Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 7
CADIA spune:
Apropo de hainutze pentru bebe, eu inca nu am cumparat decat un sarafan de bebelina(pentru la vara) pe care mi se pusese pata, foarte frumos si ieftin (25 ron).Am o prietena foarte buna care o sa-mi dea multe lucrusoare pentru inceput (body-uri, hainutze,aparat de sterilizat etc), asa ca am stabilit cu ea, ca prin noiembrie sa facem impreuna o lista cu ce-mi da ea si cu ce trebuie sa cumpar eu pentru bebe.
Selene, eu am scapat de hainutze pentru "scosul din spital", pentru ca mi-a zis nasa pustoaicei, ca ea trebuie sa-mi cumpere tot ce tine de acest "episod".
21+cu CLARA
cristi_2003 spune:
bunny mai ai un pic de rabdare ca baga si la magazine haine mai de iarna pt bebici.
eu am gasit un port bebe - e ca un sac de dormit si cu gluga si cred ca pt primele 3 luni iau din acela - e cam 50 de lei. doar ca ii poate fi bun pana prin aprilie mai cand trece frigul
24+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Leditia spune:
Eu zic ca e ok pretul.Intr-adevar o poarta 3luni,dar mai ieftine nu-s,poate in reduceri.Eu vazusem prin oras la 120-140ron..ei,asta chiar m-a speriat:))))Apoi am vazut ca in carrefour pot gasii mai ieftin.Dar eu as opta pt o salopeta cu gluga..
POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny vi se pare scumpa o salopeta (haina cu pantalonasi cu botosei una-ntr-una) grosuta, pufoasa, fara gluga, la 70 de RON? |
E scumputa zic eu. Avand in vedere ca nu o duci bine cu banii cred ca ii poti cumpara bebelinei si haine din piata care-s mai ieftine, si daca esti atenta la materialul folosit (sa fie bumbac), sunt la fel de bune.
In plus, vezi ca la inceput vei avea nevoie de haine 0-3 luni. In salopeta de 3-6 luni s-ar putea sa fie mare.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200524+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
mvb spune:
Buna fetelor, am reusit sa citesc tot ce ati scris ca sa am temele facute.
Eu sunt pt cezariana, pt ca sunt mioapa cu dioptrii -4 si nu vreau sa risc un numar, doua in plus dupa.
Fetelor, la mine burtica nu face valuri, insa ii simt miscarile doar in partea stanga. Asta inseamna ca are capul in dreapta si picioarele in stanga?
24+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
cristi_2003 spune:
mvb - si al meu sta in stanga, acolo e casa lui de la inceput. asa ca si eu il simteam cel mai tare acolo la inceput. v-am zis ca l-am remarcat la eco cum face el miscarea caracteristica - sta in fund si se flexeaza de se izbeste cu capu intr-o parte si cu picioarele in cealalta. asa ca un arc.
da cel mai bine se simte acolo unde da cu capul/fundul- asa ca poate al tau sta in dreapta si la stanga
24+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
mvb spune:
Ieri m-a durut spatele ingrozitor si nu am facut decat un pic de mancare.....simt parca am imbatranit cu 15-20 de ani.
Am avut si eu o stare de disconfort saptamana trecut la nivelul "domshoarei", usoare mancarimi si scurgerile de rigoare uneori mai apoase, alteori mai albui-galbui, fapt pt care am facut o urocultura si un sumar urina( fara lama). Rezultatele au iesit OK, culturi sterile! Daca au iesit OK astea,are rost sa mai fac o lama?Intre timp a disparut senzatia de mancarie. Sapt trecuta am fost in materintate la urgenta si dr mea m-a suit pe masa sa ma verifice. Ma gandesc ca de pe cearfasu de pe masa as fi putut lua ceva, ca vorba aia nu a asezat vreau servetel sau ceva curat cand m-au asezat.
24+ si dulceata mamii DENIS CRISTIAN
mvb spune:
Cristi deci tu zici ca loviturile le da cu capul? Inseamna ca e tare in cap nu gluma....noi suntem in aceasi sapt, si zici ca il simti in toate partile? eu simt doat in stanga.....la mine nu se vede nimic la exterior, ma refer la miscari. Cand vreau sa pun si eu mana sa il simt, se opreste. E rusinos. Cand iau mana de pe burtica iar da cu capu`
24+ si dulceata mamii DENIS CRISTIAN
RalucaAlexa spune:
mvb - asa am crezut si eu pana m-am dus la dr si s-a dovedit ca acolo unde credeam eu ca-s picioarele era de fapt capul! acu' exista 2 variante: ori s-a mutat intre timp, ori e rockeras , nu ca n-ar avea cu cine sa semene :))
24+ cu Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
Naty spune:
mvb eu as zice sa faci si examen de secretie. Din acte stiu, urocultura si sumarul de urina depisteaza infectii urinare, nu si vaginale.
CUM? Te-a urcat pe masa unde era un cearceaf deja folosit?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 23+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI