Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanaz spune:
mvb este absolut normal sa se recolteze secretie vaginala in sarcina. nu mai asculta de ce zic prietenele intotdeauna. nu prea cred ca iti va fi utila pijamaua decat acasa, in spital este obligatorie camasa de noapte.
aryia cam asa as putea sa scriu si eu pentru ca de cate ori ti-am raspuns la mesaje nu am fost bagata in seama, dar zau daca o fac
.
Cadia, al meu e invers: la servici e cel mai acitv... o fi si asta workaholic/a? ![]()
Alina1976 spune:
Ariya, de ce zici asa??
Eu mereu te-am citit...poate ca nu ai pus prea multe intrebari si atunci nici nu ai avut raspunsuri..tu fiind deja o mamica foarte experimentata!!
Nu pleca de la noi!! PLEASE! 
Alina
25+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Iris2002 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina1976 Fetelor, tocmai am vorbit cu prietenii mei care au ajuns in Seattle! Au intrat pe yahoo mess si aveau si web cam si microfon si ne-am si vazut si am si vorbit cu ei!!! I AM SOOOOOOOOOOOOOOOO HAPPY!!!!!!!!!!!!!![olala] ![]() ![]() Sa aiba noroc prietenii tai, Alina! Alina 25+ cu EMA de ianuarieMami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
Sa aiba parte de noroc prietenii tai, Alina!
mvb spune:
Selene la noi in magazine o salopeta gen cosmonaut costa cam 45-60 lei, daca e dintr-un material cat de cat acceptabil......eu am vazut una captusita cu blanita si cu un design tare dragut la 100lei. O salopeta de genul asta am sa cumpar si eu. ma intereseaza iarna si primavara ce vin ca la cealalta iarna BB e golan mare!![]()
BillyBilly spune:
Fetelor, dupa ce criterii sa aleg un scaunel scoica? 
Catalina
26+
Ana-Maria ingeras de 
Bebelusa
RalucaAlexa spune:
Ariya - gandestete ca ai mai multa experienta decat 90% dintre noi... Eu una daca nu stiu, nu ma bag, ce sa zic?? sorry, da' nu stiu?! Hai nu fi suparata!! 
Rox - acu' sa nu te superi da??? :))
am sesizat ca si al meu e mai activ la servici - eu ma consolez cu ideea ca poate o sa fie un bebe ideal care noaptea doarme, activitatea numai pe timpul zilei!! :))
Billy - din cate am inteles si eu de la altii mai mari (adica posesori de bebi) cea mai buna solutie ar fi din ala pt 0-18 kile! Il poti folosi pt cel mai lung timp! si bineinteles cu baza fixa!
nu-mi plac alea care se prind doar in centuri si tii copilu cu fata la bancheta (eu as vrea sa nu-l tin pe scaunul din fata, sau macar sa incerc!)
24+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
CADIA spune:
Ariya, nici eu nu am fost "citita" de multe ori, sau asa am crezut, m-am mai suparat

dar mi-a trecut.Ideea este ca suntem multe, intram in zile si la ore diferite, si uitam mult (cel putin in cazul meu)

Hai sa fim unite si prezente in contiunare, fiecare cum putem.Miea una tare imi este drag de noi toate, exact asa cum suntem, diferite si in acelasi timp la fel. 

Roxana, aouluuu...ii place de mic munca ![]()
![]()
.Deci al meu e de acum "flower-power" cum imi place mie sa-i zic. ![]()
![]()
21+cu
CLARA
Alina1976 spune:
Iris
sa dea D-zeu!!! Merci mult!
Billy, eu am luat scoica ca facand parte dintr-un intreg sistem 3-in-1 (adica landou, carucior sport si scoica). La scoica nu e prea mare filozofia...ar fi bine sa se prinda in suport in masina. In rest incearca sa te axezi pe o marca mai cunoscuta si sa-ti si placa. Acum sunt o groaza de modele...
Alina
25+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
roxanaz spune:
RalucaAlexa n-am prea inteles de ce sa ma supar.. dar oricum eu nu o fac decat extrem de rar
(ma rog atunci ma supar rau de tot dar asta e o alta poveste neinteresanta).
Cata poti alege un www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=4007" target="_blank">scaun grupa 0+ - cele numite "scoica", care in general sunt accceptabile pentru pana la 13kg sau 1 an - si se monteaza numai cu spatele la sensul de mers. lucrul acesta este valabil si pentru www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&produs_id=616" target="_blank">scaunele grupa 0-2 (adica 0-18 kg) care pana la un an se monteaza cu spatele la sensul de mers apoi dupa 1 an cu fata la sensul de mers.
cel 0-18kg te scapa de luat alt scaunel dupa 1 an - pentru ca se poate folosi pana la 18kg - cam 3 chiar 4 ani. mai ales daca nu iei un sistem 3:1 de la inceput care are inclus scaunul de masina.
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariya IRA LIZA ,NU TE DUCE LA BANCEANU!AM PATIT-O SI EU SI OPRIETEWNA DE A MEA ,LA EL!E F DUR!NU STAU SA-TI EXPLIC CE SI CUM,DAR AI INCREDERE! IN ALTA ORDINE DE IDEI,EU NU O SA MAI SCRIU AICI PT CA ,AM OBSERVAT CA ORICE AM SCRIS,A TRECUT NEOBSERVAT! INCA CEVA - DUPA CEZARIANA NU E VOIE EFORT FIZIC(SPORT,RIDICAT GREUTATI PESTE 7-8KG) - TIMP DE 6 LUNI,TIMP IN CARE SE REFACE MUSCHIUL ABDOMINAL... CAM ATAT,BAFTA TUTUROR! Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, ![]() 19+ |
Aryia,
1. Cred ca mai mare incredere ar avea fata daca i-ai zice si exact ce ai patit, eventual pe privat.
2. Se observa, doar ca suntem multe si memorie in sarcina nu prea e.
3. Unde erai tu sa-mi spui asta acum 3 ani? Ca io de la ridicat carut (10kg) + copil (4kg), cele 8 trepte care sunt de la lift pana la iesirea din scara, am ramas cu ceva dureri de burta. Mi-o fi zis dr. da' io mai stiu??
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
24+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta