ciuperci pleurotus
Unde mai gasiti pachete cu ciuperci pleurotus???
Pina asta vara gaseam la mai multe alimentare din zona Baba Novac, Dristor...dar nu mai aduc si nici nu o sa mai aduca, ca i-am intrebat....
Oare in Real sau Auchan gasesc???
Raspunsuri
valentinag spune:
In Mega Image vad eu mereu,in La Fourmi am vazut!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
mama lia spune:
lA FOURMI e inchis de la inceputul lui septembrie, se transforma in Mega Image.....iar in Mega unde sa ma uit??? ca parca nu le-am vazut??? la ce raion se gasesc??
mcm spune:
In Selgros vedeam mereu, dar nu stiu sa-ti spun situatia ultimelor zile.
www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii
mama lia spune:
din pacate imi este peste mina Selgrosul...Metro.....adica sunt prea departe atit de casa cit si de job....
sanse spune:
Nici eu nu gasesc de ceva vreme pleurotus .Eu am tot cautat pentru zacusca de vinete.
De obicei nu lipseau de prin Carrefour sau Selgros dar acum nu am mai vazut deloc
Dac vedeti pe undeva sa ne dati si noua de stire
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
valentinag spune:
Nu stiu la care Mega te duci tu,dar la mine sunt acolo unde sunt legumele,varza de bruxelles,fructe exotice,varza murata!
La Fourmi de la mine,inca e deschis,nu stiam ca se transforma in Mega!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
lorellay spune:
Or fi o raritete acum..ca face lumea zacusca....
Daca tot ai scris de ele..zi si mie o reteta....
Am luat si eu odata..da nu stiam cum sa le fac..asa ca le-am calit cuceapa..si cu niste ficat..ca asta aveam in casa...
Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
bubu05 spune:
Azi am vazut si eu La Fourmi, la raionul cu fructe si legume. In curand cica va fi Mega Image...eu stau pe Oltenitei. Si am vazut si in Carrefour.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
valentinag spune:
Azi am vazut in Mega de la 1 mai,era 7 lei caserola!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
mama lia spune:
gata!! am gasit si eu in Mega de la Mihai Bravu intersectie cu Baba Novac.
Fourmiul de la mine (Dristor) e inchis de la 1 septembrie si se renoveaza la greu. ziceau ca dau drumul la 1 oct., dar la cum arata ieri nu prea cred.....eu ma bucur, ca magazinul ala era o calamitate....marfa putina, proasta, expirata, am facut N plingeri la ei....