Gravidute & Mamici de IASI (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata.
Am pregatit , poftiti de luati.

Am fost ieri la Otiola si m-am innoit cu o pereche de pantaloni si o bluza. Bluza am luat-o la reduceri cu 15 Ron. Aveau si fuste, pantaloni, rochii la reduceri....poate va intereseaza.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui byu

mmmda, trebuie sa rectific ce am zis mai sus , eu am socotit pe 2007 in loc de 2006 iar la 2006 cu septembrie, iese fata...

Ca sa parafrazez pe cineva mai susdeci si Casian trebuia sa fie Casiana.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Cum a fost la sedinta? Bine, mi l-a laudat pe Vlad ca e mult mai cuminte si mai atent. La noi chestii materiale nu s-au discutat caci inspectorul nostru general a iesit pe un post local si a spus ca daca vre-un profesor cere un leut la copii sa vina la el si rezolva problema. Asa ca de bani nici un cuvint. Despre meniu -au exclus dulciurile, ceaiul-dau lapte in loc, mai multe legume, fara carne de porc, fructe zilnic, brinza.Asta dupa ce un parinte s-a dus cu nu stiu ce lege la directoare de-a facut-o sa returneze cornuri cu cioco, turta dulce, brinza topita.

Eu sunt f. ocupata in ultimul timp, Andrei ma solicita mult mai mult acum de cind merge si emite pretentii.Si cum vede calculatorul deschis inchide unitatea din buton.
In plus baietii nu prea se inteleg, Andrei face traznai si Vlad se supara, il certa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Daniela,multumesc de cafea . E delicioasa.
Ai grija ce faci cu noile achizitii. Sa-i spui sotului ca trebuie dansate,ca sa tina. Altfel la urmatoarea nunta tre sa-ti iei altele.

Monica,pupam baietelul cuminte si ascultator. Si pe cel ce inchide unitatea din buton.
Amira e fascinata de cablul USB de la camera foto.E bagat in calculator si lasat pe langa.Ar da un regat sa poata ajunge la el sa-l roada un pic.

Raluca,deci tu trebuia sa ai o Casiana. Poate prima data o fi fost fetita...p-aia s-a razgandit si i-a mai crescut ceva...

Cristina,deci io n-am inteles...Te ocupi au ba de organizare? Sau tu esti doamna cu sondaju'?

Am uitat sa va spun ca am vorbit zilele trecute cu Diana. Facea parjoale. Oare din zburatoare? Am uitat s-o intreb. Este bine,fetele de asemenea.

Dar Oana?Ce-i cu ea?Are si ea pretentii de nestemata?

Eu tre sa plec acus sa cumpar un trening pentru Robert.Oare de unde?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Miha, pai acolo vis-a-vis de Pizza Nico e magazinul ala fain si au si preturi bunicele, asta daca nu vrei sa mergi la Mogaldeata .
La calendarul ala chinezesc mi-a iesit ca Alexandra e de fapt Alexandru
Si apropo de fascinatii, fiica-mea e pierduta dupa balamale, suruburi, etc. Unde vede ceva de genul asta hop si ea si racaie cu degetul acolo.

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Sal. Nici o nestemata nimic. Bolim - adica Victor boleste - si stiti cum e: parca se darama pamantul pe mine cand il vad asa, cu ochisorii astia suparati.
In rest...sunt bine. Am calcat azi noapte. Stiti de cand ma chinui sa-mi fac timp/curaj? Asa ca va dati seama ca am avut ceva de calcat. Acum merg sa mai fac o cioco de casa. M-am blocat pe asta si pe tarta. Nu mai am curaj sa ma apuc de chestii complicate. Si nici timp. Victor ma tine mereu ocupata. Scoate din serare si dulapuri tot. La bucatarie i-am lasat doar castronele de plastic si chestii de lemn. Iar la jucarii ejale. Mai nou a descoperit si biblioteca. Asta nu e bine, ca a si rupt o crte si ma enervez la faza asta. Preferam sa-mi sparca un cristal.

Michelle, ce as fi vrut si eu la concert!!! Imi plac cei de la Simplu.

A! Si la noi la sedinta s-au discutat doar chestii materiale.

Gata, Victor e marait. Merg sa aspir, poate se mai linistetste, ca sta si el pe langa mine si baraie ca aspiratorul.

Va pup.

(nu ma pronunt cu intalnirea, ca nu stiu cum o sa am timp)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Daniela - multumim pt cafea

Asa un mesaj lung am scris aseara si s-a blocat calc

Asa ca nu am mai refacut, poate ceva mai tarziu.

Week-end placut

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Michelle, fa un rezumat.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Oana,sanatate multa la pui mic! Te inteleg cu stare ce-o ai,la noi a trecut de-acu.
Hai ca pana saptamana viitoare (?) va faceti bine.

Michelle,atentezi cumva la locul meu de guraliva? Ia sa te vad!

Oana,de magazinul ala de langa Exira spui? La Mogaldeata mai intram din cand in cand sa admiram exponatele.
Ce face Alexandra?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Oana - multa sanatate lui Victoras! Am sa incerc sa fac rezumat

Miha - oricat m-as stradui n-as reusi sa-ti iau locul

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput