Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Neata burtici!
Vad ca iar v-ati aprins la discutii, la pariu ca pleaca toata lumea dupa ce vin eu??? :)))
Eu as vrea sa nasc natural cu epidurala daca se poate, daca nu, asta e! Inca nu am discutat cu doctorita treaba asta, eu nu am nici o problema de sanatate care sa ma impiedice sa nasc natural, acum sa vedem cum se prezinta bebe si travaliul in sine...
dalma - ma bucur ca sunteti bine!!
cristi - iubi al tau a fost in vizita la bee aseara ca amandoi (adica iubi al tau si iubi a lui bee ca sa ne-ntelegem!! :)) ) aveau parca probleme de stomac... :))
aveti idee cate kile (le-am redescoperit si eu pe ale mele...) ar fi fost normal sa luam pana acum?? cu aproximatie, ca sa vad cat m-am ingrasat eu :))
selene - mai mama, da' tu te mai linistesti?? prima reactie a fost sa-ti spun sa mergi la spital, apoi mi-am adus aminte de ce experiente ai trait pe-acolo!! ai grija de tine!!
eu zic ca-i foarte bine sa discutam ce se poate intampla, ca asa invatam si de-asta suntem aici!! eu la treaba cu sangeratu sfarcurilor nici nu m-am gandit, nici nu stiam ca e posibil... e bine sa fim prevazatori! bee - mersic de articolu cu sfarcurile, se pare ca la mine totusi e relativ ok!
mi-am facut programare pt luni la 4D... asta daca iau banii pana atunci!! glumeam, vad eu cum ma invart!!
ledi - foarte dragut iubi al tau!! si al meu a fost dragut - mi-a adus un tigrisor de plus (ala din desene animate cu Pooh - in cazul in care mai stie cineva despre ce vorbesc :))) ) si m-am bucurat atat de tare!!! asta demonstreaza ca niciodata n-am sa cresc mare!! :))
Pupam toate fetele!!

24+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

CADIA, pe langa aspect si culoare, ceea ce poate indica prezenta unei infectii:

- pruritul (mancarimea, uneori insuportabila)
- inrosirea labiilor mici si / sau mari
- mirosul (fetid, de peste, de ceapa)

Daca nu apar si aceste semne, poate fi vorba de o scurgere fiziologica (leucoree) cu aspect putin modificat, din cauza sarcinii. Si eu am avut mereu aceasta secretie albicioasa, uneori ca albusul de ou (indica ovulatia), alteori cu tenta galbuie, dar nu-mi dadea mancarimi, roseata si nici miros nu avea. O aveam si anul trecut, cand mi-a iesit secretia vaginala pura, deci fara niciun microb.

cu Daria Nandini de 6 luni+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Selene, astea doua analize nu pot costa mai mult de 100 de lei... nici atat. daca PAP ai facut acum un an si daca ultimul frotiu a iesit ok nu prea mai ai de ce sa il repeti. poti face doar un antigen viral HPV eventual.
Cadia, doar un examen de secretie vaginala poate spune ce e acolo. daca te duci pe 7 oct este ok. nu te ingrijora.
RalucaAlexa, da, stiu, e vb de Tigger .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

raluca na ca ai pierdut pariul ca io inca nu plec nicaieri - pana la 3 cand merg sa vad bebele

pe mine m-a mirat ca al meu in general nu raceste nu nimic, si de mancat poate manca orice si in orice combinatii. o fi si oboseala - ca din mai cand am fost in turcia nu ne-am mai luat concediu si am tot fost cu treburi. lasa ca mai am doar 68 de zile pana la concediul cel mare si in decembrie isi ia si el toate zilele ramase de anul trecut si sta cu mine

noi in nici un an nu am reusit sa ne facem zilele de concediu - anul asta am avut noroc cu nunta, ca il aveam pe cel de anul trecut intact. si daca nu le facem astea pana in ianuarie le pierdem degeaba.

24+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna fetele!

Merci pentru grija, sunt un pic mai bine dar nu de tot. Am evnit totusi la servici ca am doua intalniri super importante care nu pot fi amanate nici macar o zi (deja le-am amanat de ieri pe azi). Ce sa va zic, a fost tare, tare urat, ieri pana la pranz a fost cum a fost dupa aia iar m-a luat, am reusit sa slabesc aproape 2 kg fiindca nu am reusit sa mananc nimic si sa si retin. Saraca bebelina se tot agita ...
Acum macar nu mai vomit si dimineata am reusit sa mananc o felie de paine prajita cu branza de vaci, dar sunt lesinata rau, nu ma pot tine pe picioare.

rox vrei sa incerci nastere naturala dupa ceza? Esti curajoasa! Ai discutat cu dr. despre asta?

In ce priveste discutiile nastere naturala/cezariana eu mi-am spus de multe ori parerea si nu mai vreau sa pun paie peste foc. Vroiam doar sa ii spun cameliei ca la ceza nu ai toata burta taiata si nici interdictie sa ridici, decat pentru scurt timp. Eu am luat-o pe Ioana in brate a doua zi dupa ceza iar dupa 2 saptamani am revenit la viata normala, fara dureri sau altceva. A... ba e o interdictie de a relua viata sexuala vreo 6 saptamani dar oricum nu-mi ardea de asa ceva si nu m-a deranjat de loc. Nu zic asta ca sa perorez pro cezariana ci pentru a nu se speria prea rau fetele care dintr-un motiv sau altul vor apela la acest fel de nastere.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 23+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

dalma bravo!

lisa ne luam de mana. Si eu duc lupte de cateva luni cu sotul caruia i-a casunat acum ca vrea motor. Asta ne trebuie noua acum ...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 23+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ralu,da,stim despre ce vbesti..sunt amatoare de desene animate:)))
Culmea ca desi imi doream mult cantar si tensiometru,da mult rau..nah ca-s bune si ca sa ma mai calmez eu cu nervii...trandafirul m-a dat gata.Am o colectie de trandafiri uscati,din pacate nu toti s-au pastrat bine si am mai aruncat...Cel mai mult imi place cand imi aduce flori,doar asa,ca ma iubeste..
Nectarinele sunt pe duca..Doamne fereste,trebuia sa ia cu sacul nu cu punga.
uite un calculator.. http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/calculator_greutate_sarcina.php

POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Naty,imi pare tare rau ca te-ai simtit atat de rau..Cum de ai slabit atat de mult intr-un timp atat de scurt?:(
Ai grija de tine si bebelina.Multa sanatate iti doresc.

M-am uitat pe calc ala,am mai putin decat ar trebui,deci zic eu ca e ok.Din cauza ca am stat numai in pat,deci n-am facut efort,dar in schimb am mancat destul..aveam impresia ca am pus o gramada pe mine.Si aseara mutam cantarul peste tot,ca ma gandeam ca vrea el sa faca impresie buna si-mi arata putin..Plus ca in weekend am halit cioco la greu,iar sambata la 12noaptea mancam prajitura de la alka pt ca voiam chec..dar cum chec nu aveam de unde lua m-am multumit si cu aia.

POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

naty da cu serviciul s-a rezolvat pana la urma?

tuchi cum mai esti? contractiile s-au oprit?

24+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

mda, io am cu vreo 8 kg in plus.... si nu le aveam inainte de sarcina. Ata ete!!
naty - da' nu putea sa-ti tina cineva locul?? ai grija de voi!!
cristi - mie mi-au iesit 66, tu ai luat in calcul si weekendu'?? :)))

24+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput