Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 8
cristi_2003 spune:
mvb poate da cu capu ca sa pui tu mana sa il mangai
io nu stiu daca al meu e normal - de vreo 2 ore sare fara pauza.
24+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
mvb spune:
Nu e periculos de recoltat lama la gravide? O prietena mi-a zis ca e zona mult prea sensibila si ca nu e recomandat sa intri acolo sa iei probe.....cica poti atinge si membranele.....e adevarat?
Naty nici nu pot sa merg cu prosopelul dupa mine.......cand mi-a zis sus, crezi ca aveam eu timp sa scot din geanta pachetelul cu servetele?......vezi, asta e sistemul nostru sanitar....INFECT!
24+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
CADIA spune:
Saptamanile trecute, cat am fost in concediu, bebelina a fost f. activa aproape toata ziua. 

De ieri de cand am inceput serviciul, abia o mai simt usor si rar.

Oare de ce, pentru ca sunt destul de linistita la serv.??Stau f. mult pe scan, iar acasa in CO stateam mult intinsa, asta sa fie cauza????
21+cu
CLARA
mvb spune:
BB al meu e asa bunutz, cand dorm eu, doarme si el.....rar ma deranjeaza!.....si am observat ca ii place grozav muzica, dar nu oricare.....cea etno, cu viori si scartaituri gen HARA! doamnelor, ce stiti voi? BB e moldovean gen beget! trage cate un dans popular de toata frumusetea
...chiar si acu ascult HARA-"Shikana" si ii place![]()
24+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
BillyBilly spune:
Selene nu-i scumpa salopeta, din ce-am vazut eu pe la targ. Si eu am cautat exact acelasi produs si din cate am vazut, majoritatea erau in jur de 90-100 Ron si peste... Intr-un singur loc am vazut una in jur de 57 ron, dar nu mai retin ce nu mi-a convenit la ea. Asta-i pretul. Eu nu am luat, mi-a promis mama ca-mi trimite din Franta si inca mai astept.
Multe imbratisari de la mine sa te faci bine si sa se mai aseze lucrurile si pe la tine.
Catalina
26+
Ana-Maria ingeras de 
Bebelusa
mvb spune:
Sambata am fost la cumparaturi si am inceput sa cumparam cate ceva pt bagajul de spital.....am luat doar pt mine, un halatel tare dragut dintr-un material f moale si gros( nu din prosop), o pijama un pic mai grosuta( ca din alea groase cat foaia de cort nu cred ca merg in dec-ian), si doua camasute de noapte special pt alaptat( parca ar avea doua buzunare la piept care se ridica) si astea grosute, pt ca eu sunt o friguroasa notorie!
pt BB facem cumparaturi in noiembrie....de la standul de ciorapi mondex, am luat o pereche de sosetele albastru cu bleu pt sugari! sunt bestiale!....vreau sa zic ca ii pup din 5 in 5 minute si ii iau peste tot in casa cu mine.............mai rau ca o jucarie! ma gandesc ca BB deja ii are in picioare!...sotul meu radea si zicea" dragoste, asta e doar inceputul, avem de cumparat casa pt BB, avem de facut nunta lui BB, avem multe"
24+ si dulceata mamii DENIS CRISTIAN
ariya spune:
IRA LIZA ,NU TE DUCE LA BANCEANU!AM PATIT-O SI EU SI OPRIETEWNA DE A MEA ,LA EL!E F DUR!NU STAU SA-TI EXPLIC CE SI CUM,DAR AI INCREDERE!
IN ALTA ORDINE DE IDEI,EU NU O SA MAI SCRIU AICI PT CA ,AM OBSERVAT CA ORICE AM SCRIS,A TRECUT NEOBSERVAT!
INCA CEVA - DUPA CEZARIANA NU E VOIE EFORT FIZIC(SPORT,RIDICAT GREUTATI PESTE 7-8KG) - TIMP DE 6 LUNI,TIMP IN CARE SE REFACE MUSCHIUL ABDOMINAL...
CAM ATAT,BAFTA TUTUROR!
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,
19+
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Sambata am fost la cumparaturi si am inceput sa cumparam cate ceva pt bagajul de spital.....am luat doar pt mine, un halatel tare dragut dintr-un material f moale si gros( nu din prosop), o pijama un pic mai grosuta( ca din alea groase cat foaia de cort nu cred ca merg in dec-ian), si doua camasute de noapte special pt alaptat( parca ar avea doua buzunare la piept care se ridica) si astea grosute, pt ca eu sunt o friguroasa notorie! pt BB facem cumparaturi in noiembrie....de la standul de ciorapi mondex, am luat o pereche de sosetele albastru cu bleu pt sugari! sunt bestiale!....vreau sa zic ca ii pup din 5 in 5 minute si ii iau peste tot in casa cu mine.............mai rau ca o jucarie! ma gandesc ca BB deja ii are in picioare!...sotul meu radea si zicea" dragoste, asta e doar inceputul, avem de cumparat casa pt BB, avem de facut nunta lui BB, avem multe" 24+ si dulceata mamii DENIS CRISTIAN![]() |
Ce dragutz..cu sosetele lui

, si sotzul tau asa de grijuliu
21+cu
CLARA
Alina1976 spune:
Fetelor, tocmai am vorbit cu prietenii mei care au ajuns in Seattle!
Au intrat pe yahoo mess si aveau si web cam si microfon si ne-am si vazut si am si vorbit cu ei!!!
I AM SOOOOOOOOOOOOOOOO HAPPY!!!!!!!!!!!!!![olala]

Alina
25+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Naty, imi pare rau sa te vad bolnavioara...
Cu hainutele nu stiu ce sa spun, preturile sunt si aici mari la hainele de bebe, mai sunt si magazine cu oferte sau mai convenabile, la urma urmei important e sa fie tot din bumbac 100%.
Cu nasterea eu am tot zis, miopia aici in Olanda nu e considerata motiv de cezariana. Nu sunt doctorii aici mai inapoiati, nu? Fiecare face ce (crede ca e)mai bine pentru ea, eu mioapa foarte am avut nastere naturala (lunga si expulzarea a durat mult) si, asa cum mi-au prognosticat doctorii, ochii nu au fost deloc afectati. Am avut control special la ochi inainte si dupa (la cererea mea
, ca de, doctorul roman care ma vazuse o data spusese ca nici nu se pune problema unei nasteri normale la mine si ma speriase un pic) si ochii nu mi-au fost afectati. Important e de retinut ca cezariana e o operatie, cu riscurile care sunt cu fiecare operatie, iar nasterea e un proces natural. Dupa cum am mai povestit prietenele mele de aici care au avut si cezariana si nastere naturala prefera nasterea naturala.
Eu nu imi pun problema unei cezariene pentru ca se face oricum doar daca trebuie, aici nu e o chestiune de alegere.
Daca cineva alege cezariana (si probabil e in Romania, in rest nu se prea alege) e ok, dar nu e ok sa se faca o astfel de alegerea din convingerea ca altfel iti risti relatia
, ca nu o sa mai arati bine acolo
sau alte minuni. Si cezarienele nu sunt toate perfecte sau fara urmari fizice sau psihice.
Am zis
.