LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 4
anangel_lexi spune:
La multi ani, Vladone!!! Sa fii fericit, sanatos, norocos si sa-ti bucuri parintii clipa de clipa!
Lilina, sa va traiasca feciorul, ma bucur ca ai depasit cu bine nascarea !![]()
La multi ani, Roxana Maria de floricel!
O asteptam pe mami a ta cu noutati despre tine!
Am vazut-o pe vesela Cosmina, asa-mi place sa vad poze cu ea, te binedispune in orice situatie!
Fii-mea cand ii fac poza se stramba si vine aproape de aparat, astfel ca toate pozele cu ea sunt cumva de sus facute.
Foarte frumoasa si petrecerea lui Rares si cadourile si tortul...dar in special sarbatoritul. Princess, si Maria are un urs identic cu cel al lui Rares, e luat din Auchan cumva? Multumim mult pentru urari!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
anangel_lexi spune:
Xandrutza, scot si eu majoretele

I-am dat un sms Xandrutzei, daca aflu vesti, va tin la curent.
de
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
eloise spune:

Am revenit si noi in tara dupa o vacanta de 7 zile in Antalya. N-am mai intrat de mult, vreau sa ii felicit pe toti micutii sarbatoriti care si-au serbat cea de-a doua aniversare intre timp.
Sa fie sanatosi si norocosi!
La multi ani sarbatoritilor zilei, Roxana-Maria si Vladut!
Marturisesc ca n-am avut timp sa citesc decit ultimele 3 pagini (doar ce s-a scris in capitolul asta) si nu pricepeam ce e cu aluziile la Lilina... naste din nou si nu ne-a spus ca asteapta un bebe sau ce se intimpla? M-am dumirit greu, eram complet zapacita.
Parca am si eu o presimtire ca Xandrutza ne da azi vestea cea mare. Tin pumnii!
La multi ani si Adinei pentru recenta aniversare! 
Am vazut doar pozele lui Rares de la petrecerea de 2 ani, foarte frumoase, se vede ca s-a distrat pe cinste de ziua lui.
Promit sa ma intorc in urma, sa mai recuperez ce s-a scris sis a mai vad poze. O sa postez imediat si eu citeva din sutele pe care le-am facut in saptamina asta de vacanta.
"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
Monique_new spune:
eloise bine ati revenit. Asteptam pozici din concediu.
lexi
.Sa sti ca si Cosmi sta la pozat doar cand are chef....dar vesela si pusa pe sotii este mai mereu.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

ramomar spune:
xandrutza hai da-ne vesti nu ne mai tine cu sufletul la gura! 

princess vazut sarbatoritul incantat tare
de frumoasele jucarii si torturi!
eloise bine ai revenit, cum a fost? asteptam poze si impresii
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
xandrutza_76 spune:
La multi ani fericiti Vladone!!
Sa cresti mare, sa fii sanatos, voinic, voios!
Lilina, sa aveti parte doar de bucurii din partea Bucuriei voastre!!

P.S. Ai nascut? ![]()
Citesc pe aici si revin.
Alexandrina
39+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
anangel_lexi spune:
Ahh, Xandrutza, ma bucur ca ai aparut! Deja imi faceam calcule in gand: "deci daca Narci e nascuta pe 21 si Xandrutza naste azi, incepand de la anu' n-o sa aiba pauza intre 2 bucatariseli decat 1 zi."
Daca nu nasti azi, o sa ai pauza intre 2 bucatariseli 2 zile. Deja e un pic mai bine, nu?

de
Din ce in ce mai mare
Monique_new spune:
xan ai aparut
. Ne ti asa in suspans pana la ora asta.Ai vazut cine se gandeste la tine...lexi sa nu te obosesti prea mult la bucatarie
.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

festina spune:
Buna mamicilor
N-am mai intrat de ceva vreme si am o restanta la uraturi cu scuzele de rigoare
La Multi Ani!
Eric de Beatrix
La Multi Ani!
Ioana de Gabitzica
La Multi Ani!
Alexia-Maria de Mi-Ka
La Multi Ani!
Matei de Osna
La Multi Ani!
Cosmina de Monique
La Multi Ani!
Yagi Alesio Tsubasa de Eli
La Multi Ani!
Rebi de Lakioana
La Multi Ani!
Ada de Cecilia
La Multi Ani!
Erik de Cata14
La Multi Ani!
Nicolas Mihai de Pufy
La Multi Ani!
Sarah-Rebecca de Roxanae
La Multi Ani!
Victor de Crisnemes
La Multi Ani!
Maya-Maria de Gonghy
La Multi Ani!
Maria-Cornelia de Lexi
La Multi Ani!
Rares-Nicolas de Princess
La Multi Ani!
David-Stefan de Mirabela
La Multi Ani!
Matti de Sephora
La Multi Ani!
Narci de Xandrutza
La Multi Ani!
Vladone de Lilina
La Multi Ani!
Roxana-Maria de Floricel
Am vizionat o multime de poze de la aniversarile piticilor, toata lumea s-a distrat de minune!
Incepe galeria pentru Xandrutza????
O zi buna tuturor 
xandrutza_76 spune:
Buna dimi, in sfarsit!
Mii de scuze fetelor, am aparut tarziu pe forum, de dimineata m-am luat cu pregatiri, spalat pe cap, un dus lung de vreo ora, ca ala de maine dimineata va fi de vreo 5 minute si-i prea putin, mai ceva bagaje... Am citit si eu din urma, va sa zica asta era cu nasterea Lilinei ![]()
La multi ani Roxana, multa sanatate!! 

Florina, va mai asteptam la noi.
Ramo, va doresc tie si sotului tau cat mai multi ani fericiti impreuna, presarati cu bucurii si impliniri!
Lullabay, sanatate lui Stefanel! Eu prelucrez pozele folosind programul camerei foto, e destul de complex (camera e un HP).
Itzy, ma bucur ca ai fost insomniaca, am mai aflat si eu cate ceva despre voi. Poze mai vreau sa vad, dar le pui tu mai incolo, dupa ce ma intorc eu ![]()
Eniko, multumesc pentru PM, ti-am trimis si eu numarul. Oricum la 9 dimi cred ca o sa umblu prin spital, la interogatoriu, la pregatiri... Sper pe la 12, sa fiu iesita din operatie, si suficient de fresh pentru sms-uri
Sanatate la copii!
Lexi, ti-am trimis PM, ai ce studia
Saru`mana pentru sms.
Monica, e super tarta
Am tras o privire si la celelalte poze, dar le-am studiat si ceva mai devreme, de pe mail
Tare fain e dialogul cu buni, la telefon.
Princess, acomodare rapida la serviciu! Ma pun pe vizionat poze imediat.
Andra, bine ati revenit din concediu!!
P.S. Chiar m-ati emotionat cu galeria, incepe sa-mi para rau ca nu v-am facut o surpriza... Maine plec dimineata, pe la 8, la spital.
Alexandrina
39+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe