Redoutistele fidele laredoute.fr (127)
Raspunsuri - Pagina 18
Ioana13 spune:
La fel consider si eu ca nu e legal sa nu putem lua din ce tara vrem si firma mama, poate, ca nici nu ar vrea asta, dar poate prin contract se obliga fata de francizatori... ei vind la pretul lor, iar astia adauga ce adaos cred ei... poate de aici le vine profitul. O fi o franciza mai ciudata fiind pe net
Seamana chestia asta cu produsele UE sau non-UE pt care se platesc taxe mult mai mari... mondializarea e de vina si efectul de sera
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Brigit spune:
A, si apropos de diferentele de preturi, eu de cand am auzit ca isi fac filiala in RO tot ma uit pe preturile de pe celelalte site-uri ale filialelor si ma minunez de diferentele de pret.
Ca sa va dau un exemplu iau un produs din colectia noua, sa fiu sigura ca il gasesc pe cat mai multe site-uri:
www.laredoute.fr/vente-pull-col-v-croise-prix-mini.aspx?productid=324125908&documentid=201208&single=false&categoryid=22898366" target="_blank">Plover prix mini pe site-ul frantuzesc =9.99 €
www.laredoute.at/AT/de/kauf-pullover-mini-preise.aspx?productid=324125908&documentid=294508&producttitle=Pullover MINI PREISE&categoryid=46467614&hasPrev=1&hasNext=1&index=2&lpProdCount=168&lpProdRetriever=GuidedNavigationPage" target="_blank">acelasi plover , pe site-ul din austria 11.9 €
pe site-ul din belgia nu este, insa www.laredoute.be/BE/fr/vente-pull-col-u-prix-mini.aspx?productid=324140727&documentid=295108&producttitle=Pull col U PRIX MINI&categoryid=46959922&hasPrev=1&hasNext=1&index=2&lpProdCount=112&lpProdRetriever=GuidedNavigationPage" target="_blank">ploverul col U e 12.9€ (in franta atat asta in V cat si cel in U sunt 9.9)
in elvetia www.laredoute.ch/CH/fr/vente-pull-col-v-croise.aspx?productid=324125908&documentid=221908&producttitle=Pull col V crois%c3%a9 &categoryid=47634532&hasPrev=1&hasNext=1&index=16&lpProdCount=424&lpProdRetriever=GuidedNavigationPage" target="_blank">acelasi plover = 24.9 chf (1CHF =2.3 RON, deci calculati si voi ca sunt cam 15.9 eur
www.laredoute.es/ES/es/comprar-jersey-con-escote-de-pico-cruzado-precio-mini.aspx?productid=324125908&documentid=294308&producttitle=Jersey con escote de pico cruzado PRECIO MINI&categoryid=46845710&hasPrev=1&hasNext=1&index=6&lpProdCount=247&lpProdRetriever=ProductFilterSearch&pricesort=Ascending" target="_blank">la spanioli = 11.99€
Nu mai continui research-ul, e clar...
Daca se putea face ceva legat de preturile astea, oare nu le-ar fi sarit aialalti in cap pana acuma? Zic si eu...
April
Emma are nevoie de ajutor !
Giova spune:
Felicici super mesaj. din pacate April are dreptate. exista laredoute si in alte tari UE, iar pretul difera de cele din franta, si nu in jos...ci in sus.
si cum, la noi, totul e posibil...cred ca vom ajunge pe primul loc in topul tarilor, cu cele mai mari preturi.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Brigit spune:
Voiam sa ma uit la greci dar m-au dat pe spate cu alfabetul lor.
Asta pentru ca la Greci ori de cate ori plecam in vacanta bagam o tura de shopping la salonic iar preturile de la Zarra mi se pareau minuscule fata de cat erau aceleasi produse la noi.
Cum zice si Giova, la noi ma astept la ce e mai rau, pentru ca romanii sunt pusi pe afaceri...vorba ceea , sa castige repede, chiar din vanzari mai putine. De ce sa munceasca mai mult si sa faca acelasi profit.
Raman la parerea mea: NU CUMPAR DIN RO DECAT DACA ISI PUN ACELEASI PRETURI CA IN FR!
deci la pastele cailor
April
Emma are nevoie de ajutor !
tania-z spune:
am intrat sa va spun ca e suuuper titlul noului capitol! Clau tu esti autoarea?
GIOVA, multumesc de urarile la adresa zgatiei mele ce tocmai a incheiat perioada de bebelus!
Eu sap pe site intr-un rimt nebun, caut tot ce-am mai vrut si ce nu intentionam sa-mi iau. Si voi patiti la fel?
felicici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 Daca se putea face ceva legat de preturile astea, oare nu le-ar fi sarit aialalti in cap pana acuma? Zic si eu... April Emma are nevoie de ajutor ! |
In toate tarile enumerate de tine exista foarte multe alte posibilitati de a cumpara ieftin si bun, iar acolo reducerile sunt reduceri.
La noi in piata la Obor o bluza plasticoasa este echivalentul a 10E iar reducerile in magazinele de firma se fac de la astronomic la mare.
Sa fiu acum in Spania m-ar durea undeva de pretul cu 2 E mai mare de pe laredoute...in Spania ai de unde sa te imbraci la un pret decent. La fel si in celelalte tari enumerate de tine.
Este foarte trist, nu avem totusi nici o vina ca ne-am nascut aici. Printre cele mai mici salarii si cele mai mari preturi la mancare, toale, accesorii pentru copii. Cat sange rece mi-am facut eu cand eram in cautare de carucior, scaun auto, balansoar, etc pentru copil si vedeam preturile de pe ebay-urile din toate tarile europene si alte situri. Cu toate astea distractia de we a romanului este sa se imbrace frumos sa iasa cu familia la cumparaturi...cine sa mai inteleaga ceva? Inchide-i romanului mall-urile si hypermarketurile in we (cum este in multe tari cu nivel bun de trai din UE) si cred ca intra in sevraj.
Giova, multumesc!
M-am incins acuma!
Lorena(19.12.2007)
Lorenza spune:
Oricum,daca au crezut francizatii astia ca succesul LR se bazeaza pe produsele frantuzesti ,se inseala amarnic.Succesul este datorat preturilor!De carpe scumpe nu duce lipsa Romania,mult mai bune calitativ decat cele lriste.De exemplu,i-am luat sotului o pereche de bermude.I-am spalat o data si rezultatul:o pereche de bermude extrem de uzate in partea din fata,cu vopseaua dusa,de ziceai ca i-am gasit intr-un santier arheologic.Dar,nu-i bai,la cat am dat pe ele.Nu e nicidecum o regula sa se intample asa mereu,dar se mai intampla.
croco21 spune:
Buna, ce s-a animat forumul! Abia mai tin pasul. Am vazut si eu confirmarea pe contul comun. Deci e adevarat ca deschid filiala in Romanica, nashpa situatie :(
Cand mai faceti conferinta si cum se procedeaza ca sa participi?
Daca tot am intrat pe contul comun am raspuns cu ocazia asta si fetei care intreba de formular, nu stiu ce nick are pe forum.
CristinaT am eu o carte de Oracle in format electronic, da-mi o adresa de mail sa ti-o trimit. Mai am si unele de SQL daca te intereseaza, din pacate PL/SQL nu gasesc desi stiam ca am.
Andrei
Vacanta 2008
miki68 spune:
Vorbeam cu sotul mai devreme si am ajuns la o concluzie: cumparam de pe lr.fr pentru ca au preturi extrem de mici fata de magazinele romanesti si nu pentru ca ar fi super calitate. E drept ca sunt si produse de calitate foarte buna, dar pentru mine au fost prohibitive ca pret si nu le-am cumparat. Nu's de ce cred ca majoritatea cumpara acele lucruri ieftine, de calitate asa si asa spre buna, doar pentru ca sunt mai ieftine decat in RO. Si mai cred ca aceste persoane nu vor da niciodata un pret mare pe lr.ro pe aceleasi produse. Cumparam tricouri de 1 euro pentru ca nu-mi pasa daca se decoloreaza/destrama/largesc. La 1 euro puteau fi si de unica folosinta. Eu una ma reorientez spre e-bay, da' nici nu imbogatesc pe cineva.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicici Cat sange rece mi-am facut eu cand eram in cautare de carucior, scaun auto, balansoar, etc pentru copil si vedeam preturile de pe ebay-urile din toate tarile europene si alte situri. Lorena(19.12.2007) |
uite asa am patit si eu m-au apucat pandaliile cand vedeam dif de pret dintre ro si alte tari! si uite de asta am comandat pt copil tot ce-mi trebuia(si inca multe altele)de pe un site in italia (unde am platit 35euro taxa transport dar si asa am iesit muuult mai ieftin si nu mai vb de calitatea produselor)si hainute majoritatea de pe lr
36+ DAVID-MIHAI