Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 11
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanaz ba da Andreuta, se poate monta scaunul in fata si se dezactiveaza airbag-ul dreapta sofer. si eu am prietene care au tinut asa scaunul fara probleme pentru ca bazdagania nu vroia sub nici o forma in spate... de, de-ale copiilor, stii tu. |
Mey, io la faza asta am fost mai catolica decat papa. Am stat tot timpul in spate cu copilul, numai sotul conducea, si cand era mic si plangea la fiecare stop
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
24+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Alina1976 spune:
Pai bine mai TTenziko, pe unde umblasi??? :-)
Multumim de filmulet, e super COOL! Desi suntem la al doilea BB i l-am dat si lui tati pe e-mail sa se distreze un pic...poate a uitat ce-l asteapta ![]()
Alina
25+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Fetelor care sunteti la al doilea BB (Naty, Andre_ea, Roxana, Iris, Lavini...) am si eu o nedumerire, apropo de scaunul de masina. Al vostru bebe sta linistit acolo si nu se plictiseste? ca Ana mea dupa 10 min incepe sa planga ca vrea jos, ca vrea la mamii la tatii...ma dispera in masina!!! la voi cum e? Si ce ati facut sa nu faca asa?
Alina
25+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
andre_ea spune:
Ciufik(nu te-am botezat, nu? ca n-am bani de porc
), pai a fost asa cu cezariana. Am trecut cu 10 zile peste termen si domnisoru' meu nu dadea nici un semn ca vrea sa iasa. La vreo 2-3 zile dupa termen am luat ulei de ricin (cu multa lamaie de ma durea stomacul de la ea), care cica declanseaza nasterea, dar la mine - nimic. Cu o zi inainte de nastere m-a internat pentru declansare, ca cica colul permitea indexul. Declansarea usoara (2 injectii cu habar n-am ce
), nu avea nici o treaba, pe la 5 seara (prietenii stiu de ce
) mi s-a pus o perfuzie (un borcan plin cu ceva in care s-au mai adaugat niste fiole - fraiera de mine n-a intrebat nimic, deci nu stiu exact ce era). Perfuzia asta a mers extraordinar de incet. In 4 ore abia s-a scurs un sfert din lichid. (Aci suspectez eu ca nu s-a facut tot ce se putea pentru nasterea naturala, pentru ca o mamica la a doua nastere spunea ca la ea, la primul bb, abia dupa ce s-a dus jumatate din perfuzie a inceput sa aiba contractii). A venit dr. pe la 9 seara la mine, a vazut ca nimic-nimic si a decis sa opreasca declansarea, mi s-au facut niste litice cica sa dorm noaptea (imi pare rau ca le-am facut) si pentru ca pana a doua zi dimineata nu s-a intamplat absolut nimic, am intrat la operatie.
Cam asta-i povestea.
Apropos de povestea asta, si de polemica cu nastere naturala - versus cezariana, eu vreau sa le spun fetelor sa nu se fixeze numai pentru un anumit tip de nastere. Mai ales cele care vor naturala. Trebuie sa fiti pregatite, pshihic vorbind, si pentru o eventuala cezariana. Eu am facut un pui de depresie pe tema "io de ce n-am putut naste normal", si zau ca nu era cazul ca am avut un copil sanatos si asta era cel mai important.
24+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
ttenzika spune:
| citat din mesajul lui Alina1976 Pai bine mai TTenziko, pe unde umblasi??? :-) Multumim de filmulet, e super COOL! Desi suntem la al doilea BB i l-am dat si lui tati pe e-mail sa se distreze un pic...poate a uitat ce-l asteapta Alina 25+ cu EMA de ianuarieMami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica, apropo am facut si morfofetala,si este totul ok,doar ca totusi eu zic ca bebe este cam mare la 20 saptamani avea 470grame |
am fost plecati,ba in concediu,ba la tara

,ca m-am saturat de ataea plimbari si mi-era deja dor de casa

,medicul zice sa nu imi fac griji ca totul este ok,dar eu

,cum aplec urechea la oricine

,ma tot ingrijorez,la voi cum e???ati facut???cate grame a avut?? nu v-i se pare ca lamine e cam dolofanele
22+mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
andre_ea spune:
Alina, nu stiu ce sa te sfatuiesc. Tocmai ce ziceam mai sus ca pana la 3 ani Tudor a stat cuminte in scaun. Acum, la drumuri scurte, chit ca se plange, nu-l iau in brate. Cand am venit din Grecia l-a tinut buni o bucata buna de drum, da' zau ca-l intelegeam mititelul ca ma durea si pe mine fundul de la atata stat pe scaun, dar pe el.
24+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Alina1976 spune:
| citat din mesajul lui andre_ea [br...Declansarea usoara (2 injectii cu habar n-am ce Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 24+ Am tot ce am visat![]() Delu Prichindelu' Prichinduta |
Ti-a pus OXITON (OXITOCINA). Aceasta substanta declanseaza nasterea. Si la mine a fost la fel, numai ca a functionat repede si bine. In 4 ore aveam bebelusul in brate.
Alina
25+ cu
EMA
de ianuarieMami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
ttenzika spune:
nustiu ce am facut mai sus

,dar acolo era vb de o ecografie morfofetala pe care am facut-o la 20 sapt, si bebele avea pe atunci 470 grame
,si ma intrebam oare nu este prea mare![]()
,pe net pe unde m-am uitat in toate tabelele era apana la 350 grame,nicidecum asa dolofanel![]()
![]()
22+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
Alina1976 spune:
| citat din mesajul lui andre_ea Alina, nu stiu ce sa te sfatuiesc. Tocmai ce ziceam mai sus ca pana la 3 ani Tudor a stat cuminte in scaun. Acum, la drumuri scurte, chit ca se plange, nu-l iau in brate. Cand am venit din Grecia l-a tinut buni o bucata buna de drum, da' zau ca-l intelegeam mititelul ca ma durea si pe mine fundul de la atata stat pe scaun, dar pe el. Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 24+ Am tot ce am visat![]() Delu Prichindelu' Prichinduta |
Pai tocmai ca am vazut....si de aia s-a nascut si intrebarea mea. Ca si eu am tinut-o tot numai in scaun dar de cand a devenit ea constienta de lumea din jur, nici ca a mai vrut sa stea cuminte acolo..
Alina
25+ cu
EMA
de ianuarieMami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Ttenziko, pai si tu iti faci probleme ca e prea dolofanel? :-) Las' sa fie...atata timp cat Dr. zice ca e in parametrii.
La eco iti apare ca e mai mare decat varsta conform ultimului CM?
Alina
25+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica