Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Cadia,stai linistita si,daca mai apare vreuna,suna la dr tau...si trimite si tu pe cineva sa-ti cumpere no-spa!vroiam sa te intreb la care medlife e aparatul ala minunat ca vreau sa ma duc si eu sa-mi vad papusica,mai ales ca atunci cand eram gravi cu ceilalti ,nu exista 3D-4D...
Ira stai ca nu e definitiva decizia,mai e timp...in 2 ani s-o descoperi daca e nociv sau nu,zic eu...
Naty bine ca e cineva care intelege ce vreau sa spun,iar la chestia cu efortul,eu am spus ca ridicatul,ingrijitul copilului ,nu sunt considerate efort....efort inseamna carat de cumparaturi,lighane pline cu rufe de-abia spalate,mutat de canapele ca sa dai cu aspiratorul prin colturi,etc...Aualicaaaa,iar m-apuca frica aia....

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Leditia, Ariya, simt ca o durere de ciclu, dar nu puternica ci mai lejera.
M-am lasat cat mai pe spate pe scaun (sunt la job) ca nu-mi vine sa ma ridic de pe scaun sa merg la farmacie pentru ca este departe (1/2 statii de masina). Neaparat trebuie sa-mi iau un no-spa la birou

parca mai m-a lasat putin.O sa incerc sa stau cat mai linistita, poate-mi trece. Nu mai suport nici pantalonii pe mine

21+cu CLARA

Cadia, ce sa mai incoace-incolo, du-te acasa! taxi si home intinsa in pat inainte de orice! daca se poa', suna-ti doftorul si povesteste-i ce te doare si poate treci pe la el pt un consult rapid! da-l incolo de job, sing lucru important e cum te simti tu & bb, asa k daca ti-e rau te invoiesti si pleci, e si maine o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cadia ia 1.
Eu iau 6/zi no-spa..plus 3 /zi scobutil.Daca incep dureri aiurea am no-spa,scobutil injectabil in casa..chestii pt oprit sangerarea-daca apare,Doamne fereste...plus gynipral tot la urgenta.Asta inafara de trat meu de zi cu zi.
Eu zic ca daca nu trece cu no-spa sa-ti suni dr.Nu ai nr ei?

POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Cadia, vad ca nu esti acasa... du-te acasa, intinde-te un pic, eventual ia un non-spa si suna doctorul. Cei de la job faca bine sa inteleaga situatia.

Dark Bendis

25+ cu "Huckleberry" Baby

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariya

Cadia,stai linistita si,daca mai apare vreuna,suna la dr tau...si trimite si tu pe cineva sa-ti cumpere no-spa!vroiam sa te intreb la care medlife e aparatul ala minunat ca vreau sa ma duc si eu sa-mi vad papusica,mai ales ca atunci cand eram gravi cu ceilalti ,nu exista 3D-4D...
Ira stai ca nu e definitiva decizia,mai e timp...in 2 ani s-o descoperi daca e nociv sau nu,zic eu...
Naty bine ca e cineva care intelege ce vreau sa spun,iar la chestia cu efortul,eu am spus ca ridicatul,ingrijitul copilului ,nu sunt considerate efort....efort inseamna carat de cumparaturi,lighane pline cu rufe de-abia spalate,mutat de canapele ca sa dai cu aspiratorul prin colturi,etc...Aualicaaaa,iar m-apuca frica aia....

Aparatul acela esye la sediul de pe Grivita. Suna, si programeaza-te din timp ca am inteles ca e destul de solicitat.

O sa iau no-spa si daca tot nu ma lasa, chem un taxi si plec acasa.Astept sa vina colegul cu pastilutzele

Multumesc mult tuturor, de ajutor

21+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_1983 spune:

buna mamicilor
urmaresc forumul desprecopii de 3 luni, de cand mi s-a spus repaos la pat. abia acum cateva zile am descoperit grupul mamicilor din ianuarie-februarie si am devenit de azi membru al forumului.DPN- -ul este in 26 ianuarie.
avem un mic Tudor in burtica la 22 de saptamani. am deja la activ 2 internari, un cerclaj si acum contractii nedureroase, dar suntem optimisti. multa incredere la burticile cu probleme, iar la celelalte sa se bucure cat mai mult de plimbari si de iesiri.
roxy 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

CADIA trei/zi daca e de 80mg,6/zi daca e de 40mg...deci ia acum 1 de 80 sau 2 de 40 si mai ia si drumul catre casa si baga-te in pat!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

greu mi-a mai fost sa va prind din urma!!
sa speram ca nu se inchide capitolu' pana termin eu de scris :)
Daiopri - calculatoru ala de kg sigur era stricat - si io tot kilele pe care ar trebui sa le am in sapt 40 le am acu... ;)
rein - f dragute poze!! si foarte mumos baiat!!!!
ledi - lasa ma pui sa vezi c-ajungem in decembrie si n-o sa stii cand a trecut timpul
Ariya - cat ai putut sa patimesti cu dr ala... valeu!!! cred ca l-as fi dat in judecata! Eu n-am facut niciodata anestezie (totala/partiala) dar daca ar trebui sa aleg as alege-o pe cea partiala - esti constienta, poti vedea matzu mic etc
juniorii - al nostru are DBP mai mare cu 3 saptamani - el per total e mai mare cu o sapt si un pic, al tau cum e?? stiu ca-ti faci griji, si eu imi fac, dar daca dr zice ca e ok (totusi a crescut!) eu zic sa stai linistita si sa mergi la eco in 15 zile! nu faci nimic bun daca te stresezi!
Ioana - foarte tare faza cu sforaitu!! Da vina pe barbat!!! Cum te-ai petrecut de ziua ta?? (cre ca azi ma duc iar in hala... :)) )
bee - u traiesc cu impresia ca suntem in preajma Craciunului! Aseara stateam intr-o intersectie si toate masinile din fata mea semnalizau stanga - mie mi se parea ca-s beculetele din brad!! :)) am crezut ca numai eu o iau pe ulei cu faza asta!! :))) Adevarul e ca nu cred c-am mai asteptat vreodata atat de pasionat Craciunul!! Si ma gandesc cu drag ca de-acum asa o sa fie in fiecare an - pt ca in afara de sarbatoarea in sine Craciunul o sa mai insemne ceva - ca se apropie ziua de nastere a puiului meu!! Na ca devin melancolica de tot!!

25+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

cadia mergi acasa acuma

24+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Dark,sunt scumpe rau acolo..dar ma gandesc ca mai sunt si alte site-uri si nu neaparat din Anglia.E bine ca aveti restul.Evident ca salteluta trebuie sa fie noua.
La noi a existat varianta sa ni le trimita din Anglia sau Africa de Sud,dar dupa ce am facut o comparatie,plus transportul am zis pas.Din fericire avem multi bunici :)) ,sotia socrului meu e din Anglia si tocmai a fost pe acolo,dar de stat ,stau in Africa de sud..E foarte iubit fii-miu,ei abia asteapta sa mergem cu el in Africa...io deja visez la savana si elefantei :)))))
De ce clase ante-natale vbesti tu?

POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

Mergi la inceput