Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (213)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Bogdan!

Vizionat poze de Ana si tortul ei!Ce imagini frumoase, si fata si tortul . Miflore sa ne pui si poze cu sotul ca pana acum eu cred ca Ana seamana doar cu tine!

Am vizionat si poze de Clara si Matei! Ruxi esti o mama implinita, se vede din poze si ai niste copii frumosi foc!

Sarmisa, sa ai o sarcina usoara!

Bine ai revenit Anca!

Marinela, Dana Lucia, nu merge cu schimbul de jucarii, i le smulge pru si simplu din mana. Si da, este foarte constient si stie absolut toate jucariile, care sunt ale lui si care a lui Dodo, el are masinute din metal, Dodo din plastic dar nici asta nu ajuta cu nimic. Vlad are dreptul la orice iar Dodo la nimic, asta in acceptiunea lui. De ieri am inceput sa il pedepsesc, mi-a facut o faza urata la masina in parcare, l-am scos pe Vlad din masina si Dodo era si el calare pe noi acolo la portiera iar Vlad, desi il avertizasem, a vrut sa inchida usa de la masina peste Tudor. Asta una, apoi i-a tras un pumn in fata, e un pic umflat la ochi ala mic, cu putin nu l-am rupt in bataie. Asa ca am instaurat reguli noi, cum nu da jucariile sau il bate pe Dodo, e pedepsit la el in camera si nu mai are voie sa puna mana pe jucarii cel putin 1 ora, timp in care isi cere scuze de la Dodo si apoi cand recapata jucariile se joaca impreuna cu Dodo fara sa repete fazele. Aseara a functionat, dimineata insa iar era setat ca ii ia Dodo pijamaua, ca se apropie de el, eu chiar nu inteleg de unde toate aceste spaime.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Locca, ce copii frumosi ai! Matei a crescut mult iar aia mica e o bomboana!

Jadi, fac pariu ca in 1/2 de an ii trece lui Vlad, repeta-i si tu ca o moara dar nu te inversuna, cred ca e reactie de aparare de la gradinita. Si, intr-un fel e bine ca e asa, parerea mea, nu cu Dodo, dar pe acolo la gradinita e bine ca are reactii normale, nu-i usor cu atatia copii, face si el fata cum poate, e bine pt el ca nu se lasa, se stabilesc ierarhii pe acolo, intelege-l.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Am admirat si noi poze cu copii frumosi, pe Ana cea blonduta si frumoasa si dulce, cu tortul ala superb cu trenulet! Foarte, foarte frumos , sper sa ne iasa si noua macar pe jumatate la fel de dragut si la noi va fi cu trenuletul Thomas.L-am vazut si pe Matei, si se vede cu ce patima sufla in lumanare, si te-am vazut si pe tine Ruxi cu cei 2 pui ai tai, sunteti superbi cu totii, iar Clara e dulce si frumoasa foc.
JADI v-am vazut si pe voi la mare zilele trecute, frumosi foc si nazdravanii tai, sunteti o familie frumoasa.Sa-ti spun de etichete, plicul nu e mare e cam jumate de coala A4, asa ca dimensiuni, am lipit si etichete aseara si sunt incantata de ele, sunt super. Se lipesc pe material asa ca si cum ar fi un imprimeu, foarte usor, cu fierul de calcat, merge chiar si pe prosopel, am incercat, si par si destul de rezistente la spalat, dar spune ca nu la temperaturi ridicate.Eu zic ca au meritat banii, multumesc mult inca odata DANA pentru idee si adresa firmei!
Mai, am inceput sa primesc telefone de confirmare de pe la mamici, ca vor veni la petrecera noastra!Sper sa iasa frumos, am emotii, eu sunt sigura ca nu ma agit degeaba, Andrei intelege ca e ziua lui, abia astept sa-i vad reactia cand vor venii copii sa-l pupe si sa-i dea cadouri si mai ales ca sufle in lumanari, ca de cand asteapta!
Legat de ce spune TONNIA- si eu am observat la Andrei un comportament usor agresiv, de cand merge la gradinita, ma trezesc ca daca-l cert vine si da cu sutul, etc, si-mi spune ca asa face baietelul la scuola.Are dreptate Tonnia, trebuie sa reactioneze si ei intr-un fel, sa se apere.
A, vroiam sa va mai spun ceva, ieri cand l-am luat de la gradi, il urc in masina si observ ca are o ureche rosie si fierbinte si cand il intreb imi spune ca maestra-educatoarea i-a facut asta ca l-a batut Andrei pe un baietel. Am ezitat sa ma intorc sa intreb, nici nu sunt prea sigura de ce-mi spune el, in general insa imi spune exact ce se intampla, inca nu i-am spus educatoarei, mai studiez problema, il tot intreb sa vad daca se mai repeta. Insa ma gandesc ca e putin probabil ca un alt copil de varsta lui sa-l traga de ureche in stilul ala, nu stiu......Dar nici nu am inteles de la el despre care dintre educatoare ar fi vorba, ca sunt 2 si aparent foarte, foarte dragute si lipicioase cu copii, il pupa cand plecam acasa, etc.
Azi a fost aniversarea uneia dintre educatoare si i-am dus un buchetel de flori, si Andrei a fost asa mandru sa-i duca el florile, era preocupat ca a si uitat sa planga, mi-a spus un "pa, mami"scurt si a intrat in clasa.

