Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ziua buna tuturor!
Rein ce frumoase pozele voastre din concediu! ati fost in delta, nu?
Daiopri biata de tine, tot o criza de sciatic pare si la tine.. inseamna ca e mare zgamboiul!
Juniorii, eu am masuratorile mele i fata si la 22 s spre23 a mea avea BPD 53mm si PC 198mm (diameturl bi-parietal si perimetrul cranian). ce zic medicii? sper din tot sufletul sa fii cu vesti mai bune zilele astea.
Ira... io zic ca in site-ul ala numai teorii ale conspiratiei vad... iti caut cand am timp si alte articole care desfiinteaza din prima toate 'ideile' de acolo...
albinutz imi pare tare rau ptr sotul tau - repaos alimentar, reggim cat mai usor fara nimic crud sau proaspat (legume, fructe - doar banane si mere coapte, nu cartof su nici o forma).
Andreea super ca ai ajuns la sala, sper sa te duci de cate ori poti!
Alina, la noi a fost aceeasi poveste cu scaunul de masina: adica este obligatoriu si atat. nu l-am scos din el nici daca facea ca doua rapiduri si un accelerat. si acum la fel, are fotoliu de grupa 3 si numai acolo sta.
Delia sper sa ia medicul decizia cea buna si sa nu iti faca ceza daca tu nu vrei sau nu e necesar.
aryia punem pariu ca de data asta o sa fie mai bine? si fa cum am zis eu, zi-le sa iti lase in spate cateterul... ala e de bine, doar stii!
cadia, aia a fost precis o contractie. asa ca relaxeaza-te, mai ia un no-spa si eventual du-te acasa daca poti.
roxy_1983 bine ai venit printre noi! imi pare rau ca ai domiciul fortat in pat, sper ca Tudor mic din burtica sa iasa la timp si nu inainte si sa fiti amandoi sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

raluco am petrecut ca o balena gravidoasa ce-s: am mancat si m-am culcat....am fost prin oras, pe la aer, ceea ce m-a facut si mai infometata si mai somnoroasa...

te pupic!...ai vazut c-a iesit soarele?...deja am programat o plimbarica prin aer liber...e super afara vremea...

ioana

2i+

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

La mine bebelina s-a mutat si o simt la nivelul stomacului..ieri apasa cam tare pe stomac si nu prea mi-a fost bine, azi insa vad ca e mai cumintica. Acum cand se misca, se misca toata burtica. E super tare! La voi cum mai e?

Justme 25+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
http://community.webshots.com/album/565627790XVIufn?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_1983

buna mamicilor
urmaresc forumul desprecopii de 3 luni, de cand mi s-a spus repaos la pat. abia acum cateva zile am descoperit grupul mamicilor din ianuarie-februarie si am devenit de azi membru al forumului.DPN- -ul este in 26 ianuarie.
avem un mic Tudor in burtica la 22 de saptamani. am deja la activ 2 internari, un cerclaj si acum contractii nedureroase, dar suntem optimisti. multa incredere la burticile cu probleme, iar la celelalte sa se bucure cat mai mult de plimbari si de iesiri.
roxy 22+

Join the club, Roxy! tinem pumnii pt rezolvarea problemelor pe care le ai; oricum, suntem p'aici pt cate un sfat, o vorba, sprijin moral, informatii, iar daca nu suntem imediat nu te speria/supara, k venim cat de rpd ne permit bebeii, doctorii, partenerii, shefii si restul lumii care ne tzine departe de forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_1983 spune:

leditia, ai contractii dureroase de iei 6 nospa/zi?si tratmentul de zi cu zi in ce consta?
ti s-a recomandat repaos total la pat?
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

capitolul 57

Mergi la inceput