Gravidute & Mamici de IASI (64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Multumesc MIHA. Noile achizitii sunt pt cumatrie, deci vor fi sigur dansate.
Si Amalia e fascinata de tot ce inseamna cablu, incarcatoare si hartii.
Fetelor, stateam acum si ma gandeam( ca tot e vorba de o intalneala) n-ar fi frumos sa ne intalnim noi saptamanal la o sala de gimnastica? Ca sotul meu se duce in fiecare sapt la fotbal, ce noi nu meritam sa aratam bine?

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Daniela - mie imi este lene sa ma misc la sala, dar pt as veni
Oana(cu cifre) - am vazut poze cu frumoasa Alexandra

Inca nu fac rezumatul, ca tr sa dau mancare la copil

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

salutare!merge-ti prin copou azi?noi am fost mai spre dimineata in expo parc si parca am mai iesi,dar singure....acum Bia doarme,dar pe la 4 cred ca o sa iesim un pic la aer

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

ne-am pricopsit si cu niste mucisori ia Bia nu vrea deloc sa folosim batista bebelusului...numai cind aude aspiratorul sa vedeti ce fata speriata are

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna ziua.
Eu sunt noua pe aici si am vazut ca se vorbeste mult pe forum ... Despre noi (eu si strunful meu)ce sa va spun ... sunt proaspata mamica a unui baietel de 2 luni(fara doua zile)si ma documentez despre evolutia lui in fiecare zi(daca imi da voie strunful) pe internet.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
Inca nu fac rezumatul, ca tr sa dau mancare la copil

Aha, te fofilezi? Pai atunci ia deapana pe larg tot ce voiai sa spui aseara... (Fatza aia de vietnamez spashit pentru ce e? Crezi ca te pasuim numai cu atat?)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am fost pana la urma in Siraj. Am gasit trening pentru Robert la Wyless (asa se scrie? ),de bumbac,frumusel.Am gasit mai multe chestii frumusele,pijamalute,bodyuri...pentru amandoi. Si bineinteles ca sotul nu mai iese cu mine la cumparaturi.
Asa zice el,ca acus plecam la Kaufland.

Michelle,deci te temi de concurenta.

Ella,si Amira a marait la scos mucii.De fapt,cred ca ea a ramas socata de la tipetele lui Robert. N-am auzit pana acum copil care sa fie indragostit de pompa asta,asa cum era cel din reclama dar adevarul e ca isi face treaba bine. Decat sa faca vreo otita si p-aia sa-i vad fatza speriata de la dr si injectii...

Am fugit la shopping. Ne mai auzim pe la noapte.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Ella - noi nu mergem in parc, copilul meu la 4 fara deabia s-a culcat ...

Oana - acu ma apuc

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

nici noi nu am mai iesit in parc caci s-a cam innourat si e urat

poze

Mergi la inceput

Asa, incepusem cu Simo , hehe, deci nu sunt singura cu copil fara program, eu inteleg ca omul nu are chef de program, numai ca eu imi fac planuri, ...cat doarme el, fac aia si aia...dar de unde, ca nu reusesc si asta ma enerveaza f rau...

Ella - am vazut pozele cu Scumpa de Bia si imi place cea cu tati la calculator, prima, si cea in care se stramba.

Teomaria - felicitari!!! Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!

Lacramioara - multumim, sainteleg ca iesit f buna tarta, daca Stefy nu se mai satura

La multi ani VLAD DOMINIC!!!

Kriss - felicitari pt dintisor si pt fetita care adoarme singurica! Am raspuns la chestionar.

Daniela - nu se deschide link-ul cu praji. Si tu te trezesti o data cu ea la 10 sau mai devreme? Sa porti sanatoasa noile achizitii si distractie placuta la cumatrie!

Miha - multumim Copilul avea gluga, da? Sa mananci tu de una singura asa... Miha de la carrefour am luat trening dragut cu 2 perechi de pantaloni la 400 de mii. Am scris tarziu, iar la shoping? Pana diseara stai in Kaufland?

Byu - pupam baiatul sa treaca repede buzita. Vezi ca ai metoda de facut fetita/baiat la capsuni, ieri s-a discutat.

Eu sunt una din cele care prefera intalnirea in aer liber.

Anilansa - bine ai venit! Sa-ti traiasca odorul!Cum il cheama ?

POZE POZE NOI

Mergi la inceput