Redoutistele fidele laredoute.fr (127)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

hehehe ... daca ne-ar spiona si aia de la "gazete" sigur ar avea material pentru 1 articol pe saptamana. Iar acu cu varianta reduotista made in ro...se strange material cat se publice un articol pe zi timp de o luna

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT
Cristina de pe care comanzi?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Irlanda .ie

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

nu m-am uitat niciodata pe acest ebay. mi-ar place sa cvomand de pe cel .com, cel .uk mi se pare prea saracios si cu produse urate.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

si nici eu nu am de gand sa imbogatesc pe nimeni stati linistite, de fapt, vb ta miki cred ca 90% din fetele care au luat din fr nu vor lua din .ro!

sa mai scriem inca o data si inca o data chestia asta,sa vada cine trebuie!

90% din fetele care au luat din fr nu vor lua din .ro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Subscriu, sa punem pe prima pagina a noului capitol!
acolo, sub adresa de email in caz ca vor iar sa ne contacteze

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

N-am primit nimic, mai incearca o data. Mai verific peste o ora.

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT

Buna seara,

croco21, multumesc frumos, am trimis PM.

Andrei
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa77 spune:

imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cerand informatii referitoare la ceea ce s-a discutat pe mess, precum si despre parola contului comun. vroiam doar sa stiu daca siteul LR.ro e pe bune, mai ales ca intelesesem ca si aceea "doamna" urma sa fie prezenta la conf. Inteleg ca din noi adio LR.fr, asa ca propun daca stiti si alte site-uri serioase (in afara de promod) care livreaza in Rom sa le postam aici.

O seara frumoasa!
Dana

[/quote]

Andrei
Vacanta 2008

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

NUSHU, eu comand de pe ebay.de. Daca te pot ajuta cu ceva..cu tot dragul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Fetele v-ati gandit ca poate fi doar o strategie de marketing?!? Madama asta care a aparut peste noapte si care culmea!!!! incearca sa va contacteze si sa va propuna colaborarea (suspicios mod de a pune in practica si dezvolta o afacere) este doar cineva care a facut un site, care poate incearca sa aduca LR aici, ceea ce privind la modul ei de abordare este total neprofi sau pur si simplu cineva care urmareste ceva, nu stiu ce poate fi acel ceva.
afc.ro este o firma de intretinere situri. madam are adresa de email cu nume+afc.ro!!!
Cate dintre cele care citesc nu au dat comenzi de ieri si pana astazi? Efectul, daca asta si-a dorit dumneaei este cel scontat.
La ce consiliu director are LR credeti ca pune pe cineva sa testeze piata in acest mod? SAa fim seriosi!Lucrurile astea nu se fac asa, mie imi suna a ageamiu.
Probabil la un anumit moment LR va deschide site si aici, dar nu asa: "vedeti ca de maine se muta magazinul"
Orice , absolut orice firma (mai ales LR care este a 3 a in lume!!! la shopping online se preteaza la astfel de lucruri? Sa fim seriosi!
Ah, si inca o chestie . Cine tine "corespondenta" cu aceasta doamna rugati-o sa va zica sloganul firmei. Daca il stie a castigat.

scuze de greseli si coerenta zero, sunt foarte obosita...
noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

pentru cine are chef de shopping pe ebay...

http://search.stores.ebay.de/TRENDSANDBRANDS_W0QQfciZ13QQfclZ4QQfsnZTRENDSANDBRANDSQQfsooZ1QQfsopZ1QQftsZ2QQsaselZ48884619QQsofpZ0QQsatitleZWQ5AQ5A1Q51Q5111Q2a

http://stores.ebay.de/Lady-City

enjoy!

Mergi la inceput