Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

http://stirileprotv.ro/bin/front.php?section_id=18&video_section_id=22&media_id=60153525

24+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

ira liza la ce spital nasti? (scuze, poate ai scris dar nu am vazut eu).

Cat despre efortul dupa ceza permite-mi sa te contrazic, ca una trecuta prin asta. E adevarat ca nu ai voie sa faci effort mare, gen abdomene sau ridicat de greutati. Dar nu san u faci nici un fel de efort. Repet, a doua zi dupa ceza am ramas singura cu Ioana in salon si am ridicat-o de zeci de ori in brate (am refuzat categoric sa o pun langa mine in pat si cum plangea o ridicam din patutul ei). Odata ajunsa acasa nu m-am apucat sa sar coarda dar am intrat in toate activitatile obisnuite ale unei mame – plimbat copilul, facut baita, etc, care necesita anumite eforturi si pe care le-am facut fara absolute nici o problema. Cat despre fire, eu una am avut fire din alea care se resorb singure asa ca nu a fost nevoie sa mi le scoata. Pansamentul mi-a fost scos in ziua iesirii din spital (a treia zi de la nastere), de cand am avut si liber la facut dus.

Interesante articolele si subiectul, sincer habar nu aveam ca e obligatoriu si ca se vaccineaza fetite. Eu una m-as gandi mult inainte sa le las pe fetele mele sa faca vaccinul.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 23+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Naty, la Polizu.

...cat despre efort, ma refeream la efort-efort (carat, ridicat, alte activitati de genul asta), m-am exprimat eu aiurea ; bineinteles k viata ti-o poti relua la scurta vreme dupa externare. Nu numai k potzi, insa si trebuie, k maj treburilor nu are cine sa ti le faca - si chiar daca are cine, te simtzi tu aiurea, asa, tzintuita la pat, mai ales daca esti un om activ in genere (destul ca acum, pe perioada sarcinii, ma ucide realmente starea asta de somnolentza cvasipermanenta, parca-s cu Tramadolu'n vena all day long).

Am mancat ceva care nu mi-a priit, ma simt destul de nasol...yak!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Cadia, din cate stiu eu, nu e nici o problema daca faci mai multe ecografii.

Si eu am auzit de aparatul de la Medlife. Cica ar fi super. Dar si aparatul de la Diagnosis este f bun (tot din citite si auzite stiu). La Euroclinic nu stiu ce aparat e, dar important este ca medicul sa stie sa interpreteze datele.

Tocmai am papat dar ar mai merge ceva. Sunt ingrozitoare. Mai pap un mar peste vreo ora.

Bee21+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Exact, asta cred si eu ca este f.f.f. important doctorul care face eco, tocmai de aceea n-am vrut sa renunta la program dr.Pop, desi la Medlife fac eco MOCA
BEE, tu ziceai ca mai ai o eco in noiembrie la Pop.Eu in afara de cele din 3 si 6 oct mai am una tot la Pop dar in 10.12. ce crezi ar trebui sa-mi fac o eco si-n noiembrie?????

21+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cadia, eu fac o eco in nov pt ca asa am gasit programare, nu pt ca mi-am propus. Pe 14 nov, cand am programarea la dr Pop, voi avea 29 sapt, deci nici in car, nici in caruta. Eu as fi vrut sa fie la 22-24, dar nu s-a putut. Poate insa mai incerc pentru 33 sapt.

Urmatoarea eco importanta e cea de la 32-33 sapt si cea de la 37 sapt.

Bee21+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

moama ce de eco morfologice faceti voi...eu una si buna :))
O intrebare:faceti eco morfologica de 32-33 de sapt?e necesara?Intreb pt ca nu stiu daca e necesara sau nu,sau de acum incolo sunt suficiente si eco facute la dr ginecolog.Nah,cred ca o intreb si pe dr mea,pt ca eu in nov am 32-33 de sapt si in oct ar trebui sa ma programez sa prind loc.

POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

Ledi eu fac la 32 sapt.Am intrebat dr si asa mi-a zis asa ca am ascultat-o.
La mine a fost o intamplare sa fac asa multe eco. Unele le fac ca sunt gratuite si unele pentru ca vreau neaparat la un anumit doctor.

21+cu CLARA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IRA_LIZA

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

IRA, multzam fain pentru link

21+cu CLARA

CADIA, poate k nu e adev, mai stii?? mai ales linku' al doilea cu sterilizarea!! mi se strange carnea pe mine gandindu-ma la un scenariu in care, in deplina cunostintza asupra consecintelor, cadrele medicale ar obliga sau induce in eroare parintii ref la vaccinul asta, dupa care totul s-ar adeveri! Foarte nazi scenariu, asa k prefer sa ma gandesc la el k la o simpla utopie....

...in fine, s-o luam cu calm, sa ne interesam si sa luam cea mai buna decizie pt fetitzele noastre, cand vor face varsta....

Asa este, sa le dea Dzeu sanatate si fetelor noastre si noua, sa fim alaturi de ele, si sigur ne vom informala timpul potrivit si vom lua decizia cea mai buna

Bee, apropos de mancare, tocmai am dat o fuga pana la Forneti, ca nu mai puteam de pofta

21+cu CLARA

Mergi la inceput

FETELOR, HELP

IMI SIMT BURTA TARE SI INCORDATA, SI MA CAM DOARE.ASTA ESTE CONTRACTIE, CA PANA ACUM NU A AVUT ASA CEVA???????

CE SA FAC, CA NU AM NOSPA LA MINE????

21+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

http://www.mothercare.com/gp/node/n/42803041/202-7718430-4582217?ie=UTF8&mcb=core

Ufff...mie mi se face jena de ce preturi sunt pe aici la carucioare, hainite, alte alea...si va garantez ca salariile nu-s duble si nici banii nu ne dau afara din casa .

Edit: am pus link-ul corect. Ufff...ce sa-i faci, daca trebuie, trebuie ... dai un ban ca nu ai ce face

Dark Bendis

25+ cu "Huckleberry" Baby

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

FETELOR, HELP

IMI SIMT BURTA TARE SI INCORDATA, SI MA CAM DOARE.ASTA ESTE CONTRACTIE, CA PANA ACUM NU A AVUT ASA CEVA???????

CE SA FAC, CA NU AM NOSPA LA MINE????

21+cu CLARA

Cadia esti la job?Te doare sau doar asa simti o senzatie de strangere si atat?Incerc sa-mi dau seama daca e contractie dureroasa sau nu.Din cele nedureroase am eu...senzatia am mai explicat-o pe forum.
Nu poti sa mergi pana la o farmacie sa-ti iei niste no-spa?
Si incearca sa stai cat mai pe spate,relaxata..daca poti.

POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Cadia daca simti durere si "la sale",nu e bine!e contractie,dar fii atenta si la ce senzatie ai la spate si in interiorul vaginului...nu stiu cum sa explic!!!!!!!!!!!

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 19+

Mergi la inceput