Gravidute & Mamici de IASI (64)
Raspunsuri - Pagina 13
mariussimiuc spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui byu am gasit un calendar chinezesc care iti poate spune cand sa faci fata si cand nu, e in functie de varsta mameihttp://www.petocuri.ro/calendar_chinezesc.html |
Pe mine chiar m-a nimerit!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui kriss79 NU as vrea sa influentez participantele spunand deja care e locatia preferata..Hai sa mai asteptam pana luni..sper ca nu e cu suparare |
Ce secretoasa esti!
Vrei sa ne tii in suspans pana luni? 
Hai spune...uite...eu promit ca am sa fiu contra.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
kriss79 spune:
bine..se pare ca locul de joaca e preferat de mamici(pana acum in majoritate), dar sunt si cateva mamici care prefera undeva in aer liber daca vremea ne va permite..
din ce am citit la sf sapt urmat vremea va fi minunata..
Am dus fata la soacra-mea si acum cand am venit acasa..uitandu-ma in patul ei gol..m-a apucat un dorrrr, am inceput sa lacrimez..
plecam maine dimineata tare..asa ca ne auzim luni dim cred..
Sa aveti un weekend minunat!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)De vanzare 1
De vanzare 2
danyelle005 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Daniela,la 10 in fiecare zi? La cat esti de odihnita mai vrei si program? Moamaaaa...ce-as vrea si eu. Vise taica...vise. Mie mi-e rau de nu mai pot...Vreau un rachiu sa-mi treaca greata |
Se scoala ea la 10 dar ma trezeste de vreo 3-4 ori pe noapte
dar...sanatate sa fie....si cafeaVino soro pe la mine ca-ti dau o afinata

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
| citat din mesajul lui iulia-stefy Daniela, eu am cerut reteta de papanasi, dar am incercat si nu se deschide. Oricum multumesc. |
Nici eu nu o mai gasesc dar am gasit in alta parte. Poftimhttp://www.retete-culinare-online.com/deserturi/papanasi-din-branza-de-vaci-prajiti/
danyelle005 spune:
citat din mesajul lui byu am gasit un calendar chinezesc care iti poate spune cand sa faci fata si cand nu, e in functie de varsta mameihttp://www.petocuri.ro/calendar_chinezesc.html Byu cu CASIAN ANDREIPoze |
La mine nu s-a potrivit
Simo78 spune:
Iaca si la mine s-a potrivit ![]()
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 La mine nu s-a potrivit |
Cre ca fii-ta trebuia sa fie baietoi...
byu spune:
mmmda, trebuie sa rectific ce am zis mai sus , eu am socotit pe 2007
in loc de 2006
iar la 2006 cu septembrie, iese fata...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze

spune cand sa faci fata si cand nu, e in functie de varsta mamei