Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 21
Leditia spune:
moama ce de eco morfologice faceti voi...eu una si buna :))
O intrebare:faceti eco morfologica de 32-33 de sapt?e necesara?Intreb pt ca nu stiu daca e necesara sau nu,sau de acum incolo sunt suficiente si eco facute la dr ginecolog.Nah,cred ca o intreb si pe dr mea,pt ca eu in nov am 32-33 de sapt si in oct ar trebui sa ma programez sa prind loc.
POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

flowerbee spune:
Fetelor, ieri au dat o stire despre ceva ce s-a intamplat la o maternitate. Cred ca la ProTV. Eu nu am prins-o. Stiti cumva ce s-a mai intamplat?
Bee
21+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Naty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariya Ai timp sa-l schimbi....eu aseara am plans de frica de operatie...mi-a venit in minte tot filmul ultimei cezariene si,cred ca stiti senzatia aia - ca vrei sa scapi de ceva ,dar n-ai cum pt ca TREBUIE!...cred ca de asta sunt si f nervoasa si agitata tot timpul...ma simt bine numai cand stau lipita de copii sau de sotul meu...si mai am inca o data pe atat...vreau si eu sa-mi spuna cineva daca e mai bine sa fac anestezie totala ca la celelalte am facut partiala....da' mi-e frica sa nu ma mai trezesc!!!!!!!!!!!!!eu cred ca innebunesc pe zi ce trece... Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, ![]() 19+ |
am si eu exact aceeasi senzatie. Cu toate ca am trecut extraordinar de usor peste prima cezariana si nu mi-a fost frica de loc de ea acum mi-e tare teama. Va ziceam ca am visat intr-o noapte tot filmul nasterii si m-am trezit tremurand. De fapt imi dau seama ca nu imi e teama de durerile de dupa catusi de putin ci sa nu mor sa o las pe Ioana fara mama.
La fel, am senzatia aia aiurea ca vreau sa scap de ceva dar e imposibil fiindca bebelusha tot trebuie sa iasa de acolo iar de nastere normala dupa ceza mi-e si mai frica.
Eu am facut anestezie generala la Ioana si nu am avut probleme de la ea. Am optat pentru asta atat la indicatia medicului cat si pentru ca anterior avusesem o reactie foarte urata de la o anestezie rahi. In plus, fiind hipotensiva nu e recomandata epidurala sau rahidiana.
Si mie mi-e frica ca nu ma mai trezesc

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
23+ cu 
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
flowerbee spune:
Ledi, mie dr mi-a zis si de o morfo la 32-33 sapt. Nu stiu daca e la fel de imp ca morfo de 12-14 sapt sau de 22-24 sapt, insa nu e rau sa fie facuta. Oricum, din cate am tot citit, deja la 30 sapt fatul e mare si se vede bine la orice eco.
Bee
21+
deliafairais spune:
am fost aseara la eco, bebe e bine, cred ca dormea ca nu s-a miscat mai deloc. am plecat de acolo cam dezamagita, dr mi-a dat f clar de inteles ca daca vreau sa ma asiste la nastere, facem cezariana. eu am insistat ca as vrea sa nasc normal, dar mi-a spus ca pt ea ar fi prea obositor sa stea noaptea vreo 5 ore langa mine. of!!! nu prea stiu ce sa fac...ma rog sa nasc usor si repede si am incredere ca Dzeu va avea grija de bebe si de mine oricum as naste.
25+ 
flowerbee spune:
Naty, mie dr mi-a zis ca nu imi face anestezie totala tot din cauza tensiunii ffff mici si a reactiei alergice la anumite substante anestezice. Se pare ca voi avea o intrevedere cu un anestezist sa testam cate ceva (nu stiu ce) si sa stabilim care e cea mai buna solutie.
Fetelor, voi nu aveti senzatia ca se apropie Craciunul? Eu aud deja sunete de Craciun in unele reclame de la TV. Cred ca e si vina hormonilor, deja vad numai lucruri care imi plac. 
Bee
21+
cristi_2003 spune:
cred ca era maternitatea de aici din alba. cu parintii care au zis ca li s-a dat alt copil - ea ar fi nascut baiat si i-au dat o fata.
da in ziua aia nu se nascuse nici un baiat la maternitate si ei mai aveau 2 fete acasa...
si omu nu vrea sa ia copilu pana nu i se face test adn
24+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Naty spune:
rein ti-am vazut pozele, tare dulce prichindelul.
Distractie placuta la nunta!
ira liza la ce spital nasti? (scuze, poate ai scris dar nu am vazut eu).
Cat despre efortul dupa ceza permite-mi sa te contrazic, ca una trecuta prin asta. E adevarat ca nu ai voie sa faci effort mare, gen abdomene sau ridicat de greutati. Dar nu san u faci nici un fel de efort. Repet, a doua zi dupa ceza am ramas singura cu Ioana in salon si am ridicat-o de zeci de ori in brate (am refuzat categoric sa o pun langa mine in pat si cum plangea o ridicam din patutul ei). Odata ajunsa acasa nu m-am apucat sa sar coarda dar am intrat in toate activitatile obisnuite ale unei mame – plimbat copilul, facut baita, etc, care necesita anumite eforturi si pe care le-am facut fara absolute nici o problema. Cat despre fire, eu una am avut fire din alea care se resorb singure asa ca nu a fost nevoie sa mi le scoata. Pansamentul mi-a fost scos in ziua iesirii din spital (a treia zi de la nastere), de cand am avut si liber la facut dus.
Interesante articolele si subiectul, sincer habar nu aveam ca e obligatoriu si ca se vaccineaza fetite. Eu una m-as gandi mult inainte sa le las pe fetele mele sa faca vaccinul.
Daiopri ce m-ai distrat cu greutatea de la 40 sapt!
Wow andreea la sala! Ce misto! Unde mergi?
Despre eco: ginecologul meu mi-a zis sa fac doar una la 22-23 sapt. Pe care am si facut-o. Ocazie cu care ecografista (dr. Klein) mi-a spus ca mai trebuie sa fac o eco la 26-27 sapt, una la 32-33 si una la 36.
ledi te inteleg perefect. Eu am stat mult in pat la sarcina cu Ioana si imi venea sa ma urc pe pereti de plictiseala.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
23+ cu 
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
flowerbee spune:
Ce chestie! Asta e, tata de trei fete! Asta da mandrie!
Bee
21+
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CADIA IRA, multzam fain pentru link ![]() ![]() ![]() 21+cu CLARA |
CADIA, poate k nu e adev, mai stii?? mai ales linku' al doilea cu sterilizarea!! mi se strange carnea pe mine gandindu-ma la un scenariu in care, in deplina cunostintza asupra consecintelor, cadrele medicale ar obliga sau induce in eroare parintii ref la vaccinul asta, dupa care totul s-ar adeveri!
...in fine, s-o luam cu calm, sa ne interesam si sa luam cea mai buna decizie pt fetitzele noastre, cand vor face varsta....