Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Nu stiu ce am facut de am dezactivat PM, ca eu pe acolo nu am imblat !
Sper ca am reusit sa-l activez.

Mirtha e superb balansuarul de care ai dat comanda !

Mariana28 - esti asa slabuta si iti sta ff bine graviduta !

Cata miky - te invidiez ! Esti asa de slaba ! Si eu.. nu tanculet, ditamai tancul!

Va pup pe toate

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
imi cer scuze ca nu am raspuns aseara insa nu am putut
cum sa nu fiu suparata ca mai mult de 10 min nu pot sa stau in picioare ca ma doare spatele de ma omoara efectiv imi vine sa plang..nici nu reusesc sa citesc tot ce scrieti ca ma ia niste dureri crunte...scriu fuga si plec in pat....nici daca maerg nu e prea bine la un moment trebuie sa stau jos si sa ma intind...e crunt
la fel am patit si la PAvel din luna a7 -a
Si ca sa fie treaba treaba mai am si niste prob pe la serviciu din cauza incompetentei celor de la inspectorat, resurse umane ...numai zic nimic astept ziua de maine sa vedem ce sa rezolvat...
Diana, babizapy, Amalia, Dea multumesc de intrebare sa nu fiti supi ca am raspuns asa greu..dar decat am scris mesajul si m-am bagat in pat
Mariana am vazut pozicile sunt frumoase si ma bucur ca nu sunt singura 'slabanoaga' cum spun fetele
carmendu multumim de banc..ma mai bine dispune cate o glumitza
kita bine ai revenit ne bucuram ca bb e bine si tu la fel...sanatate si pe viitor
Mirtha am refuzat sa mai citesc mesajul dupa ciorba...mi-am dat seama ca e cu mancare si ion saracu zau de stie sa faca ceva pe la bucatare...deci am scapat fara pofta
gata azi merg la doc sa vad daca m apoate ajuta cu ceva..in leg cu durerile de spate..dar stiu raspunsul..fara efort, mers drept si stat intins...greutatea exercitata asupra coloanei..bla bla
va pupacesc
32+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Amalia, bine ca te-ai linistit! Cunosc senzatia... cand ti se pune pata (a se citi ingrijorarea), nu mai vrei sa astepti... vrei sa te lamuresti ACUM. felicitari pt. BB in grafic!

monicus, tu m-ai intrebat cum am procedat cu concediul? Scuze, dar nu mai stiu...

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Elilov
Iti tin pumnii sa-ti dea doctorul ceva sa nu te mai doara in stilul asta!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Amalia, ma bucur ca totul este ok cu tine si bb!
Mirtha, foarte "frumos", ce sa zic, dupa cateva ore bune, ti-ai editat mesajele referitoare la discutia de ieri... Pacat ca nu am dat quote....
Ti-ai dat seama ca mesajul meu nu iti era adresat tie personal si ca eu nu am nimic cu "femeia din tine"?!

Cherie, Eli,.....
Dea???

O zi buna tuturor!

35+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

neataaaaa!
aseara m-am dus la spital pana la urma... unde, evident ca nu prea m-a lamurit nimeni. m-am ales cu o injeptie de no-spa si ... urcat 2 etaje pe scari.. bine ca am azi programare la dr meu. oricm, mi-am propus sa o iau inceeet de acum inainte. asta este, nu mai ies din casa,

Alexa super burtik; f frumos albumul tau cu burtica in crestere
Zairra, von helen a zis corect, kg luate nu au legartura cu greutatea lui bb. eu am luat 25 de kg la prima sarcina si bb a avut 2.800, o prietena a luat 7 kg, si bb a avut 3.200

off, carmendu, da' ce are cu tine de iti face tuseu la 2 sapt?

amalia, sa de DD sa stea si alex azi pe hol singur, cand merg eu la control... nu stiu ce sa ma fac. ma rog sa nu fiu chiar ultima pacienta si sa stea careva cu el.. daca nu.... i-am pus desene pe pocket, si il "abandaonez" la desene

zairra , vezi ca si eu tot de fratioara m-am apucat.. si a iesit surior

cata pune link-ul tau aici unde am scris eu link, intre ghilimele, si scoate punctele [...url="link".....]poze[../url..]...
a uite ca ti-a iesit pana la urma

daca vrei sa ramana la semnatura copiezi polologhia asta si scoti punctele [.....url="http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community"....] .... poze ... [/url]...

eli, pt durerile de spate (pt care am ajuns la spital azi noapte) mi-a zis sa dau cu diclofenac sau fastum gel.... amu itit confirm diseara daca e ok, deocamdata.. stau pe scaun de 10 min si deja ma doare

Amalia, eu una am mers la fel, cat am putut la serv prima data.. job de birou, transport asigurat... si apoi prenatalul era mai mare de mareatza suma de 6 mil de la stat

ha, nici nu imi pasa ca vb Mirtha de mancare. eu de 7 luni nu mananc mai nimic; m-am saturat de vomitat (da, inca mai vomit!!!!)
bravegirl, frumusel, swingul... eu am leagan luat de pe leagane.ro nu a vrut sa stea in el... dar, cand a vrut copilul meu ceva ce vor altii? poate cristian va fi incantat de leagan

monicus, fetele, daca tot sunteti 3 din militari + 2 din dr. taberei, nu vreti sa facem o intalneala de burtzi in plaza sapt viit?

sunt la pag 8, trimit asa, ca am un mirositor in zona.. sa vad cum il spal fara sa il ridic in bratze...

spiridusul 32 w + Alexandru 02.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zairra spune:

Buna dimineata!
M-am mai linistit cu kilogramele, probabil ca voi fi mai relaxata dupa ce imi vad bebele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zairra spune:

O, nu mai sunt moderata:)
Cred ca pot primi si mesaje, daca vrea cineva sa ma invete cum sa pun poze.
Acum ma duc la un capuccino, o sa vin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

VonHelen, ai PM!

manu 27+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

mariana esti o gravidutza tare eleganta
carmendu... dumnezeule
von helen io n-am mai prins cornuri, doar cafea.... bun ce-o fi
kita, ai grija de tine, stai in pat, cu sangerarile alea... tie iti mai arde de intalneli? lasa, ca ne vezi in poze

gata, citit tot, mai am de rasp la ultimile 5 pag din cap precedent

mav, nu ma supar daca sari cu sfaturi cu privire la alimentatia lui Alexutz. ca sa nu le deranjam pe fete cu discutzii de copii mari, poti sa imi dai pm; crede-ma, incerc ORICE numai sa stiu ca se hraneste

Mergi la inceput