Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 23
andre_ea spune:
Io azi am ratat kineto. Programarea clasei de kineto e la 17, da' ieri m-a "ginit" instructoarea (era si greu
) si mi-a zis ca tine orele la 14. Am crezut ca am sa pot pleca, dar s-au ivit aici niste probleme si nu mai aveam cum sa ajung la timp.
Naty, ne-a facut firma abonament undeva la Obor, da' pana acum n-am ajuns. Mi-am facut ieri curaj si mi-a cam placut.![]()
Delia, tare dr. ta. Ceza sa nu se oboseasca ea. Nu gasesti alt dr.? Din ce oras esti tu?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
24+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
cristi_2003 spune:
bendis - de ce nu comanzi unul de aici si ti-l trimite cineva cu dhl? ca sigur iesi mai ieftin. am vazut alea chicco cu 3 piese care mi se par super
24+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
CADIA spune:
Leditia, Ariya, simt ca o durere de ciclu, dar nu puternica ci mai lejera.
M-am lasat cat mai pe spate pe scaun (sunt la job) ca nu-mi vine sa ma ridic de pe scaun sa merg la farmacie pentru ca este departe (1/2 statii de masina). Neaparat trebuie sa-mi iau un no-spa la birou
parca mai m-a lasat putin.O sa incerc sa stau cat mai linistita, poate-mi trece. Nu mai suport nici pantalonii pe mine

21+cu
CLARA
Leditia spune:
Dark,am vazut graco 2in1 cu 200 de lire..la noi e de la 850ron in sus,deci tot pe acolo..In magazine cum sunt?Sau vrei sa faci cumparaturile pe net?
POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

DarkBendis spune:
Cristi, mersic de sugestie, sa stii ca ne-am gandit si noi... dar in cele din urma am hotarat sa "ne dam pe net" si sa cautam oferte online. Om vedea noi cum facem si ce luam (al meu sot s-a indragostit de setul Quinny Buzz da' nu la preturile de la Mothercare
)

Dark Bendis
25+ cu "Huckleberry" Baby
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ariya spune:
Stati asa ca mi-am notat ce si cui tre sa raspund...LEDI mi-e frica de cezariana pt ca,la prima am avut dureri mari dupa,la a doua- pe care nu am vrut-o dar a trebuit - am avut dureri si mai mari pt ca,dupa ce au scos fetita,au mai scos si 2 fibroama,deci am avut dureri rau...sotul meu de asta nu vroia cel mai mult sa mai fac un copil pt ca a vazut prin ce am trecut si nu mai vrea nici el sa ma mai vada suferind asa...Mentionez ca sunt una care "tine" la dureri la greu(incizie pe viu in gingie ca sa poata iesi o masea cand eram insarcinata in 3 luni cu primul copil si nu aveam voie anestezie,devitalizat masea pe viu,jucat meci cu fisura la antebrat si multe),chiar nu spun nimic la dureri...dar durerile alea...nu mai vreau...tot imi aduc aminte ce mi-a zis Ronanaz ca ei i-au lasat un cateter prin care bagau calmant...pe vremea cand am facut-o eu ,nu se lasa asa...de aia incerc sa ma calmez gandindu-ma ca acum e mai bine...
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,
19+
Leditia spune:
Cadia,nu poate merge cineva sa-ti ia?
E bine sa ai mereu cu tine niste no-spa si scobutil.Nu uita sa-i zici medicului de asta.Eu in locul tau l-as suna acum si i-as spune..
POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leditia Cadia,nu poate merge cineva sa-ti ia? E bine sa ai mereu cu tine niste no-spa si scobutil.Nu uita sa-i zici medicului de asta.Eu in locul tau l-as suna acum si i-as spune.. POZE Minunica mea 24+ cu David Christian ![]() |
acum s-a dus un coleg sa-mi ia no-spa. Cate sa iau 1 sau 2???
Doctoritza azi a fost pana la pranz la cabinet si nu am decat tel fix al cabinetului.
21+cu
CLARA
Leditia spune:
aryia m-a luat cu friguri citind ce zici tu acolo...:((
Stai linistita,de atunci s-au mai schimbat multe si o sa fie bine de data asta..curaj
POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

DarkBendis spune:
Leditia, mai mult ca sigur de pe net o sa luam, dar SIGUR nu de pe site-ul Mothercare. Tot asa de amuzament, aruncati o geana si la preturile de la patuturi, dulapioare, asternututi etc Cu mobila macar suntem relativ aranjati, adica trebuie sa luam doar dulapul, ca patut si masa de infasat cu rafturi pentru toate cele avem, iar de saltea a zis ca se ocupa soacra-mea.
Apropos de saltea, aici se recomanda ca salteaua sa fie noua, chiar daca patutul a mai fost folosit. La fel si scaunelul de masina, neaparat nou-nout.
Voi cand incepeti clasele "ante-natale"? A trebuit sa va inscrieti sau va inscriu automat ? Eu inca astept confirmare + zilele cand trebuie sa ma duc (ca sa-i fac iar bucurie la manager sa-i zic ca tre sa lipsesc de la servici
)

Dark Bendis
25+ cu "Huckleberry" Baby
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"