor a dormit 1/2 de ora. E drept, s-a trezit la 10, apoi a mai atipit de la 3 la 3 jumatate. Si pana la 9 a stat cu noi. E in continuare mucos, tuseste...
Tare e greu cand ti-e copilul bolnav. Cel putin cand e mic. Uite, cand e bolnav Stefan parca nu mai sunt asa speriata. Dar la Victor...sunt terminata.
De lucrui nefacute...oho! Stiti ciocolata aia de casa de ma laudam? Nu am mai apucat sa o fac.
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
ghinetz spune:
Recomandati-mi niste filme bune, asa mai de profunzime. (acum sunt in faza cu astfel de filme, desi simt ca or sa ma apese prea tare la corason si o sa trec iar la comedioare)
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
mariussimiuc spune:
Azi stateam de vorba cu o prietena pe mess si la un moment dat imi trimite o melodie.Populara.
Nu stiu de ce dar muzica asta ma amuza teribil.
Si cum ascultam eu cum canta ala de frunzele de la "5 chiperi"
cand ma uit la fiica-mea ce credeti voi ca facea? Iote na!
Pe mine m-a amuzat,dar ei chiar i-a placut. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ghinetz spune:
O sa-l filmez si eu pe Victor cand danseaza. Si punem de-o trupa, da? Domi, Amira, Victor. Cine se mai inscrie?
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)