Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(84)
Raspunsuri - Pagina 17
Miky-ea spune:
Si eu consider ca sunt necesare servetelele umede pt bebe in spital...![]()
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
mariana28 spune:
Multumesc ! Sunteti niste dragute
, dar sa stiti ca nu sunt chiar asa slabuta, am luasem vreo 12 kg deja, acum cred ca am ajuns pe la 14, prietenele mele zic ca le-am pus la burta si la fund, adevarul e ca am facut un fund......
Sa stiti ca si eu am avut niste dureri cumplite in jurul buricului, am crezut ca e din cauza ca eu am avut o operatie de hernie anul trecut, dar am mai auzit gravide care se vaitau de lucrul asta, sper sa nu se faca hernie ombilicala, sa fie doar asa niste dureri normale in sarcina.
Sanatate multa!
29+baietel
http://good-times.webshots.com/album/567279092qngjIG
bebecris spune:
ai vazut pozele de pe link?
deci o sa iau si servetele umede pt poponetul lui bebe...
32+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Ramo2007 spune:
Buna,
Am pus papa la foc si acum va citesc.
Am sunat la Graco si caruciorul meu ajunge cel tarziu vineri...nu mai am rabdare.Si mie mi-a placut foarte mult balansoarul acela de la ei dar 1500 RON mi se pare prea mult...mai mult decat caruciorul ...
Ramo
28+ 
Puiutul meu scump
Amalia spune:
Mav
super schema aia de diversificare!!
Iti da si idei multe si program de masa, tot... Clar se adapteaza la fiecare copil, dar este o sursa de ispiratie excelenta! Eu ma gandesc ca am uitat multe din lucrurile pe care le facem cu David, iar schema asta chiar pica super!
| Citat: |
| citat din mesajul lui mav Spiridus, pt inspiratie, uite www.scribd.com/doc/4138796/SCHEMA-DIVERSIFICARII-AlIMENTATIEI-BEBElUsIlOR-" target="_blank">aici. O sa revin cu idei despre "cum", pe PM, dar nu pot chiar acum, poate cand voi intra si eu in prenatal; mai am ceva de lucrat zilele astea... ![]() 35+Mami de Sebi (04.02.2004) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS "Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown) |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
34+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Spiridus de durerea asta in picior am mai auzit si la alte gravidute. Am o vecina la bloc, insarcinata si ea in 34 de saptamanai ca mine, care are asa dureri de vreo luna si ceva si are momente cand abia isi taraste piciorul de durere
. Doctorul i-a spus ca-i apasa bebe pe un nerv (probabil cel sciaic) si de aici durerea..
Intrebai de CFR2...eu o sa nasc la CFR2 cu d-na doctor Mihaela Margaritescu. Si tu nasti tot aici? Cu cine?
| Citat: | ||
citat din mesajul lui spiridusul
pai, si mi mi s-a parut straniu, si de aceea am zis sa astept sa vad ce zice medicul meu. sincer, nici eu nu stiu ce am, ma doare spatele, coboara pe picior, apoi incepe sa se intareasca burtik si sa ma doara. ieri dupa 2 ore de dereticat/facut mancare, intins rufe, bla-bla-bla- am picat, pur si simplu, au inceput sa imi tremure genunchii si cand am pus piciorul sa fac pasul, m-a ars o durere de am picat. o prietena mi-a zis ca ea asa a patit si a fost la spital , unde au pus-o la monitorizare (eu n-am pupat asa ceva, ca, deh, am deranjat probabil pe careva de la cafea) si de fapt avea contractii de toata frumusetea. mai sunt 6 ore, si ajung la omul de incredere. BTW MAI NASTE CAREVA LA CFR2? tx mav de link.. o sa mai sterpelesc retete de pe acolo. |
si
34+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Alexa vad ca te-au linistit fetele deja!!
Stai linistita ca e bine bebicul!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alexa.1983 Fetelor sunt panicata....de vreo 2 zile bebe misca fff putin si nici nu ma mai duc toata noaptea la pipi......ce ma faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac?........... ...Vine un la mami......Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() LAURA 32+ Deniel Alexi ![]() ----------------------------------------------- ![]() AMR 7 sapt ![]() ![]() |
si
34+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Simona ma bucur mult ca ai intrat sa ne mai spui ce mai faci!
Imi faceam griji deja..
.
Multa sanatate taticului tau, sa-si revina cat mai repede!
Bebecris ti-au raspuns vad deja fetele, intr-adevar iti vor fi foarte utile servetelele alea..si pentru bebe, dar mai ales pentru tine. Cat priveste dusul...ma indoiesc sa apuc sa fac vreunul in maternitate..![]()
si
34+
Luca Gabriel
cata_myky spune:
hop si eu.buna ziua la toata lumea.v-am citit din urma .pai cum bre sa nu ai liber la dus dupa cezariana?ha?detalii ca mor aici.sau un link despre cezariana ce ai voi sa faci dupa si ce nu ca eu am gasit foarte putin despre op.si nu am unde sa ma informez.la mine in fam nimeni nu a facut cezariana si sunt cam nauca in acest caz.
al meu BB e asezat jos de la inceputul sarcinii si imi apasa pe vezica de ma duc la baie ca de am senzatia de pipi dar cind colo 2 picaturi imi vine sa pling ca s-a facut tare frig aici si imi ingheata
.iar momente cind e linistit are si el dar nu foarte mult .asearama rugam de el sa o lase si el pe mami sa se odihneasca ,dar nu ai cu cine.asta e mai suportam putin si gata.azi imi fac bagajul de spital sper sa nu uit ceva ca m-am ars.
34+
Man-Dat Christian
AMR 3 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community
Alexa.1983 spune:
Bebecris ce de lucrusoareeee frumoaseeeeee
Da Amalia.....sunt calm,calm...calm....
Ramo si eu i-am sunat ieri sa vad de carucior....
saracii....erau pe drum spre Oradea......azi mi-a venit cadita de la reclamamascata, pe care am comandat-o la targ vineri....am mai scapat de un stres...
toata casa e cutii si cutiutze peste cartoane si ambalaje.....toate vin in timp
numai bebe intarzie....vb sotului "Hmmmm au venit toate...si....bebe...pe cand?!?!?"saracul...de parca i-ar fipromis cineva ca daca e cuminte si cumpara tot primeste seunda 2 si bebele![]()
Am rezolvat-o cu leaganul...mi l-a luat nasa mea si vine ea cu el taras pe avion....
plus medicamente anticolici, dureri de dinti.......
si ce mai stie ea....
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
32+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 7 sapt