FIV 192

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

...Gabita....... of, of, of! as vrea sa existe cuvintele care sa poata ostoi o astfel de dezamagire. ...nu exista.

plangi, aduna-te de pe jos, iar apoi o sa vezi tu ce e de facut.

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Of, Gabitule, imi pare tare rau....Ce o sa faci?! O sa mergi mai departe, o sa lupti, o sa plangi pana o sa simti ca nu mai ai lacrimi, o sa te intrebi de ce, de ce tu, o sa te ridici si o sa o iei de la capat. Asta o sa faci. Asta trebuie sa faci.Te pup fata frumoasa ...

Mimi bafta multa si Dumnezeu sa iti fie alaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Intr-adevar, maine poate voi gandi altfel.
Am iesit in curte, am fumat o tigara si ma gandesc daca in aceasta lume exista dreptate si daca da, unde e?
Poate vom lua calea adoptiei, in august am fost la DPPC si am luat deja lista cu actele de care avem nevoie.Problema e ca eu ar tb sa stau in tara si sotul aici, ne vine f. greu.
As avea multe de spus dar durerea nu ma lasa sa-mi gasesc cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Gabita, imi pare atat de rau!!!!!!!!!! Au dreptate fetele, plangi cat te tine sufletul, si api aduna-te, ca nu ai ce face! Pentu urmatorul FIV, sau pentru adoptie, trebuie sa rara soarele si pentru noi de undeva!!!!!!

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Bafta maine, Mimi!

Gabita, sufletul sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Of, gabita, gabita, si cate sperante ne punem intr-un FIV si cat de sus ne prabusim. Si iar o luam de la cap pana reusim. Eu nu ma las pentru ca trebuie sa reusesc.
Stiu cat de greu iti este, dar pot sa-ti spun ca doar cand vei incepe sa faci planuri iti va fi mai usor. Te strang in brate cu mult drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

Fetelor, mie mi-a venit azi ciclul, dupa 6 injectii de diphereline. Eu am protocolul lung din z 2 si nu trebuia sa-mi vina. Eu luna asta am luat utrogesta in z 25 si 26, ca sa-mi vina ciclul la 28 de zile sa incep tratamentul. O fi de la lipsa de progesteron? Ce ma fac eu in cazul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

GABIsunt alaturi de tine,stiu ca e greu acum ,si eu am trecut prin asta ,am cazut dar m-am ridicat,am plans 3 zile si nu am mancat nk,nk,apoi mi-am revenit,si la fel vei face si tu,si cand vei avea forta vei incepe din nou,pt ca asta e viata,si exemplul cel mai bun pt mine sunt fetele care au facut fiv de mai multe ori,si nu au reusit,si nu sau lasat ,si in final au reusit,asa ca ....nu ne lasam,iar un exemplu si mai bun sunt Catalina si Luca,care nu am cuvinte ,am tot respectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Lolutza, nu am inteles, pentru ca nu stiu exact ce este difhe ala, banuiesc ca e echivalentul gonalului. La protocolul lung se face un inhibator, iti vine ciclul si apoi incepi stimularea propriu-zisa. Sa inteleg ca tu esti in plina stimulare si sangerezi?! Nu am mai auzit de asa ceva, suna medicul neaparat.

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Rubia, eu fac pt prima oara dipherelin, insa corelez durerile de oase, mijloc, cu venirea cm, asa ca eu zic ca esti la o zi max distanta, fireste, dupa criteriile astea. cu burta asta umflata, sunt absolut ingrozita, sunt ca dupa operatiade asta primavara, ma trezesc cu burtihan si nu imi vine sa mananc nimic ca mi-e ca o sa se crape ca o lubenita. nu mai zic ca nu mai intru iar in haine, mi se umfla picioarele,etc. si nici nu vreau sa ma gandesc cand incep stimularea, de ce oi mai avea parte...
FIV-ul il fac in austria, cu dr strohmer, care vreau sa va zic ca mi-a trezit un soi de interes anume dupa ce am citit pe net ca e specializat in sarcini gemelare... era chiar intr-o perioada neagra pe aici pe forum:(

Hm, Catalina, eu recunosc, trisez un strop, ca mai slabut cu greaca, dar sotu' e pasionat... crunt, as putea zice, desi n-are sange de grecusor pe nicaieri... da' i s-a pus lui asa pata si acum a ajuns sa o rupa binisor pe greceste...eu numa' cate un cuvintel razlet,iar la scris si mai putin... da' stiu sa zic "un pahar cu vin rosu"... asta pe vremea cand ma mai calificam la... after party acum stau pe bara si ma vait ca babele de oase, acum vad ca incep sa zic si de placa din gura...

Luca, dipherelin-ul mari-lolutzei e inhibator, intr-adevar, acum insa nu stiu cum e cu inceput din z2...

Gabita, nu comentez nicicum, ca mi se strange inima numai cand ma strafulgera cate un gand... si imi vine sa musc pe cineva cand stiu ca totul se reduce la statistica si la o bafta pe care nu ai cu ce s-o influentezi...

still counting...

Mergi la inceput