Mergi la inceput

Tonnia, m-am gandit si eu la fel, ca poate fi de la gradinita dar as crede mai degraba ca gradinita a acutizat o problema mai veche pe care nu am stiut sa o rezolv. Incerc sa ma stapanesc la maxim, nu va spun ca ieri am vazut rosu in fata ochilor cand il vedeam cum vrea sa tranteasca portiera peste saracul Dodo, copil care banuiesc ca in ritmul asta o sa fie mai agresiv decat Vlad la cata bataie mananca de la el, are o privire dubioasa cand e nervos si se arunca si el peste Vlad sa il muste. Oare sunt copii mei ca eu incep sa nu ii mai recunosc Si as vrea sa cred ca daca se stabilesc ierarhii ceva, nu va fi tantalau cum e cu copii de varsta lui si sa vina acasa sa refuleze pe Dodo.

Mary, abia astept etichetele. Si nu uita, nu crede tot ce zice copilul, sunt asa de smecheri si mai ales sa nu te dai de gol ca esti uimita sau ingrijorata cand iti spune astfel de lucruri, ca va continua sa te socheze in speranta ca il vei retrage. Si asa cum pot minti cu ce se intampla la gradi, se aplica si reciproca, sa vedeti ce porcarii debiteaza la educatoare, noroc ca ele cunosc materialul si nu apleaca urechea la povestile lor. Dar spre linistea ta, intreaba educatoarele despre ce s-a intamplat si nu de fata cu Andrei.

Am uitat sa spun ca ieri am avut sedinta la gradi, avem o lista de rechizite (auzi caiete speciale la grupa mica, pai ce sa faca ei cu ele?) pe care trebuie sa le achizitionez si s-au strans bani sa cumparam si un TV. Am o rugaminte sa imi indicati si mie un soi de plastilina buna, sa fie elastica si nu faramicioasa ca habar nu am ce sa iau, restul ma orientez.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

JADI ai dreptate, cred ca a sesizat ca sunt uimita de afirmatia lui si a continuat sa afirme ca maestra la urecheat, alte discutii n-am avut cu el pe aceasta tema, nici nu-i spun chestii de genul "fii atent daca te mai bate doamna sa-mi spui". Deocamdata o las asa, oricum voi fi atenta daca se mai repeta.
Si ma gandeam acum ca am mai avut o faza cu el, m-a auzit vorbind la telefon , cum ca Andrei are muci, e racit si nu vine azi la gradinita, si acum cand n-are chef imi spune zambitor ca el are muci si sta acasa.

