Gravidute & Mamici de IASI (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Super tare subiectul despre care vorbiti,eu sunt deacord cu Simo;sunt unele mame(ce au nascut natural) care "o dau peste nas" celor care au nascut prin cezariana ,sincer nu vad care e diferenta,vorba Mihaelei tot o cusatura-ti face doar ca mai sus sau mai jos;dr meu avea o vorba in momentul in care l-am intrebat de nasterea naturala:"tu o sa nasti ca o doamna,nu stai sa te chinui vreo nu stiu cite ore",asa ca...acum depinde de organism in privinta refacerii,si eu m-am refacut destul de repede dupa cezariana,singura problema a fost cu depresia,dar intr-o saptamina mi-am reveni cu ajutorul familiei.Si eu am o prietena care a nascut natural si a zis ca data viitoare daca o fi sa fie o sa nasca prin cezariana,asa ca....
Haideti ca am scris....

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

ati plecat?

poze

Mergi la inceput

Am pus citeva poze noi in albumul BIa luna a opta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Hop si eu pe aici!
Vreau si eu la intalneala!!! Pt mine nu conteaza unde e si in care zi a saptamanii, ci la ce ora ca noi in jur de 5-6 dupa amiaza iesim un pic. Oricum, daca o sa intarziem un pic din motiv de pui de somn, o sa ne iertati.
Laura, eu am nascut cu Carmina Schaas, prin cezariana (ca asa m-am hotarat). Eu am fost foarte multumita de modul in care m-a tratat pe toata perioada sarcinii. Nu te astepta sa fie prietena cu tine si nici sa beti cafeaua impreuna, dar are un mod de a fi ce mie mi-a inspirat incredere. E indeajuns de calda ca sa ma fi facut sa ma simt bine in prezenta ei. Indiferent ce decizie iei iti urez sarcina si nastere usoara!

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

am revenit, si vad ca s-a animat pe aici atmosfera
Deocamdata s-a raspuns de 6 mamici, dar asteptam si gravidute(poate Alina sa o felicitam pe viu) si chiar aspirante(adica Raluca)!
Am si eu acum o intrebare..in locurile de joaca pt. copii(moldova,iulius) pot intra copilasi asa mici, adica sub 1 an?si mai ales daca nu stiu inca sa mearga?
Lacra, imi pare rau ca nu poti veni..am uitat de problema ta..
Cat despre nastere, eu am nascut cu ceza, ca asa am vrut eu!si la 3 zile faceam de toate(aproape)..doar ca ma ridicam mai greu din pat, sprijinita intr/un cot..atata tot.In rest, eram ca noua.
Chestia cu nasterea naturala..de admirat era acum multi ani. de ex maica-mea vroia sa nasca natural ca sa arate si ea ca poate, ca nu e mai prejos decat cumnata-sa si alte cunostinte/rude..dar pana la urma nu a fost sa fie, ca depasise termenul, aveam circulara si bataile inimii mele nu erau ok..asa ca au bagat-o repede la operatie.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

De vanzare 1
De vanzare 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Ella ai o fetita superba

As vre si eu o fetita, daca s-ar putea sa aflu cum se socoteste treaba asta...

Cristina, pana acum ce verdict ne dai referitor la intalnirea noastra?

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79
Am si eu acum o intrebare..in locurile de joaca pt. copii(moldova,iulius) pot intra copilasi asa mici, adica sub 1 an?si mai ales daca nu stiu inca sa mearga?

Nu cred sa fie restrictii,dar in general locurile de joaca din mall-uri is pentru copilasii mai maricei.De exemplu,la bile nu te lasa cu el daca nu are 1-2 ani,nu mai stiu exact care e (era,pe vremea lui Robert) limita de varsta.Posibilitati si spatiu de desfasurare pentru cei mici mici nu prea exista in spatiile astea.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Ella, e scumpica tare Bianca cu prietena ei..si in premergator!
byu
,La Multi Ani sotului tau!!Multa sanatate si fericire!
NU as vrea sa influentez participantele spunand deja care e locatia preferata..Hai sa mai asteptam pana luni..sper ca nu e cu suparare

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

De vanzare 1
De vanzare 2

Mergi la inceput

Raluca,Kriss multumim de aprecieri;raluca e bina ca-ti doresti inca un copil insa numai Dzeu stie daca o sa fie baiat sau fata,eu nu prea cred in calcule,eu cred ca daca Dzeu vrea sa fie fata,sau biat in cazul meu ,asa va fi
Kriss nu stiu locatii unde sa ne primeasca cu copii asa mici in locuri de joaca...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

am gasit un calendar chinezesc care iti poate spune cand sa faci fata si cand nu, e in functie de varsta mamei

http://www.petocuri.ro/calendar_chinezesc.html

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput