Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Alexa, te-ai scos cu leaganul, daca-l aduce nasa ta, sigur o sa fie cadoul ei
Eu cred c-am fost chioara la targ, n-am vazut nici standul Avent de unde vroiam o gramada de chestii si nici cadite

Ramo 28+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Ramo nu-i nimik....uite eu am luat cadita de la c h i c b e b e.........de la targ...intra pe site si comand-o ca vine...a mea are picioare si suport de schimbat bebe.......sunt seriosi si livreaza repede...

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 32+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

bebecris- am vazut pozele. frumoase hainutele.
alexa- nu stiu ce am azi, ca daca zice cineva ceva de durere sau de un simptom, hop si eu ca il am.
si eu de vreo doua zile nu prea il mai simt pe bebe foarte activ. vineri, de exemplu, a fost activ spre agitat. eu de-abia asteptam ora 1 noaptea ca sa ma delectez cu acrobatiile lui, dar de vreo 2 nopti e cuminte.
mai am rabdare. joi dimineata ma duc la eco morfo, fac si al doilea test non stress si ma vede si dr meu. e zi mare pentru mine.

31+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Spiridusule si eu am aceeasi durere de coloana in partea de jos care sageata in picior...nu e insuportabil si doar in unele zile ma doare. in mom in care ma ridic din pat sau scaun, abia pot calca pe un picior. niciodata nu ma dor ambele deodata. dar in cateva secunde imi trece. si nu mi se intareste burtica din cauza asta.

Ieri m-au incercat si pe mine niste senzatii nasoale ... o presiune aiurea in piept , exact despre ce spunea Anes. am simti nevoia sa ma pun in pat pt cateva minute.
Am o intrebare: voi cum va mai depilati in zona inghinala?? eu cred ca de saptamana asta o sa-i cer ajutorul sotului...pana acum n-a fost nevoie dar eu chiar nu mai vad nimic...
Ramo o iau pe urmele tale, acum am ciorba pe foc...si ma gandesc ce as mai putea manca pana e gata

30+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

spiridus si amalia - ne intalnim la cfr 2?

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

anes durerea din dreapta sus o am si eu...e deja preferata mea..nici o zi fara ea
bebecris optez pt servetele..imi aduc aminte ca la Pavel efectiv ne-au cerut pampersi si servetele umede
alexa vad ca te-au linistit fetele au dreptate..nii al meu numai topaie cum topaia
Mav prezenta la datorie.....acusi fug iute-n pat
spiridushule..aceleasi urari de bine transmit sistemului medical ...bafta la doc
simona bine ca ne dai vesti..imi pare rau de tatal tau sanatate multa ii doresc..cat despre sistemul medical..tu nu sti
intreba cineva de baie dupa cezariana asa este nu ai oie sa faci baie o vreme dupa...minim 10 zile
32+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

cum n-am voie 10 zile sa fac baie dupa cezariana?!?!? pai eu cum ????????!??

31+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Maine mergem la control...nu mai am rabdare ...ce repede trece timpul
Eli,multa sanatate!
Bebecris,foarte frumoase lucrurile lui bebe!Sa le stapaneasca sanatos!
La noi e gata...de cand sunt in concediu medical am incercat mai multe in domeniul culinar.
Va urez o zi frumoasa, plina de vesti bune!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Poate ne mai trec durerile...

Stau la bar in localul meu preferat... deodata intra pe usa cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o vreodata...
Ma gandesc cum sa intru cu ea in vorba si comand o sticla de sampanie.
Trimit chelnerul la masa ei cu sticla si un biletel daca doreste sa
bem impreuna. Ea citeste biletelul si imi zambeste, scrie ceva si imi trimite mesajul prin chelner.
Pe bilet sta: " onorate Domn, daca as bea cu dvs. din aceasta sticla,
ar trebui ca in garajul dvs. sa existe cel putin un Mercedes, pe contul dvs. cel putin un milion, in pantalonii dvs. ar trebui sa fie 17cm, iar o vila in Insulele Canare ar fi deasemenea de dorit."
Eu citesc zimbind si scriu inapoi: "draga Doamna, in garajul meu se
afla un Ferrari, un Porsche si un Mercedes, pe fiecare din cele 8 conturi ale mele se gasesc cate 2 Milioane, am case de vacante in Bali, Florida si Elvetia...... insa niciodata - nici pt. cea mai frumoasa femeie din lume - nu as lasa sa mi se taie 6cm... asa ca va rog sa trimiteti sticla inapoi!

30+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Elilov .... baie ca baie dar nici macar un dus ?? 10 zile??...eu auzisem ca la cezariana te tin 7 zile in spital

Criss 31+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput