Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 12
andre_ea spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Alina1976
Ti-a pus OXITON (OXITOCINA). Aceasta substanta declanseaza nasterea. Si la mine a fost la fel, numai ca a functionat repede si bine. In 4 ore aveam bebelusul in brate. Alina 25+ cu EMA de ianuarieMami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
Sigur ca asta a fost, dar mai erau si cateva fiole diferite, din nou presupun calciu si mai stiu eu ce, dar cum n-am intrebat, nu stiu exact.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
24+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Ciufik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andre_ea Ciufik(nu te-am botezat, nu? ca n-am bani de porc Cam asta-i povestea. Apropos de povestea asta, si de polemica cu nastere naturala - versus cezariana, eu vreau sa le spun fetelor sa nu se fixeze numai pentru un anumit tip de nastere. Mai ales cele care vor naturala. Trebuie sa fiti pregatite, pshihic vorbind, si pentru o eventuala cezariana. Eu am facut un pui de depresie pe tema "io de ce n-am putut naste normal", si zau ca nu era cazul ca am avut un copil sanatos si asta era cel mai important. Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 24+ Am tot ce am visat![]() Delu Prichindelu' Prichinduta |
nu m-ai botezat si asa un porc imi ajunge

maaama , da' ce complicat a fost! puturos Delu'..ma gandeam ca badiu o fi adeptul la ceza, ca asa are si el timp de multimea de paciente
Multumesc tiza mea de povestire
.Andreea 24+
Andrei
ttenzika spune:
nu,la eco pare totul ok
, femur exact 20 sapt.
la cap maic cu o zi,inima ok,si restul ok,doar gramaj mareeeeeeeeeeee![]()
![]()

22+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
andre_ea spune:
| citat din mesajul lui Ciufik ma gandeam ca badiu o fi adeptul la ceza, ca asa are si el timp de multimea de paciente |
Nu-i. Merge pe nastere naturala daca nu-i indicatie medicala de ceza. Pe la primele vizite de acum primeste un tel. de la cineva in timp ce eu era in cabinet si il aud raspunzand :"Doamna, eu nu fac ceazariana la cerere." Mi-a placut raspunsul lui
. Pe de alta parte, face obligatoriu epiziotomie. Daca nu vrei e bine sa-i spui dinainte, poate poti negocia.
Iar la mine (si la alte mamici) nici n-a vrut sa auda de nastere naturala dupa ceza., plus ca imi tot zice ca a doua ceza tre' facuta la 39 sapt.+, nu 40 fix cum vreau eu.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
24+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Alina1976 spune:
| citat din mesajul lui ttenzika nu,la eco pare totul ok , femur exact 20 sapt.la cap maic cu o zi,inima ok,si restul ok,doar gramaj mareeeeeeeeeeee ![]() ![]() 22+mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!![]() |
E, atunci sa-ti traiasca grasunelu'
Alina
25+ cu
EMA
de ianuarieMami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
cami_antonia spune:
burticute
nici eu nu stiu cum voi naste ... cred ca natural ... dar am auzit pareri pro si contra si pt un fel si pt altul ... dar imi plac discutiile asa cum zice si roxana pentru cxa sunt constructive ...
ariya nu pleca ... mie personal mi-ai fost tare draga pentru ca esti la al 3-lea copil si tare mi-as dori sa fiu si eu ca tine intr-o zi .... daca ma ajuta Dumnezeu sa am rabdare si putere ...
eu nu stiuu cat avea bebe la ultimul eco pt ca nu mi-a zis gramaj ...mereu mi-a dat alte coordonate mai putin greutatea ...
pupici
19+
ANTONIA IOANA
Camelia
cristi_2003 spune:
am fost la doctor si suntem mari si puternici
numa pe tata sa-l punem pe picioare
24+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Alina1976 spune:
Cristi, sa va traiasca flacaul! :-) Sa se faca si mai mare si mai voinic!![]()
Alina
25+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
anca_ spune:
Salutari burtici!
Alina, si eu am avur problema cu copilu' in car seat...la noi s-a rezolvat complet acum pt am montat un DVD in masina in spate si mai ales la drumurile mai lungi sta si se uita la filme...eu zic ca s-a meritat investitia ca nu il mai auzim bodoganind acum...ce-i drept Alex are 6 ani, pt copii mai mici nu stiu daca ar functiona...
Am vb cu Geo acu cateva minute, au ajuns bine si incep sa se uite dupa apartamente...
Mai citesc din urma si revin.
22+
Leditia spune:
Mda,deci e clar..nu am voie afara..
Nu stiu de ce,dar eu imi faceam impresii ca mai stau un pic si apoi tusti afara..De unde?!A fost al meu sa-mi ia medical de la med de fam,care voia scrisoare medicala de la dr mea ginecolog.Sun dr.,imi zice sa-mi trimit sotul sa le ia si gata.Se duce al meu si apoi ma suna sa-mi zica:ca a zis dr ca nu am voie efort,nervi,stres,nik..nu am voie sa ies,sa ma dau jos din pat..baie si pat,ca e sarcina cu risc si sa rabd si eu pana la 30 si ceva de sapt..sa aiba grija de mine...s-o sun in caz de ceva..si cum al meu i-a precizat ca noi ne chinuim sa ne casatorim a zis ca ma ia in masina cu scaunul lasat in jos...mergem,semnam..si acasa in pat..Acum,eu ma gandeam ca poate pot iesi asa un pic..dar se pare ca nu am voie deloc..Ce-mi probleme imi faceam eu ca nu gasesc haine..alea alea..
,ca vine frigu si nu am cu ce ma imbraca..of of..
Gata,mi-am zis si eu oful..
POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian