Redoutistele fidele laredoute.fr (127)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Vorbeam cu sotul mai devreme si am ajuns la o concluzie: cumparam de pe lr.fr pentru ca au preturi extrem de mici fata de magazinele romanesti si nu pentru ca ar fi super calitate. E drept ca sunt si produse de calitate foarte buna, dar pentru mine au fost prohibitive ca pret si nu le-am cumparat. Nu's de ce cred ca majoritatea cumpara acele lucruri ieftine, de calitate asa si asa spre buna, doar pentru ca sunt mai ieftine decat in RO. Si mai cred ca aceste persoane nu vor da niciodata un pret mare pe lr.ro pe aceleasi produse. Cumparam tricouri de 1 euro pentru ca nu-mi pasa daca se decoloreaza/destrama/largesc. La 1 euro puteau fi si de unica folosinta. Eu una ma reorientez spre e-bay, da' nici nu imbogatesc pe cineva.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

ma inveti si pe mine sa comand pe e-bay? ca habar n-am! dau o bere

si nici eu nu am de gand sa imbogatesc pe nimeni stati linistite, de fapt, vb ta miki cred ca 90% din fetele care au luat din fr nu vor lua din .ro!

36+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Buna seara, revin din concediu placut in Toscana si gasesc vreme extrem de urita si vesti proaste
Singurul avantaj al LR.RO este returul, dar care nu poate echilibra super-mega reducerile de care nu vom mai avea parte. Mare pacat!
Astept un colet din 11 septembie, din ce data ati mai primit colete, au ajuns la zi cu livrarile?

edit: nici eu nu voi folosi serviciile LR.RO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

tania, a fost conceptul ellei, eu doar am scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

ma inveti si pe mine sa comand pe e-bay? ca habar n-am! dau o bere

si nici eu nu am de gand sa imbogatesc pe nimeni stati linistite, de fapt, vb ta miki cred ca 90% din fetele care au luat din fr nu vor lua din .ro!

36+ DAVID-MIHAI

Nushu, te invat, dar nu prea stiu sa explic, asa ca va trebui sa ne "adunam" la un pc si sa-ti arat live

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna seara,

croco21, multumesc frumos, am trimis PM.

Cred ca si eu ma voi indrepta catre ebay.
Cristina de pe care comanzi?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Viairo-bine ai revenit!

E, io zic ca si cu "avantajul" returului tot nu vor avea mare succes. Ca sa ajungi sa returnezi tre sa comanzi mai intai. La mine e departe gandul... tot la fel de departe cume si la ei gandul de a vinde produse de 1 €!

La fel ca si Miki, zic ca pretul e criteriul prncipal pt care comand majoritatea tzoalelor, chit ca pe alea de 1€ le port la tara in curte.A, si intr-adevar am nimerit si tzoale de calitate f buna, insa cred ca 50% sau chiar mai mult din ce am comandat nu as fi cumparat "pe pipaite", mai ales la preturile din magazinele din RO.

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

prevad ca va exista un topic shoppaholicele dau iama pe ebay ! , si ca o sa facem si ghid pe prima pagina si cont comun si toate cele

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui feliciciIncercati sa tineti cont de faptul ca lumea nu se rezuma la acest forum,(...) ganditi-va ca mai sunt multe multe alte fete care doar citesc si mai multe care nici nu au auzit de acest forum dar fac cumparaturi pe laredoute.

Asa e
De asta mi s-a parut si extrem de dubioasa si nepotrivita initiativa unui reprezentant LR.ro de a contacta clientele de aici...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT
Cristina de pe care comanzi?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Irlanda .ie

cristina d.

Mergi la inceput

Scrie de noi si la... www.ziare.com/Shoppingulo_boala_-419390.html" target="_blank">ziar

cristina d.

Mergi la inceput