Gravidute & Mamici de IASI (64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANI KATTHY!! cu intarziere..
LA MULTI ANI LOREDANA!!! tot cu intarziere..

Anilansa, bine ai revenit! sa iti traiasca flacaul! cum se cheama?

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

De vanzare 1
De vanzare 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

LA MULTE LUNITE AMIRA!!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multe lunite Amira!

Ella, imi pare rau ca eu sunt motivul pentru care ai luat o astfel de decizie. Inca mai sper sa te razgandesti.

Cristina, multumim.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

La Mai Multe Lunite Amira!!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

De vanzare 1
De vanzare 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

Multumim ca ne-ati vazut in poze. Chiar, noroc de poze ca va mai vad si pe voi (Miha, Michelle - la voi ma refer in special. Miha, ti-ai tras shuvite si taci malc. Am vazut doar doua. Daca vrei incurajari pentru a-ti face mai multe, sa stii ca iti sta f bine)

Nonna, stiu ca nu prea ai timp, dar te astept mai des. Mai povesteste de baieti.

Noi...tot bolnavi.Si colac peste pupaza si o iritatie tampita la fundulet, probabil pe motiv de kk mai moale si mai acid de la antibiotic. Il tin fara scutec si de dimineata am spalat 5 pantaloni. Maine ar fi tr sa facem vaccinul, dar nu cred. Are multi muci, nu poate respira si nici la scos nu sta. Abia de sta sa-i dau pastilele. Of, tare mai e chinuit si mi-e mila de el. Acum doarme la mine in brate. Merg sa-l pun in patut, poate sta. Si-i pun si niste karvol alaturi.

DAca vom fi sanatosi venim la intalneala si noi. De iesit iesim afara, dar nu vreau sa stam f aproape de alti copii. Ieri am fost la niste cunostinte la gradina. Apoi o fuga prin Copou. Nu am vazut pe nimeni cunoscut. Era insa pliiiiiiin de batranei.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Oana, la noi iritatia de la fundulet, facuta in aceleasi conditii, a trecut cu aplicari de Nidoflor. Asta ne-a recomandat pediatrul si a mers. Sanatate multa.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Neata....noi ne-am trezit azi la 11 si cinci minute...
Ieri am fost in copou si pana la tara si era terminat de oboseala, iar in copou m-am uitat poate cunocs pe careva dar nu am recunoscut pe nimeni.
Acum trage de mine"Mami, api"si imi arata apa, asta inseamna ca se alinta si vrea sa faca balaceala in cadita.
Am intrat doar sa va salut ca imi era dor de voi si sa va spun ca abia astept sa ne intalnim si poate sa si discutam pe diverse teme, zic poate pt ca acum copii nostri, sau ma rog majoritatea, au inceput sa misune si trebuie sa umblam dupa ei.

L-am vazut si eu pe Victor, ce bine ca inca mai sta in scaunelul lui, si mai mananca si sg....al meu dupa o saptamana dupa ce l-am luat deja il ura...cat despre mancat sg , daca il las imi face bucataria cocina...Victor e un delicat....

Si Casian al meu a facut iritatia la fundulet din acelasi motiv, il dau cu crema Nivea pe baza de zinc , foarte buna....

Hai ca ma innebuneste cu balaceala , ma duc sa il bag in apa...

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna mamici si bebici,
La mai multe lunite, Amira!
La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile !

Teo , refacere usoara si sa va traiasca mica printesa.
Anilansa , bine ai venit!
Kriss, venim si noi la intalnire , unde o fi, asteptam ziua si ora.
Oana , sanatate lui Victor.
Miha , multumim de vestile despre Diana.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Ella - cum merge Bia in premergator?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Michelle, Biei ii place foarte mult in premergator,doar ca eu nu o las prea mult in el

poze

Mergi la inceput

Michelle, Biei ii place foarte mult in premergator,doar ca eu nu o las prea mult in el

poze

Mergi la inceput