ciuperci pleurotus

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Nu-mi da nimeni o reteta?

Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

sotul meu e ovo-lacto-vege si i-am facut din ciupercile aste ciorba! si iese exact ca cea de burta. Le-am fiert 45 min-1 ora cu un morcov si 2 cepe, apoi le-am scos, le-am taiat pe lungime (sa imite bucatelele din ciorba de burta) si le-am pus la loc in zeama in care au fiert, am dres cu un ou, am acrit cu otet de mere si smantana ne punem fiecare in farfurie. \pofta buna!

aici mai gasesti retete.

Elena de Petru (17.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Eu le fac pane cu un sos branza deasupra

cipercile astea in general nu se spala,se sterg frumos cu o carpa umezita,sau daca le speli le lasi sa se scurga bine bine,sa iasa toata apa din ele,
le dau prin faina,ou batut(sare+un pic de piper),si la urma pesmet,le prajesc in ulei fierbinte,pe o parte si pe cealalta,

SOS-de braza-se pune un pic de unt,smantana de aceea pentru gatit,de facut sosurile(ca si la carbonara)cascaval un pic mai puternic sa fie,sau cas uscat de oaie,sau braza mucegaita.si se lasa pe foc mic,amaestecant in continu pana se dizolva casul si se ingroasa un pic sosul.

ACEST sos se pune deasupra ciupercilor prajite anterior

Se mai poate face si spaghete ca si carbonara dar in loc de baicon pui ciupercile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui midasnu

sotul meu e ovo-lacto-vege si i-am facut din ciupercile aste ciorba! si iese exact ca cea de burta. Le-am fiert 45 min-1 ora cu un morcov si 2 cepe, apoi le-am scos, le-am taiat pe lungime (sa imite bucatelele din ciorba de burta) si le-am pus la loc in zeama in care au fiert, am dres cu un ou, am acrit cu otet de mere si smantana ne punem fiecare in farfurie. \pofta buna!

Pofta buna, dar daca nu le-ai dres asa cum trebuie nu stii ce ai pierdut:
-in primul rand,ca la ciorba de burta trebuiesc calite ceapa si morcovul ras;
-fara mujdei de usturoi nici nu stiti ce pierdeti la gust!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

pai data viitoare le fac asa b.nica, mersi

Elena de Petru (17.03.2008)

Mergi la inceput