Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Si eu fara somn. Ma gandesc cu groaza la turele pat-baie pe care trebuie sa le fac si nu-mi mai vine sa dorm deloc.

Mariana esti o gravidutza tare dulce. Vorba Dianei esti o slabutica, numai burta se vede. Nu ca mine tanculet

Mai fac un drum la baie apoi sa vedem ce mai ofera televizorul. Poate ma apuca somnul. Pupici fetele, pe maine.

Mihaela 31+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

ufff..ce sa ma fac si cu insomnia asta!
la mine este Buna dimineata de pe la ora 5:30...am recuperat ce ati mai scris aseara !!!
va invit la cafea si cornuri cu ciocolata si va doresc o zi minunata !

30+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Neatza mariana28 se vad pozele, merge.....nu iti mai face griji.
Bine ai venit printre noi, sarcina usoara si la termen.

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 27+
AMR 13 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata burticute!
Eu, matinala ca de obicei ca sa duc copilul la scoala...deja m-am intors. Asta m-a omorat cel mai tare in concediul asta...ca-n fiecare zi m-am trezit la 6-6:30...pe mine daca ma lasi macar pana la 8 e bine.. Acum vine ea vremea cand o sa ma trezesc de la 4-5
Afara e tare rece dimineata. Cand ma intorc de la scoala simt o senzatie tare ciudata in burta de la frigul de afara. Nu sunt obisnuita cu burtica si cu frig..am impresia ca parca si bebe se face ghem
Carmendu super banc!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Manumanu ti-am trimis un mesaj privat ! astept neaparat raspuns!

30+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

VonHelen uitasem esentialul...multumim pentru cornuri si cafea! Exact asta am servit in dimineata asta!

si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
chiar asa, mersi de tratatie VonHelen , si eu asta servesc pe la 6...ca pe la 7 deja am altceva in fata acum..deja ma gandesc oare ce as putea sa mai mananc...am devenit o disperata dupa mancare...cel putin dimineata. nu mananc mult dar un pic acolo trebuie sa ciugulesc ca de nu simt ca mi se face rau de foame. noroc ca bateria de la cantar e tot descarcata si uit sa cumpar alta ...nici nu vreau sa stiu cat am pus in ultimele zile pe mine...
Amalia felicitari pentru bebele de peste 2 kg si pentru vestile bune!
Va doresc o zi placuta tuturor si celor care merg azi la eco le tin pumnii!

30+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Buna dimineata!
Fetelor vreu si eu ID si Parola pentru Webshots ! Va rog !

Amalia, felicitari pentru vestile bune !
Sa primim numai vesti bune de la toate fetele !

Pupici

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata!

in primul rand LA MULTI ANI (cu intarziere) pentru carmen! sarcina usoara in continuare si un bb sanatos si voios!

am vazut si eu minunatia de leagan de la graco... e tare fain. dar mi-a amintit de leaganul graco pe care l-am avut noi pentru bb lia. nu a stat in el nici un minut singura, tot la mami in brate era mai bine... asa ca de data asta am decis sa luam un sling: http://www.mayawrap.com/viewItem.asp?ItemID=100003&UnitCde=1&Desc=Lightly%20Padded%20Sling&VendorDesc=&Search=N# l-am luat rosu aprins cu dungulite (culoare 65).

ma duc sa imi fac o cana mare de lapte cu cacao, ca inca dorm cu ochii deschisi. m-a trezit dra lia de la 5 jumatate (e racita cobza, nu merge la gradi si se plictisesteee cu toate jucariile care abia mai au loc la ea in camera). de dimineata si pana acum a desenat toata familia noastra, inclusiv pe bb teodora, a facut din lego un grajd pentru ponei, a facut din plastilina un soare, un iepure si o fetita cu parul lung... a carat bebelusii preferati in sufragerie... si acum se uita la cartea junglei. si de-abia e ora 9.

o zi frumoasa va urez tuturor!

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Iulia activeaza-ti PM ca sa ti se poata trimita..

Citat:
citat din mesajul lui Z_IULIA

Buna dimineata!
Fetelor vreu si eu ID si Parola pentru Webshots ! Va rog !

Amalia, felicitari pentru vestile bune !
Sa primim numai vesti bune de la toate fetele !

Pupici

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria DPN 23.12.2008

si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput