LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Ahh, Xandrutza, ma bucur ca ai aparut! Deja imi faceam calcule in gand: "deci daca Narci e nascuta pe 21 si Xandrutza naste azi, incepand de la anu' n-o sa aiba pauza intre 2 bucatariseli decat 1 zi." Daca nu nasti azi, o sa ai pauza intre 2 bucatariseli 2 zile. Deja e un pic mai bine, nu?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Hi-hi, ce simpatica esti! Suna mai bine, intr-adevar, 2 zile pauza

Alexandrina 39+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

XAN iti dau reteta de tarta cand vi din spital.Suntem cu gandul la tine maine toata ziua.Nastere usoara si un bebe sanatos.Te asteptam cu poze cu bebe cel mic.

ramo cum a fost aseara.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Monica, in poza asta Cosmi sta la pozat exact asa cum trebuie, ca un fotomodel profesionist (candva am lucrat si eu cu copiii chestii din astea). Si e tare cocheta, asa-mi place
Princess, am inceput sa ma uit la pozele voastre, am ajuns abia la a 11-a; ce-mi place ca ati pus multe jucarii pentru copii. Am vazut si un bebe mic in scaunel, simpatic. Rares vad ca e foarte meticulos, cum aseaza paharele pe covor.

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Multumesc mult, Monica!
Multumesc tuturor!

Sa nu uit, doresc multa sanatate, fericire si vise implinite tuturor Bucuriilor care se vor aniversa zilele urmatoare!
La multi ani Mario, Darius, Dudu, Papusik Ana Maria, Teu, Toma si Gabriel printul! Pupici mamicilor!

P.S. Cred ca pentru octombrie voi putea face urari "live"

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salut, multumesc din suflet pt.toate urarile

am luat tortul, am fost si pe la vechiul loc de munca sa semnez niste documente
aveti aici cateva poze

plec sa culc "fulgerul" care e un pic crizat, ca nu ii dau tortul din frigider

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

xandrutza ai aparut...nastere usoara pe maine si un bb sanatos, papacios si cuminte

Anca, mamica de www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/129272.birthday.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Impresii din vacanta acum: am revenit foarte incintati, intr-adevar e vacanta ideala pentru o familie cu copil sau copii mici. Realmente nu-ti lipseste nimic din ce ai putea avea nevoie pentru confortul zilnic al copilului. Mincarea a fost grozava, foarte variata si abundenta, m-am ingrasat aproape 3 kilograme in 7 zile . Serviciile erau ireprosabile, fiecare cerinta din partea clientului rezolvata prompt. Personalul vorbea satisfacator engleza si chiar un pic de romana (cel putin pe la magazine unii vorbeau chiar binisor limba noastra). Hotelul arata destul de impresionant, desi eu tocmai in privinta asta am avut, strict, niste obiectii (camerele nu sint chiar atit de mari cit ar cere standardul de 5 stele, apoi designul e destul de kitschy dupa gustul meu -de pilda m-am prapadit de ris ca peste tot erau tablouri de alea de care gasesti de cumparat prin parcuri, peisaje de alea oribile- dar incadrate in niste rame somptuoase, aurite, maaari... un tablou care revenea peste tot in hotel de 10 ori pe fiecare etaj reprezenta niste ratze in apa si era inramat tot asa, cu rama groasa, aurita . Ma rog, astea au fost nemultumirile mele dpdv al impresiei artistice , in rest totul a fost foarte ok: servicii, picina, gradina, plaja, conditii pt copii, mincare, bauturi.) Asa ca Lilina, ai avut dreptate, e foarte fain hotelul si te fac sa te simti excelent acolo.

Aici poze.

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Lilina ce frumos e torul! Da Vladone ce-i asa suparat? ar trebui sa dai copilului ce vrea ca doar o data pe am e ziua lui

Anca, mamica de www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/129272.birthday.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Lili super tortulet.La ce cofetarie l-ati facut?
Am vazut si nelipsita poza cu Tweety. Culca sarbatoritul sa fie odihnit dupa amiaza la party.

xan are mami un mic fotomodelacasa.Merci. Sincer as vrea sa nu ii placa prea tare cand va creste treaba asta cu pozatul.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Andra super dragute pozele si protagonistii. Se vede ca ati avut un concediu minunat.Imi place mult poza asta .Este foarte reusita.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput