Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Salutare...
ma mai tineti minte?
suntem cat de cat OK, obosesc muuuuult de tot, nu pot sa ma aplec nici macar sa ridic cea de pe jos sau sa ma incalt;
Andrei a inceput de ieri gradinita dar il duce sotul, ma duc la toaleta de minim 8 ori pe noapte (cam la fiecare 45-60 de minute de sunt capie, iar noaptea a devenit un calvar pentru mine, caci mor de somn)
Bebe e un miscacios, la 27-28 de saptamani avea 1350g si deja am senzatia ca nu mai are loc in burtica;

Ieri am avut emotii ca am fost la comisie pentru prelungirea concediului mdical, si nu inteleg de ce am avut asemenea trac (am fost internata la inceputul lui septembrie caci iarasi am sangerat, am tensiune mica 7 cu 5, cam ametesc si vad cu puncte negre pe langa ochi, dar important este ca nu am mai lesinat deloc)

Va pup;

Voiam sa va intreb daca ati reusit sa va intalniti si sa va cunoasteti cele care locuiesc in Bucuresti, si de ce nu ma gandeam ca nu ar fi rau sa facem acest pas (sau sa il repetam;))

Kitacu fulgulet +23-24s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Oceanborn, Z_Iulia multumesc frumos! Multa sanatate si numai vesti bune va doresc si voua!
Vrabiuta pe tine chiar te tine cea mica in priza!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

PS: acum am vazut ca nu am actualizata semnatura, asa ca avem si noi 30S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Mneatza zanelor...
Imi vine sa imi pocnesc dibla de toti peretii...am scris un mare mesaj genial si personal asa cum stiu io s in fnal am apasat ca bleamba pe ceva si...hocus pocus...niema mesaj...
nu mai pot, e 1 noaptea la mine si simt cum se catzara oboseala pe mine...sunt epuizata si n-am timp de nimic, cu regret tre sa va informez ca aparitiile mele se vor rari din motive fugite demult de sub controlul meu...desi voi incerca!
cine doreste masa , felicitari si dans..la privat va rog, va pot livra tot acolo si adresa de messenger...
Eli sunt ok bbaby, tu esti o dulce, dar ce-i cu tine?ce-ai patit, ce-am pierdut???
Mirtha n-m energie tonite sa iti exprim dragostea si admiratia profunda de care stii bine ca te bucuri din partea mea..
Babyzapi,ocean, cherie, andy, diamisha,otiliav, diana,bravegirl, simona, carmendu, anes, amalia etc you too ladies...acelasi luv'...

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

maine ma duc la doctor...dati-mi si mie idei traznite..please...cu ce-as
putea s ao mai stressez..pardon...intreb despre bebe si mine???

Carmen la multi ani cu intarziere....te rog mult saa ma ierti, ma bazez pe faptul ca imi cunoasti adevaratele sentimente...
Zairra bine ai venit....baga injectii cu energie please...
am plecat, nu mai poooooooooooooot

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Kita bine ai mai revenit pe aici, cum sa nu te tinem minte? imi pare rau ca ai probleme cu tensiunea si ca nu te poti odihni cum trebuie..ai grija de tine , mai avem putin.... si mai treci si tu pe aici putin mai des...
Windy din nou esti aici in loc sa dormi!!? fugi la culcare ca de nu o chem pe Eli cu biciul, stii ca nu iarta..(cu toate ca mi-ar placea sa scrii mai mult cum de altfel toate cred ca savuram mesajele tale condimentate) , numai incet cu agitatia...ca nu face bine... si bafta maine la eco!

30+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Bine ai revenit printre noi Kita.
Mdaaa...cu ceva efort cred ca ne mai aducem aminte de tine.
Ma bucur ca lucrurile merg spre bine si ai reusit sa treci peste momentele dificile.