Mergi la inceput

Felicitari SARMISA !!!!Sarcina usoara si sa fie totul bine!

Mergi la inceput

In ultima vreme nu am reusit sa ma trezesc mai dimineata si ca atare intarziem la gradi, ajung exact la micul dejun si ii aud pe copii cum se lamenteaza ca ei nu vor sa manance si ca ii doare burtica si atunci m-am lamurit de ce imi baga Vlad motivul asta de fiecare data cand nu vrea sa faca ceva. Sunt niste papagali atat la vorbit cat si la copiat comportamentul.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

La Multi Ani tuturor care au implinit 3 anisori! Sa fie sanatosi si frumosi!

Noi am inceput sa ne acomodam la gradi. Adica ii place, povesteste, singura problema ramane despartirea de dimineata cand plange (in unele zile)!

Am pus si noi poze de la petrecerea de 3 ani si de la gradi!

Nicole&Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

De dimineta ma chinui sa va scriu,am scris un mesaj lung,mi-a inchis Aaron calculatorul,m-am apucat din nou si appoi l-a resetat..asa ca m-am enervat si m-am lasat.

L-am dus pe Iosua la gradi,a plans in prima zi,de l-am auzit din curtea gradinitei,i-am zis sotului ca ma duc sa-l iau si il dau din nou la anul.A miorlait vateva zile,imi vine mai usor pentru ca merge sotul cu el,il aseaza cu spatele la usa,si cand el merge incepe sa coloreze,sotul dispare.Acum s-a obisnuit,mai maraie dimineata,dar daca ii spune tati ca sta cu el un pic nu mai spune nimic si pleaca.

Cu Aaron e mai greu,caci ii lipseste Iosua,si se tine lipit de mine pana cand vine el de la gradi,de nu pot face nimic prin casa.

Jadi,sa nu te superi,m-am prapadit de ras cum ai povestit tu cu ochiul umflat al lui Dodo,eu de multe ori am fost in situatia sa-l"mananc "pe Iosua de cate ori il necajea pe Aaron.De cand merge la gradi il impinge rau,inainte nu facea asa ceva,si tebuie sa stau tot timpul cu ochii pe ei.Aseara a cazut cu fundul pe capul lui Aaron.Cu jucariile a fost jale,acum a inceput sa invete,ca o sa i-a jucaria din mana lui Aaron atunci cand el o s-o lase jos,dar cand e obosit nu te mai poti intelege cu el.Si cum ai spus si tu,si la mine cel mic copie si a inceput sa-l pocneasca pe cel mare si uneori pe mine
fiindca eu stau acasa,dupa ora 12 trebuie s o fac pe politistul destul de des.Insa cred ca o sa le treaca la un moment dat cand o sa mai creasca cei mici si se vor juca impreuna.Insa marturisesc sincer ca uneori imi vine sa plec in capatul gradinii sa nu-i mai aud.

LA MULTI ANI!!!celor care au facut trei anisori.

Miflore ,am vazut un tort super si protagonosta la fel.

Revin ca am utiat.Jadi,eu am luat o plastina super,de la o librarie,hartia e in gunoi afara ,o caut maine,si-ti spun ce e.

Ma duc la nani ca mnu mai sunt coerenta.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

La Multi Ani nazdravanului de Vladut galateanul! La Multi Ani Victor! La Multi Ani Noelia! Buna intrebare mi-a venit, ce o fi cu Innaa, nu a mai scris de ceva timp.

Eu nu stiu daca mai fac petrecere lui Vlad, cred ca invit 2-3 copii acasa si gata, nu a gasit sotul nimic convenabil sau o ora convenabila. Sa fie el sanatos, o sa ii facem anul viitor.

Oana, si pe mine ma ia cu ras cand ma gandesc la ce mi s-a intamplat, solutia cu pedepsele vad ca merge, in sensul ca ieri pe drum de la gradi, i-am reamintit regulile si repercusiunile si nu l-a muscat decat o singura data

Ma duc sa ma pregatesc, iar ajung ultima la gradi!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput