Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(84)
Raspunsuri - Pagina 16
criss703 spune:
Kita si eu obosesc ff. repede , chiar suflam de numa cand am citit mesajul tau
, nu e placut dar cand sti ca nu esti singura parca e mai usor , tensiune mica de asemenea am 9 cu 5 de regula si puls mare 102 iar noaptea depinde pot merge de 2 ori dar si de 6 . Mai nou au mai aparut si dureri si intepaturi sub burtica offf...
Daca tot suntem in plin proces de renovare acasa...acum am inceput si la servici
, azi am reusit sa rezist ..1 ora printre moloz, frig si praf ...si am venit acasa unde macar e cald ca restul e la fel si aici 
![]()
Criss
31+
http://community.webshots.com/user/criss703
VonHelen spune:
Alexa ai deja 32 saptamani si bebe nu prea mai are suficient loc de joaca in uter pentru ca a crescut mare
; nu te ingrijora, dupa 32-34 saptamani bebelusul misca mai putin, si nu mai face miscari asa de ample...important este sa il simti de cateva ori /zo. la carte scrie sa te duci la medic daca nu simti macar 10 miscari/ zi..pot sa fie ele cat de slabe, important este ca se misca.
iar legat de partea cu pipi, Futuremother are dreptate; pur si simplu si-a schimbat pozitia si nu te mai apasa atat de tare pe vezica; si eu am nopti in care ma duc de 4-5 ori la baie si altele in care ma duc la pipi doar o data.
30+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
zairra spune:
Buna, gravidute!
Imi trimiteti si mie informatii cum sa pun poze in contul gravidutelor de noiembrie-decembrie? Dar asa, ca pentru....nepriceputi
La mine bebe are zile cand face tumbe nonstop si zile in care se odihneste. Daca esti ingrijorata, bea un suc de fructe cu putina gheata (sau rece) si stai intinsa pe spate in pat si cu siguranta o sa "zica" ceva bebele..
futuremother spune:
da bebecris, eu zic ca sunt utile servetelele umede in spital .... asta nu inseamna ca trebuie sa faci un obicei de a face toaleta puiului cu ele dar sa te scoata din situatii .... e ok. eu sigur voi lua 
31+
si mamica de 
AMR 9 sapt
Alexa.1983 spune:
Futuremother
VonHelen
Zairra
Hai ca misca burta....si m-ati mai linistit si voi 

...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
32+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 7 sapt 

zairra spune:
Eu o sa iau sevetele umede in spital, o cunostinta imi spunea ca transpira atat de mult dupa ce a nascut incat le folosea inclusiv sa isi faca o "mini-toaleta" pana a avut liber la dus (cezariana).
Z_IULIA spune:
Alexa stai linistita ! Bebelul o fi dormind si el ![]()
Si sa nu ai dubii eu zic sa mergi la doc. Sigur o sa te linisteasca !

Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria
DPN 23.12.2008
futuremother spune:
zairra ai perfecta dreptate ... si uneori nu numai de liber la dus dar cand te uiti ca lasi mogaldeata singura ... parca nu te lasa sufletul .... si te mai improspatezi cat de cat ....da, ce sa mai ... sunt bune
31+
si mamica de 
AMR 9 sapt
Alexa.1983 spune:
Iulia.....
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
32+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 7 sapt