Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cristi da, s-a rezolvat, am ramas pe loc, fara schimbari.

ledi asa patesc intotdeauna la indigestii, dau jos rapid cate 2-3 kg.
Asa incat acum am doar 3kg jumate in plus fata de greutatea de start ... parca si burta mi s-a miscorat. Oricum nu pusesem decat pe burta si la sani in rest sunt la fel.
Bine ca mi-a venit ideea sa ii iau sticks-urile Ioanei ca acum mananc din ele si vad ca mi-e bine.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 23+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Roxana, Cristi, Selene, multzam pentru precizari.O sa fac un exam de secretie in oct.

Apropo de statul in concediu, si eu abia astept sa stau cu pitica mea non-stop, acasa,sa ne iubim, sa ne plimbam.Stiu ca nu va fii chiar usor dar sigur va fii f.f.f.placut.

21+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

raluca - am luat si weekendurile de pana atunci si tot in calcul

AMR in toata regula. ca degeaba e duminica daca a doua zi trebuie sa merg la lucru.

ioi, in 14-16 noiembrie, adica cam in 2 luni, am team building

24+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Raluca imi pare tare rau ca esti asa cu burtica. a fost foarte buna ideea cu sticks-urile. sper sa iti revii cat mai repede . io vreau sa incerc, da tot zic ca mai trebuie sa imi conving si doctorita . na, am si eu fixurile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

rox, pune si controlul, adica suitul pe masa, 60 de RON... Cred ca deja va stresez prea mult... In fine...

La HPV, de depistarea tipului de HPV vorbeai? Adica sa vad exact ce tulpina este? Stiu ca nu se face in Romania, la Cantacuzino, la Bucuresti, cand am fost la repetarea CMV, scria mare ca nu se mai ocupa de asa ceva... Ginecoloaga de la Cluj mi-a zis ca se recolteaza in Ro, dar se trimite in Ungaria si costa 250 de RON...

Sau ziceai sa fac test sa vad daca am scapat definitiv de el sau e inca latent acolo? De asa test nu stiu...

Acum, o intrebare pentru fetele care au vizitat Baby Expo sau care s-au plimbat prin magazinele cu hainute de bebici: vi se pare scumpa o salopeta (haina cu pantalonasi cu botosei una-ntr-una) grosuta, pufoasa, fara gluga, la 70 de RON? Ar fi buna cand ies cu bebelina din spital, ca va fi frig, mi-a plazut salopeta, scria 3 - 6 luni, dar nu mi-am permis-o... Nu e de fas, e din polar, cel putin la interior, materialul acela moale cu care se captusesc gecile...

cu Daria Nandini de 6 luni+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

pai am pus si weekendurile, mai putin ultimu' ca se considera deja concediu :))
si eu am timbilding, da' mai aproape - pe 10-12 oct
colegii mei sunt niste draguti - m-au sunat sa ma intrebe daca pot sa conduc sau sa vina ei sa ne ia :))

24+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

bunny mi se pare scumpica (nici exagerat, da nici chiar acceptabila). ca totusi o foloseste 3 luni dupa care pa.

ralu eu merg cu iubi in teambuilding

24+ cu T. Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

selene mie nu mi se pare scumpa.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 23+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

bunny mi se pare scumpica (nici exagerat, da nici chiar acceptabila). ca totusi o foloseste 3 luni dupa care pa.

ralu eu merg cu iubi in teambuilding

24+ cu T. Carol

Ai gandit ca mine, cristi...

In Galati nu sunt multe magazine cu haine de bebici, vreo 3, asa, cel putin atat am vazut eu pe unde am umblat, si acolo nu au hainute groase... Salopeta era la Winmarkt, unde sunt scumpe de numa'... Am vazut niste body-uri fara picioruse, cu capse intre picioare, pe care scria "Ma adus o barza". Halal gramatica...

cu Daria Nandini de 6 luni+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Selene, daca faci recoltarea la ginecolog atunci pui pretul lui, la laborator nu este mai mult de 35 de ron o secretie vaginala - analiza in sine adica. nu e mare pretul - asa costa in general salopetelele acestea de exterior - dar ar trebui totusi sa aiba si gluga. cam asa

Mergi la inceput