Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (213)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Bianca bucatareasa nu e suspecta, e tare, urmaresc creatiile ei de multa vreme pe culinar, ea si alte fete de acolo fac numai minunatii de torturi, unele din ele fac la comanda.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Miflore, superba Ana, superb tortul, se pare ca ati avut o petrecere pe cinste!!! La multi ani cu fericire si sanatate

Jadi, e bun si mai aproape acolo langa La Mama (mai aproape de voi). Pe bdul Unirii stiu ca mai sunt cel putin 2 locuri: unul pe la fantini (Arlechino parca) si unul mai incoace, inspre Alba Iulia (nu stiu cum se numeste dar am fost invitate acolo de ziua unei colege de gradinita - nu am ajuns sa vad cum e. Arlechino e ok).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Alina glumeam, iti dai seama...ma refeream la cum si-a pus poza pe site...chestie de imagine...torturile mi se par si mie niste minunatii!! bravo lor!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ce frumoasa si dulce este Ana ca tortul
jadieste un plic normal , eu lam gasit in cutia de scrisori,deci stai linistita ca nu te duci la posta
sarmisa felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Nanadana, nici n-am apucat sa iti multumesc pentru aprecierile la adresa lui Alex. Un pupic pe un carliontz de Antoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mihaela, mama ce tort misto. Eu i-am luat un diplomat cu blat de mascota de la liliana, cred ca ar fi fost in delir al meu la un tort ca al Anei. Poate la anul ...
Noi n-am facut nici o petrecere speciala. Si vorba Kristinutzei, cu o seara inainte era iar cu mucii pana la brau, deci a fost mai bine ca nu m-am agitat cu un loc special. Mai are timp de de-astea.

Uitati-l si pe Matei cu tortul www.hps.ro/clara/content/IMG_9934_large.html" target="_blank">aici si www.hps.ro/clara/content/IMG_9935_large.html" target="_blank">aici si satisfacut www.hps.ro/clara/content/IMG_9936_large.html" target="_blank">aici. Ne-a pus sa-i aprindem lumanarea de zeci de ori ca sa sufle, aici era prima data cand abia venisem cu tortul, la pranz, si era in pijama. O sa incerc azi sa pun si niste poze de seara, cand era la costum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Sarmisa, wow! Felicitari!!! Ma bucur tare mult. Sa fie totul bine, sarcina usoara, fara greturi multe! Cand e dpn? Abia acum am vazut mesajul tau, imi incetosase vederea tortul cu trenulete al Anei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata piticodrom!

Am admirat si noi pozele de Miflore cu o Ana dragalasa tare si de Locca cu un Matei frumusel foc!

Jadi, ai scris de Vladut cu jucariile ca nu le da si lui Tudor, ai incercat sa iei jucarii ca sa fie numai pentru Tudor si sa faci cu el exercitiul exact invers, adica el sa isi doreasca o jucarie care e a lui Tudor si sa ii explicati ca uite Tudor i-o da si lui sa se joace ca asa e frumos intre frati si eventual sa repeti aceasta experienta de 2-3 ori pe zi si pentru o oarecare perioada. E doar o idee si cred ca explicindu-i cit mai des ce si cum cu impartitul jucariilor, cu timpul va reactiona in consecinta. Mult succes!

Sanatate multa copilasilor bolnaviori!

Sarmisa felicitari si sa ai o sarcina usoara!

O zi buna tuturor,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumim frumos pentru laude, m-am umflat in pene!
Tortul a fost diplomat simplu, clasic. Acum pentru sambata urmeaza altul.
Tonnia, intr-adevar Ana are ochii ca si parul, blond-saten, s-au pastrat in aceeasi formula.
Sarmisa, felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si fara probleme si un bebe sanatos!
Ruxi, si eu am vrut sa iau tort de la Liliana, chiar am fost acolo doar ca nu prea au modele pentru copii si coada era de 20 de persoane. Asa ca am renuntat pe moment. F. frumos tortul si Matei arata super! Si noi am suflat de mai multe ori in tort.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca75 spune:

LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor
javascript:insertsmilie('');

Noi am sarbatorit cei 3 anisori pe 14 sept. Petrecerea a fost frumoasa numai ca Adela avea febra. Asa ca era cam moale.
Poate candva in viata asta voi reusi sa pun si eu cateva poze.

Azi noapte s-a intamplat a doua oara sa ii curga adelei sange din nas in somn (prima oara a fost cam acum o luna)
ati mai patit asa ceva? inca nu am ajuns la doctor ca e perioada concediilor se pare

Mamica de Adeluta

Mergi la inceput