Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(84)
Raspunsuri - Pagina 11
mamiseli_11 spune:
Si eu fara somn. Ma gandesc cu groaza la turele pat-baie pe care trebuie sa le fac si nu-mi mai vine sa dorm deloc.
Mariana esti o gravidutza tare dulce. Vorba Dianei esti o slabutica, numai burta se vede. Nu ca mine tanculet![]()
![]()
Mai fac un drum la baie apoi sa vedem ce mai ofera televizorul. Poate ma apuca somnul. Pupici fetele, pe maine.
Mihaela
31+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 9 saptamani
VonHelen spune:
ufff..ce sa ma fac si cu insomnia asta!
la mine este Buna dimineata de pe la ora 5:30...am recuperat ce ati mai scris aseara !!!
va invit la cafea si cornuri cu ciocolata si va doresc o zi minunata !
30+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
monicus spune:
Neatza mariana28 se vad pozele, merge.....nu iti mai face griji.
Bine ai venit printre noi, sarcina usoara si la termen.
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
27+ 
AMR 13 saptamani
Amalia spune:
Neata burticute!
Eu, matinala ca de obicei ca sa duc copilul la scoala...deja m-am intors. Asta m-a omorat cel mai tare in concediul asta...ca-n fiecare zi m-am trezit la 6-6:30
...pe mine daca ma lasi macar pana la 8 e bine.. Acum vine ea vremea cand o sa ma trezesc de la 4-5![]()
Afara e tare rece dimineata. Cand ma intorc de la scoala simt o senzatie tare ciudata in burta de la frigul de afara. Nu sunt obisnuita cu burtica si cu frig..am impresia ca parca si bebe se face ghem
Carmendu super banc!![]()
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
34+
Luca Gabriel
VonHelen spune:
Manumanu ti-am trimis un mesaj privat ! astept neaparat raspuns!
30+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
Amalia spune:
VonHelen uitasem esentialul...multumim pentru cornuri si cafea!
Exact asta am servit in dimineata asta!![]()
si
34+
Luca Gabriel
oceanborn spune:
Neata!
chiar asa, mersi de tratatie VonHelen , si eu asta servesc pe la 6...ca pe la 7 deja am altceva in fata
acum..deja ma gandesc oare ce as putea sa mai mananc...am devenit o disperata dupa mancare...cel putin dimineata. nu mananc mult dar un pic acolo trebuie sa ciugulesc ca de nu simt ca mi se face rau de foame
. noroc ca bateria de la cantar e tot descarcata si uit sa cumpar alta ...nici nu vreau sa stiu cat am pus in ultimele zile pe mine...
Amalia felicitari pentru bebele de peste 2 kg
si pentru vestile bune!
Va doresc o zi placuta tuturor si celor care merg azi la eco le tin pumnii!
30+
Thomas 
Z_IULIA spune:
Buna dimineata!
Fetelor vreu si eu ID si Parola pentru Webshots ! Va rog !
Amalia, felicitari pentru vestile bune !
Sa primim numai vesti bune de la toate fetele !
Pupici

Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria
DPN 23.12.2008
vrabiuta spune:
neata!
in primul rand LA MULTI ANI (cu intarziere) pentru carmen! sarcina usoara in continuare si un bb sanatos si voios!
am vazut si eu minunatia de leagan de la graco... e tare fain. dar mi-a amintit de leaganul graco pe care l-am avut noi pentru bb lia. nu a stat in el nici un minut singura, tot la mami in brate era mai bine... asa ca de data asta am decis sa luam un sling: http://www.mayawrap.com/viewItem.asp?ItemID=100003&UnitCde=1&Desc=Lightly%20Padded%20Sling&VendorDesc=&Search=N# l-am luat rosu aprins cu dungulite (culoare 65).
ma duc sa imi fac o cana mare de lapte cu cacao, ca inca dorm cu ochii deschisi. m-a trezit dra lia de la 5 jumatate (e racita cobza, nu merge la gradi si se plictisesteee cu toate jucariile care abia mai au loc la ea in camera). de dimineata si pana acum a desenat toata familia noastra, inclusiv pe bb teodora, a facut din lego un grajd pentru ponei, a facut din plastilina un soare, un iepure si o fetita cu parul lung... a carat bebelusii preferati in sufragerie... si acum se uita la cartea junglei. si de-abia e ora 9. ![]()
o zi frumoasa va urez tuturor!
impresii de calatorie
Amalia spune:
Iulia activeaza-ti PM ca sa ti se poata trimita..
| Citat: |
| citat din mesajul lui Z_IULIA Buna dimineata! Fetelor vreu si eu ID si Parola pentru Webshots ! Va rog ! Amalia, felicitari pentru vestile bune ! Sa primim numai vesti bune de la toate fetele ! Pupici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria DPN 23.12.2008 |
si
34+
Luca Gabriel