Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Z_Iulia vezi ca ai PM!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

spiridusul eu sunt de acord cu intalnirea la Plaza.. dar mai vorbim pana saptamana viitoare
Sa ne raspunda si celelate burtici din Militari.... s avedem ce spun si ele... Eu sunt de acord.....

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 27+
AMR 13 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

sunt la pag 8, trimit asa, ca am un mirositor in zona.. sa vad cum il spal fara sa il ridic in bratze...

spiridusul 32 w + Alexandru 02.02.2007

ce m-am distrat..pune-l in cada si da cu dusul pe el !! hai ca ai fost simpatica

30+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Da... Anes eu te-am intrebat... am crezut ca iti maia duci aminte...nu-i nimic.... poate imi va raspunde o alta burticutza.... care cunoaste procedura.... inainte de a intra in concediu prenatal
Multumesc.....

Citat:
citat din mesajul lui anes

Amalia, bine ca te-ai linistit! Cunosc senzatia... cand ti se pune pata (a se citi ingrijorarea), nu mai vrei sa astepti... vrei sa te lamuresti ACUM. felicitari pt. BB in grafic!

monicus, tu m-ai intrebat cum am procedat cu concediul? Scuze, dar nu mai stiu...

34+

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 27+
AMR 13 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

manumanuiti multumesc mult pentru informatii! am noroc ca am exact acelasi tip de card. 3 saptamani nu mi se pare mult..exact ca cei de la quelle; numai ca pachetele de la quelle le-am primit si mult mai tarziu de 3 saptamani.

30+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Spiridus, pt inspiratie, uite www.scribd.com/doc/4138796/SCHEMA-DIVERSIFICARII-AlIMENTATIEI-BEBElUsIlOR-" target="_blank">aici. O sa revin cu idei despre "cum", pe PM, dar nu pot chiar acum, poate cand voi intra si eu in prenatal; mai am ceva de lucrat zilele astea...

35+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Otilia , Diana scuzoaiele mele fetelor pentru lista cu alimente.
Trebuia sa raspund daca am fos intrebata. Dar data viitoare promit ca voi fi mai mult tehnica si mai putin descriptiva.

da' eu zic sa nu te scuzi. eu sunt o mare amatoare de mancarica buna, si cam am ramas in pana de idei. la un moment dat am ramas setata doar pe paste cu branza. am uitat cum e o ciorba de gaina facuta la tara, plina cu leustean, cu ou batut si cu toate cele in ea.
nu faci pacat. e mit asta cu poftele. pofte mai mari aveam inainte sa raman
am un priten pe care il intreb de fiecare data cand vorbesc cu el "...si, maica-ta ce-a mai facut de mancare?"

31+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

monicus ai PM!

spiridusul, tu ai doar dureri de spate sau si contractii? Chiar nu stiam ca unguentele cu diclofenac sunt permise. Eu am ignorat toate antiinflamatoarele pt. ca stiam ca nu sunt permise la sarcina.

Mav , Mirtha , iubitelor, pai ce faceti? A trecut perioada de inceput (din primul trimestru) cand ne sarea tandara mai usor!! Sunt sigura ca nici una dintre voi nu a vrut sa o deranjeze pe cealalata! Haideti sa ramanem prietene pana la nastere si apoi la "scutece". Plizzzzz!!!

Fetelor, pe mine ma doare RAU DE TOT in partea dreapta sus, in apropierea sternului. O durere continua ce vad ca se accentueaza cu trecerea timpului.Dr. spunea ca din cauza lui BB care creste si apasa. Voi aveti asemenea dureri?

Nu mai spun de amorteli, dureri de spate si de sold . Stiu ca sunt multe dintre voi cu aceste "placeri" ale sarcinii!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

anes- si eu am uneori o durere asemanatoare in acelasi loc. eu banuiesc ca ma cam inghesuie cu piciorusele cand se intinde. asta se intampla cand stau la masa, pe scaun.

31+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neata burtici! Am fost si noi ieri la dr. Bebelina are 1200 gr si nu s-a intors...Apoi am barzaunit toata ziua prin oras, ca atare am dormit azi-noapte pana acum aproape. O zi frumoasa tuturor!

30+

Mergi la inceput