Citat:
citat din mesajul lui kita

Salutare...
ma mai tineti minte?
suntem cat de cat OK, obosesc muuuuult de tot, nu pot sa ma aplec nici macar sa ridic cea de pe jos sau sa ma incalt;
Andrei a inceput de ieri gradinita dar il duce sotul, ma duc la toaleta de minim 8 ori pe noapte (cam la fiecare 45-60 de minute de sunt capie, iar noaptea a devenit un calvar pentru mine, caci mor de somn)
Bebe e un miscacios, la 27-28 de saptamani avea 1350g si deja am senzatia ca nu mai are loc in burtica;

Ieri am avut emotii ca am fost la comisie pentru prelungirea concediului mdical, si nu inteleg de ce am avut asemenea trac (am fost internata la inceputul lui septembrie caci iarasi am sangerat, am tensiune mica 7 cu 5, cam ametesc si vad cu puncte negre pe langa ochi, dar important este ca nu am mai lesinat deloc)

Va pup;

Voiam sa va intreb daca ati reusit sa va intalniti si sa va cunoasteti cele care locuiesc in Bucuresti, si de ce nu ma gandeam ca nu ar fi rau sa facem acest pas (sau sa il repetam;))

Mirtha 35 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Kita bine ai revenit! Ma bucur ca ai reusit sa treci peste momentele mai grele! Deja ai schimbat si prefixul..nu mai e mult! Multa sanatate!
W..girl sa nu ne lasi asa...ma bazez pe mesajele tale, la cat sunt de viata si de pline de haz!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Ma emotionez tata !
Ajunsei definitv sub birou , acu" la prima ora !
Livreaza in privat adress de mes. Nici eu nu stau prea bine cu timpul dar rupem de undeva si tot facem rost de citeva clipe de ciripit.

La 32. de sapt. aici se face eco morfologica de trim. II . Gineca din Craiova spunea ca e cea mai importanta ecografie iar cu exceptia acesteia nu imi va mai face alta eco tip morfologie. Ci doarpentru a vizualiza pozitia bebelusului , greutatea bebelului, cantitatea de lichid si gradul de maturare placenta.
La Medlife Dr. Steriu m-a mai chemat la o eco pe 15.10 adica la 38 de sapt.
In saptamina 36 mi s-a recomandat o secretie de col pentru depistarea streptococului B si repetarea analizelor de trim. I - sunt afisate pe prima pagina a odiseei noastre.

Spor la treburi ! Ne auzim pe Mes.

Citat:
citat din mesajul lui wndyctygirl

Mirtha n-m energie tonite sa iti exprim dragostea si admiratia profunda de care stii bine ca te bucuri din partea mea..

31+ cu

Citat:
citat din mesajul lui wndyctygirl

Mneatza zanelor...
Imi vine sa imi pocnesc dibla de toti peretii...am scris un mare mesaj genial si personal asa cum stiu io s in fnal am apasat ca bleamba pe ceva si...hocus pocus...niema mesaj...
nu mai pot, e 1 noaptea la mine si simt cum se catzara oboseala pe mine...sunt epuizata si n-am timp de nimic, cu regret tre sa va informez ca aparitiile mele se vor rari din motive fugite demult de sub controlul meu...desi voi incerca!
cine doreste masa , felicitari si dans..la privat va rog, va pot livra tot acolo si adresa de messenger...
Eli sunt ok bbaby, tu esti o dulce, dar ce-i cu tine?ce-ai patit, ce-am pierdut???
Babyzapi,ocean, cherie, andy, diamisha,diana,etc you too ladies...acelasi luv'...

31+ cu

Mirtha 35 + Eva

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Otilia , Diana scuzoaiele mele fetelor pentru lista cu alimente.
Trebuia sa raspund daca am fos intrebata. Dar data viitoare promit ca voi fi mai mult tehnica si mai putin descriptiva. .

Va pup , revin mai spre prinz , acum ma cheama job-ul !

PS. Placut la nebunie sling-urile. Pe net comercilizeaza ceva similar babycomfort. Dar mult mai finisate par cele din link. Multu" pentru info.

Mirtha 35 + Eva

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput