FIV 192
Raspunsuri - Pagina 10
LucaLuca spune:
Aaaa, din ce zice fata cu ochii de foc, inteleg ca dipherelinul asta ar fi inhibatorul doar? Pai atunci, Lolutza, stai linistita, in protocolul lung asa se intampla, ar fi trebuit sa iti explice clar medicul - iei medicamentul inhibator, care blocheaza insa ciclul URMATOR, cel din luna cu stimularea/punctia. Deci e absolut normal sa ai ciclu acum, inainte de a incepe stimularea propriu-zisa.
Sper ca am inteles bine, eu am luat alt medicament, si era o singura injectie pentru blocaj.
Edit: recitind, se pare ca tu stiai ce ti-am zis eu, iar problema pare a fi ca ti-a venit prea devreme (?). N-am inteles prea bine.
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
LucaLuca spune:
Girls, e trei dimineata, am terminat de scris un capitol si am realizat ca fix de azi intr-o saptamana am consultul pentru histeroscopie!! De-abia astept sa ma intorc acasa, mi-e dor de fiintele dragi (inclusiv pisoiul!) si AM NEVOIE sa simt ca fac ceva, ca avansez pe planul bb.
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
GArGAritza27 spune:
Buna dragele mele
Ajutoooooorrrr: mi-a spus doctorul sa fac analiza pt Inhibina B stiu ca se face in Z3 a CM, dar daca nu am avut CM luna asta, si sincer slabe sanse sa vina natural cum vrea domn doctor, ce sa fac sa mai fac analiza sau rezultatul ar fi neconcludent? Si daca e cineva printre voi care a facut aceasta analiza vreau sa stiu unde si cat costa?
Va multumesc din suflet
Sa auzim de cat mai multe burtici cu ochisori!
Speranta moare ultima!
mari_lolutza spune:
Fetelor, eu am protocolul lung din z 2, adica 10 zile de inhibare cu diphereline 0,1, apoi stimulare, punctie ET, bebe. Nu trebuia sa-mi vina ciclul, dar am facut o prostie, adica in z 25 si 26 ale ciclului care a trecut am luat doua utrogestan pe zi , ca sa-mi vina ciclul fix la 28 de zile, pt. ca luna trecuta nu-mi venise nici in z 30 si am luat 2 zile utrogestan. Ieri, dupa 6 zile de diphereline, mi-a venit iar ciclul, dar nu trebuia. Sint sigura ca am facut un mare rahat. Am sunat acum la spital sa vad ce zice dr., dar inca nu venise si mi s-a spus sa sun iar dupa 12. Tare mi-e frica ca am stricat tot.
Moniland spune:
Lolutza, nici eu nu pricep mare lucru din schem ata de tratament. Logic se face punctia cam in momentul ovulatiei. Eu am facut intotdeauna diphereline din ziua 21. Am facut 14 zile si apoi stimularea 13 zile si ajungeam undeva in jurul ovulatiei normale.
Dar la protocolul din ziua 2 nu stiu cum este. Daca ti-a venit CM nu e o pb ca iei diphereline. Probabil vei lua pana iti trece menstra.
Doar presupun. Poate fetele cu o schema asemanatoare te-ar putea lamuri.
Sa ne zici si noua ce-a zis dr.
Moniland spune:
Marrina, ce mai faci?
Anto iar ai disparut?
Sheri, nu mai treci pe la noi? Ne arunci bomba ca vrei al 2-lea copilas si ne lasi cu ochii in soare?
Gargarita, din pacate nu te pot ajuta.
zafira spune:
Fetelor ajutati-ma va rog cu un raspus.
Am fost in Turcia la control, totul este in regula.
De data aceasta dr mi-a spus sa merg la el din ziua 2 a ciclului.
Procedura v-a fi alta fata de prima cand am inceput din ziua 21.
Acum intrebarea - daca incep din ziua 2 intai fac inhibare si apoi stimulare?
Eu mergeam pregatita ptr stimulare. Am rezervat si camera la hotel
Mi-au spus ceva de metoda antagonista.
Multumesc mult.
KoraPop spune:
Gargarita inhibina B se face numai in zilele 2-4 de cm,altfel o faci degeaba.Uita-te pe prima pagina a subiectului si citeste despre aceasta analiza care se face la laboratorul Unysyn,costa 300 lei si rezultatul il ai dupa cca 14 zile.Bafta!
Zafira protocolul scurt e cel care incepe in zi 2 de cm cu inhibare ( de exemplu diphereline) si se continua din zi 3 de cm pana la punctie cu inhibare + stimulare ( de exemplu faci dimineata inhibare si seara stimulare).Multa bafta!
Si acum despre mine:Tocmai m-am intors acasa de la ecografia mamara.Ma bucur ca am facut-o,mi-am luat un pietroi de pe sufletel.Mi-a gasit doua chisturi minuscule,unul la sanul drept,celalalt la sanul stang, de cativa mm fiecare.Initial m-am speriat,dar pe dr. aproape ca l-a pufnit rasul vazandu-ma panicata.Mi-a spus clar ca acest fel de chistulete ( ca sunt de mai multe feluri...) sunt absolut normale,ca ele in general apar si apoi se resorb si ca sunt pur si simplu banale asa ca nu am de ce sa imi fac griji si ca pot lua in continuare tratament hormonal fara probleme.M-am linistit,dar…ca o fata constiincioasa ce sunt voi face annual o astfel de ecografie ca sa tin totul sub control.
Eh, si acum ca am bifat-o si pe asta fug sa ma programez la BIOS pt luni la analizele de secretie.Mai am un hop de trecut,apoi ma voi duce sa ma intalnesc cu dr. Cocei sa pregatim startul.Nu ma trec pe listuta de octombrie pana nu primesc unda verde.
Gabita abia acum am citit din urma ce ai scris.......nu am cuvinte de consolare,stiu ca nu exista....Dar as vrea sa te intreb ceva:tu ai facut progesteronul cu o zi inainte de ET?Am impresia ca ai deficit de progesteron.Eu stiu ca nu vine cm peste utrogestan decat daca e prea putin progesteron in organism.Verifica data urmatoare,cine stie,poate aici e problema....Nu abandona inca!Uita-te la mine,ma duc cu optimism spre al 4-lea fiv!Stiu fete care au reusit a 5-a oara sau a nu stiu cata oara!Dupa o pauza....veti lua o hotarare tu si sotul tau!DD sa va calauzeasca pasii!
Kora
CARPE DIEM!
oanademunck spune:
Lolutza, io mi-s in aceeasi oala cu tine, tot protocol lung cu Suprefact inceput in ziua 21- insa procedura tot la fel ramane , tot cu actiune la pituitara ....si mi-e mi-a venit si a si trecut iar acum printre dureri surde de cap (de vro 3 zile insa) si usoare ametzeli dau inainte cu tratamentul inca 3 saptamani. A si inca ceva am inceput sa plang mai din orice, arata astia vro floare oflita la tv da-i oana si plangi, ieri plangeam cu cainele in bratze fara motiv ceva de tot rasul (ce a fost la primul fiv da ce e acum....)
Gabitza imi pare si mie foarte foarte rau!!!!!
Antosit tie cum iti este?
Kora pe mine ma poti trece pe lsita de octombrie desi am inceput in septembrie pt ca dupa cum ziceam la mine dureeeeaaaazzaaaaaaaaaa, abia pe 10 incepem efectiv stimularea
pupi tuturor