Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(84)
Raspunsuri - Pagina 15
VonHelen spune:
Anes si eu am dureri asemanatoare la baza toracelui; faza este ca dimineata cand ma trezesc sunt ok, dar apar si se accentueaza pe parcursul zilei, probabil datorita pozitiei. si ma mai doare si deasupra buricului. mi-a zis dr ca e f destins uterul si dor ligamentele...
30+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
zairra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VonHelen Anes si eu am dureri asemanatoare la baza toracelui; faza este ca dimineata cand ma trezesc sunt ok, dar apar si se accentueaza pe parcursul zilei, probabil datorita pozitiei. si ma mai doare si deasupra buricului. mi-a zis dr ca e f destins uterul si dor ligamentele... 30+ ![]() "Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin |
Si mie mi-a spus la fel, ca eram ingrijorata la un moment dat...
Miky-ea spune:
[quote]citat din mesajul lui monicus
Eu spuneam Miky-ea... suntem trei care stam in cartierul Militari?
Eu locuiesc langa Autogara Militari,la statia de metrou Pacii...

![]()
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui anes spiridusul, tu ai doar dureri de spate sau si contractii? Chiar nu stiam ca unguentele cu diclofenac sunt permise. Eu am ignorat toate antiinflamatoarele pt. ca stiam ca nu sunt permise la sarcina. 34+ ![]() |
pai, si mi mi s-a parut straniu, si de aceea am zis sa astept sa vad ce zice medicul meu.
sincer, nici eu nu stiu ce am, ma doare spatele, coboara pe picior, apoi incepe sa se intareasca burtik si sa ma doara.
ieri dupa 2 ore de dereticat/facut mancare, intins rufe, bla-bla-bla- am picat, pur si simplu, au inceput sa imi tremure genunchii si cand am pus piciorul sa fac pasul, m-a ars o durere de am picat.
o prietena mi-a zis ca ea asa a patit si a fost la spital , unde au pus-o la monitorizare (eu n-am pupat asa ceva, ca, deh, am deranjat probabil pe careva de la cafea) si de fapt avea contractii de toata frumusetea.
mai sunt 6 ore, si ajung la omul de incredere.
BTW MAI NASTE CAREVA LA CFR2?
tx mav de link.. o sa mai sterpelesc retete de pe acolo.
monicus spune:
Dragi burtici un site cat se poate de informativ legat de alimentatia bebelusilor...
http://www.scribd.com/doc/4138796/SCHEMA-DIVERSIFICARII-AlIMENTATIEI-BEBElUsIlOR-
Anes cu aceeasi problema ma confrunt si eu si dureri ed spate si de sold, si dureri in partea din dreapta sus...exact in apropierea sternului... pe mine inca din saptamana a 22-a.... deci sunt direri normale din cauza bebeului. Ma doare in fiecare seara si apas ca poate nu ma doare.. dar deloc.. nu imi trece...
Acum citesc mesajul....
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
27+ 
AMR 13 saptamani
bebecris spune:
buna burtici...am facut poze...va dau linkul imediat...azi ma duc sa mai iau ce mai trebuie pentru spital...nu gasesc camasi de noapte...si poate o bluzita cu maneca lunga pentru mine...ma duc in titan si la sensiblu...voi luati si servetele umede pt spital, pt bebe?
http://good-times.webshots.com/album/563356817pMiPyw
32+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Miky-ea spune:
[quote]citat din mesajul lui anes
Fetelor, pe mine ma doare RAU DE TOT in partea dreapta sus, in apropierea sternului. O durere continua ce vad ca se accentueaza cu trecerea timpului.Dr. spunea ca din cauza lui BB care creste si apasa. Voi aveti asemenea dureri?
Anes,eu simt un disconfort de mai mult timp,in partea dreapta sus,chiar sub
...ma supara tare de multe ori si de cate ori am vrut sa intreb medicul am uitat...
Maine merg la control si sper sa nu uit...![]()
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
Alexa.1983 spune:
Fetelor sunt panicata....de vreo 2 zile bebe misca fff putin si nici nu ma mai duc toata noaptea la pipi......ce ma faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac?...........
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
32+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 7 sapt 

simona_1402 spune:
Salutare burticutze!
Mai dam si noi pe aici, cu scuze ca nu am intrat sa spunem nici macar ca suntem OK, dar...
In primul rand mi s-a stricat wireless-ul, asa ca nu am mai avut net la pat, ceea ce pentru mine a fost destul de nashpa. Pana la urma s-a indurat soatza de mine si s-a dus si mi-a cumparat alt WL. De citit am mai citit si eu cate ceva cand mancam, la bucatarie, faceam 2 lucruri deodata, practic nu am apucat sa vad decat cine a mai intrat si cam despre ce era vorba (primele 2-3 randuri).
Pe urma - bebe agitat, i-am dat iarasi cu un diazepam in cap, drept pentru care am motait si eu 2 zile in urma, nu am mai fost buna de nimic.
Am fost la recoltat de analize, cum pentru mine decat drumul pana acolo a fost un efort maaare, iar s-a mai dus o zi in care nu m-am miscat deloc din pat.
Si.... ca sa nu fie si la mine chiar totul bine
.... sambata dimineata, cand toata lumea se pregatea de mare nunta mare in familie (la un verisor), vine si tata cu vestea... "stai ca eu nu mai merg ca imi este rau" A plecat sora mea de urgenta cu el la spital - diagnostic atac ischemic tranzitoriu - are antecedente, acum 8 ani a facut un AVC mai puternic in urma caruia o buna vreme a avut un inceput de pareza si i-a fost afecatata vorbirea, mai are si un puisor mic de diabet, asa ca ce se mai... Acum nu a fost atat de rau, aceleasi simptome dar nu asa de accentuate, doar ca a fost tratat cu spatele la urgente. Pe sora mea au dat-o afara pur si simplu, pe el l-au bagat inauntru si, dupa o examinare care mie mi s-a parut mult prea sumara, l-au dat afara cu o reteta in mana, fara prea multe explicatii. Acum ne-am mai intins si noi antenele prin spital si ieri am reusit sa il internam totusi la neurologie, am ales si medicul - unul mai tinerel dar mai bun, ca asa e in provincie, azi ii fac analize, tomograf, sa vada exact despre ce este vorba.
Va pup si mai revin cand mai pot.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
30+ 
AMR cel mult 10 pana la 
futuremother spune:
| citat din mesajul lui Alexa.1983 Fetelor sunt panicata....de vreo 2 zile bebe misca fff putin si nici nu ma mai duc toata noaptea la pipi......ce ma faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac?........... ...Vine un la mami......Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() LAURA 32+ Deniel Alexi ![]() ----------------------------------------------- ![]() AMR 7 sapt ![]() ![]() |
Alexa asa am patit si eu si m- am dus la eco... acolo am vazut ca bb e bine doar ca state cu spatele la buricul meu si avea toate membrele in interior unde, cand se misca, il simteam ca o tresarire ....
ce mai bine, sfatul meu, du- te la eco .... acolo vezi bataile inimii si ce face cu adevarat....iar pt faza cu pipi - uneori se aseaza de ai senzatia ca degeaba iesi din baie ca simti ca trebuie sa te intorci- acum poate ca e invers- a lasat vezica libera
bafta si asteptam vesti

31+
si mamica de 
AMR 9 sapt